ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 24-4-2018.

Ευτυχισμένος είναι εκείνος που βρίσκεται κοντά στο Θεό, έστω κι αν ζει πάνω σε ένα βράχο. Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής.

Οι εκφραστές τού παγκόσμιου σατανά στους έσχατους χρόνους παζαρεύουν την ανθρώπινη ζωή και τις ιστορικές μας μνήμες με τη γη που μάς γαλούχησε, έναντι αργυρίων. Αρπάζουν άγια ελληνικά χώματα με τούς τακτικούς στρατούς και τούς πεμπτοφαλαγγίτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Πιστεύουν πως θα προσκυνήσουμε το βδέλυγμα. Διότι ο δικός μας αληθινός Έλλην προτιμάει να ζήσει με τις πατρογονικές του πέτρες, αγωνιζόμενος με νύχια και με δόντια για να λυτρώσει την Ιερή Ελλάδα με την ευλογία τού Θεού και το στρατιωτικό ατσάλι.

Με τα λίγα αγαθά και τούς ανθρώπους μας δυνάμεθα να ζήσουμε. Με την εκκλησιά και το φτωχικό τραπέζι που στρώνεται από τίμια ελληνικά χέρια, είμαστε άρχοντες. Με τις ατιμίες τυράννων και τούς χαλαστήδες τής Πατρίδος μας δεν έχουμε κανένα παζάρι μήτε μπαίνουμε στον έλεγχο τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας τού Άνομου. Διότι όπως πολύ σωστά είχε πει ένας καλόγερος τής Ορθοδοξίας μας, ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, ευτυχισμένος είναι εκείνος που βρίσκεται κοντά στο Θεό, έστω κι αν ζει πάνω σε ένα βράχο.

Η επάρατη παγκοσμιοποίηση και η αστική δημοκρατία είναι σύμμαχοι και συνέταιροι συνειδητά και εκπεφρασμένα κι όχι αναγκαστικά, όπως λέγουν οι δημοκράτες. Τα κόμματα τού ψευτορωμέϊκου είναι εσμοί από απάτριδες και αντίχριστους διεθνιστές που έχουν δεσμεύσει τις υποδομές και τις πρόνοιες τού ελληνόφωνου κράτους στη διάθεση των διεθνών ψευτοσυμμαχικών οργανισμών, πριν καν ενσκήψουν τα μνημόνια. Έχουν καταργήσει λαϊκές κυριαρχίες και σύνορα σ’ ένα κράτος που μετέρχεται ελληνική γλώσσα, δίχως να είναι ελληνικό.

Πρέπει να γίνει σαφές και κατανοητό από τον ελληνικό λαό, από κάθε φαινομενικά ελεύθερο λαό, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και ο στρατιωτικός βραχίονας τού ΝΑΤΟ δεν είναι φορείς κρατικής συνεργασίας, αλλά υπερεθνικοί χωροφύλακες υφαρπαγής των εθνικών εξουσιών ολοκληρωτικά, εις χείρας τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τα εθνικά σύνορα και οι κρατικοί μετασχηματισμοί είναι κυήματα σκόπιμης συμβατικής διεργασίας, ερήμην δικαίου και λαών, που τις ονομάζουν διεθνείς συνθήκες.

Τα οικονομικά χρέη είναι δημιούργημα καταλήστευσης τού εθνικού πλούτου από τις κατοχικές αρχές και τα αφεντικά τους. Και τα αιματοβαμμένα από τις λυτρωτικές επαναστάσεις των προγόνων μας χώματα, έχουν μετατραπεί σε βάσεις στρατιωτικές των παλιών και των νέων και πάντα υπαρκτών κατοχών. Όλες οι πλουτοπαραγωγικές υποδομές και οι διαμετακομιστικοί σταθμοί, μαζί με τούς διαχειριστικούς θεσμούς, υπηρετούν το νεοταξικό κτήνος, κάνοντας το κράτος τμήμα παγκόσμιας εξουσίας και πολέμων.

Μέσα σ’ αυτήν την αισχρή συναλλαγή, οι πολιτικοί τής αστικής κομματοκρατίας προχώρησαν πρόσφατα στην μετατροπή τής από ετών νατοϊκής στρατιωτικής βάσης τής Σούδας, από βάση μεταστάθμευσης στρατευμάτων σε επιχειρησιακά ενεργή στρατιωτική βάση στον παγκόσμιο πόλεμο των αμερικανοσιωνιστών και των συμμάχων τους κατά τής Ρωσίας και των δικών της συμμάχων. Παράλληλα οι σιωνιστοπροσήλυτοι και υπέρμαχοι τής παγκοσμιοποίησης εκπεφρασμένα ψευτορωμιοί πολιτικοί, έχουν συμφωνήσει στην εκχώρηση τού ονόματος τής Μακεδονίας μας, αντί παρατάσεως τού οικονομικού προγράμματος εκχωρήσεως γης εις χείρας τοκογλύφων και των λαθροεισβολέων που μάς αποστέλλει η Τουρκία που χρησιμοποιείται για τη διάλυση τής Ιερής Ελλάδος μας.

Επέστη η ώρα που μάς προανήγγειλε ο Θεός διά των αγίων γερόντων και προφητών τής ελληνοορθοδοξίας μας, να δώσουμε ζωντανή μαρτυρία πίστεως και πατρίδος. Να βαστήξουμε καθάρια και ανόθευτα τα πρωτοτόκια θείων γραφών και ελληνικών θυσιών. Να αποστρέψουμε το πρόσωπο από τούς χρυσούς ψεύτικους ναούς που θέλουν να ενθρονίσουν οι νεοταξίτες στους θεοβάδιστους αγίους τόπους τον σατανά.

Να αρνηθούμε την σκύλευση των υδάτων μας, τής Βορείου Ελλάδος και τής Αλύτρωτης Ιωνίας μας. Να λευτερώσουμε τούς στρατιώτες μας, να δικαιώσουμε τούς πιλότους μας, να πάρουμε πίσω την Μεγάλη Ελλάδα που ανήκει στα παιδιά μας, τον λαό μας, τις αλήθειες μας, τα εδάφη μας, όλα πίσω και ελληνικά με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας. Να ενώσουμε τούς Έλληνες με γνώμονα πίστη, πατριωτισμό και ελληνικό αίμα. Να βαδίσουμε με την ενεργοποίηση τού συστήματος των ελληνικών κοινοτήτων στο πνεύμα τού Πανελληνισμού και όχι τής πολιτικής ενοποίησης τού υπερκράτους τής Ευρώπης και των συναφών δυτικών οργανισμών.

Η εθνική και εδαφική κυριαρχία δεν υπόκειται σε καμία ξένη επιτήρηση και σε καμία στρατιωτική και χρηματοοικονομική κηδεμονία. Δεν παζαρεύουμε καμία εθνική μας απαίτηση και λαμβάνουμε την λευτεριά και τη μεγαλοσύνη μας, ανταλλάσσοντας τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς, των οποίων την ισχύ καταλύουμε μαζί με το ξενοκίνητο καθεστώς τους. Πάσα πέτρα, κάθε σπιθαμή ιερής γης, κάθε λιμάνι, κάθε αεροδρόμιο, κάθε στρατόπεδο, ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος, ανήκουν στα παιδιά των Ελλήνων και είναι λεωφόροι που οδηγούν στα σύνορα τής καρδιάς μας σε Ανατολή και Δύση.

Η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός μας επεκτείνονται στα προσκυνήματα και στα εθνικά μας κάστρα, στις εθνικές μας εστίες που προσμένουν τα λάβαρα τής Φυλής μας για να τις σκεπάσουν. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες, Χριστιανοί και Εθνικοκοινωνιστές, έχουμε πάντα στην καρδιά μας την Αληθινή Πρωτεύουσα τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος, την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη. Έχουμε πάντα Μητροπολιτικό Ναό την Αυτοκρατορική Αγία Σοφία. Τα Αδριατικά Νερά, η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Μακεδονία, η Α. Ρωμυλία, η Ιωνία και ο Πόντος είναι και θα γενούν τώρα και δια βίου Ελλάδα.

Η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς δεν υπηρετεί καμία μεγάλη δύναμη. Η δική μας Ελλάς σχηματίζει τις δικές της συμμαχίες με γνώμονα τα πιστεύω της, τις αξίες της, τα δικά της δίκαια και συμφέροντα. Γίνεται η ίδια η Ελλάς μεγάλη δύναμη.

Τα στρατόπεδα τής διεθνούς γεωστρατηγικής σκηνής είναι δύο και η δική μας θέση ξεκάθαρη. Από την μια πλευρά είναι οι Χριστιανικές Δυνάμεις των Ελευθέρων Εθνών, μεταξύ των οποίων ηγετική θέση έχει η Ελλάς. Και στην απέναντι πλευρά βρίσκονται οι εωσφοριστές τής ασύνορης παγκοσμιότητας. Αλλά η τυραννία θα καεί σε πολεμική φλόγα. Και η Ελλάς μας θα φορέσει πάλι το Στέμμα της με το ξίφος τού νικητή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: