ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΨΕΥΤΟΡΩΜΙΟΙ

ΑΘΗΝΑ 11-4-2018.

Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί σκορπούν την ιστορία, την ψυχή και τα ιερά πάτρια χώματα και ύδατα στα μολυσμένα κτήνη τής βαρβαρότητας και τού νεοταξισμού. Τούρκοι, Σταυρωτήδες και Δυτικοί έχουν κάμει μια άνομη συμφωνία με το ψευτορωμέϊκο και την διεφθαρμένη κομματοκρατία, ερήμην τού ελληνικού λαού. Έχουν διαμοιράσει μεταξύ των τριών σατανάδων τής παγκοσμιοποίησης το Αιγαίο ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού, με την παραχώρηση τού επιχειρησιακού ελέγχου ζωτικού χώρου, έρευνας και γεωφυσικού πλούτου.

Το τελευταίο περιστατικό με την είσοδο αεροσκάφους τής τουρκικής ακτοφυλακής πάνω από την νησίδα Ρω με τα τεκταινόμενα και τα ρηθέντα που το ακολούθησαν, δείχνει σχεδιασμούς και προθέσεις εν μέσω ερωτηματικών. Το τουρκικό αεροσκάφος φέρεται να πέταξε πολύ χαμηλά, στα 200 μέτρα πάνω από την Ρω, σε νυχτερινή αποστολή, με τα φώτα σβηστά, διακινδυνεύοντας πάσα εμπλοκή και ατύχημα. Η ελληνική φρουρά, αντιλαμβανόμενη την εισβολή, λέγεται πως απάντησε με τροχιοδεικτικά πυρά, οπότε αποχώρησαν οι Τούρκοι. Η Τουρκία, διά τού πρωθυπουργού της Γιλντιρίμ, ανέφερε πως το αναφερόμενο περιστατικό ουδέποτε συνέβη. Και η ελληνική πλευρά το ανέφερε ως μη σημαντικό που δεν έλαβε χώρα εντός τού ελληνικού εναερίου χώρου, αλλά οριακά προς την τουρκική πλευρά. Είναι σαφές ότι ο Γιλντιρίμ είναι πιο αξιόπιστος από το ούτως ή άλλως αναξιόπιστο ελληνόφωνο καθεστώς.

Σ’ αυτήν την περίπτωση αναρωτιέμαι, οι ελληνόφωνες κατοχικές μνημονιακές αρχές τής πατρίδας μας εξαιρούν το Καστελόριζο και δεν το θεωρούν ελληνικό έδαφος; Διότι όπως μού καταμαρτυρήθηκε από φίλο, τα νέα βιβλία τής γεωγραφίας των ελληνικών σχολειών δεν βλέπουν Καστελόριζο και ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, η οποία εν αντιθέσει με τις γειτονικές χώρες, είναι η μόνη που δεν έχει ουδόλως ανακηρυχθεί.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς αμφιβολία και σε όλα τα επίπεδα, έχουν κλειδώσει επιχειρησιακά κάθε γωνιά τής ιερής μας γης με την αποτρεπτική τους δύναμη. Ο Στρατός μας αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αλύτρωτων ελληνικών εδαφών προς απελευθέρωση και όχι την εκχώρηση εδάφους και κυριαρχίας. Οι προσκυνημένοι πολιτικοί όμως παζαρεύουν τις αξιώσεις των παγκόσμιων και γειτονικών μισελλήνων σε Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο, με αντίβαρο ατιμωτικό άνομο χρήμα, ενέργεια και αλυσοδεμένη ειρήνη.

Οι Αληθινοί Έλληνες δεν υποχωρούμε, δεν παραδινόμαστε, δεν δίνουμε γη και ύδωρ. Οι Αληθινοί Έλληνες έχουμε δώσει ιερό όρκο στον Βασιλέα και Θεό μας Χριστό και στο Ελληνικό Αίμα Αγίων και Ηρώων ότι αξιώνουμε την πλήρη και πλέρια λευτεριά πάσης ελληνικής γης και ψυχής. Βαρβάρου και άπιστου ποδάρι δεν περνάει και δεν μακροημερεύει. Οφείλουμε πάραυτα να ανακηρύξουμε την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη σε όλος το εύρος των ελληνικών υδάτων και παράλληλα να εφαρμόσουμε τον ενιαίο στρατηγικό χώρο Ελλάδος και Κύπρου. Ο ελληνικός γεωφυσικός πλούτος, οι ελληνικές ενεργειακές πηγές να εξορυχτούν με σαφείς όρους με τις συνεργαζόμενες εταιρίες επ’ ωφελεία τού ελληνικού λαού και μόνον, με την ανάπτυξη των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων και τη σύναψη συναφών συμμαχιών στο πλαίσιο τής αμυντικής θωρακίσεως των ακριτικών μας σημείων. Απομάκρυνση πάσας νεοταξικής, τουρκικής και λαθρομεταναστευτικής εστίας που χρησιμεύουν ως δούρειος ίππος τού εχθρού, ομοίως σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Τοκογλύφος, βάρβαρος και λαθροεισβολέας μα και ψευτορωμιός κατοχικός ουδείς. Και στα εθνικά μας ζητήματα, η Μεγάλη Ιδέα τής εθνικής μας ολοκληρώσεως με την απελευθέρωση πάσης προσωρινά αλύτρωτης ελληνικής πατρίδος είναι πάντα ενεργή και απαιτητή ως αναπόσπαστο τμήμα τής εθνικής μας πολιτικής.

Όλα τούτα αποτελούν ζήτημα που άπτεται μιας Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών, με έναν ισχυρό, πάνοπλο και απερίσπαστο Ελληνικό Στρατό. Είναι ζήτημα ενός ενιαίου Ελληνισμού με παράταξη μια και μόνη, την Ιερή Ελλάδα. Αρραγές μέτωπο δίχως προδότες. Και την στιγμή που οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις θα κοντύνουν αλληλοσυγκρουόμενες, η Ορθόδοξη και Εθνικιστική μας Ελλάδα, με καθαρές τις πλάτες, θα γίνει και πάλι εστεμμένη Αγία Ρωμανία. Σπιθαμή πίσω. Μονάχα μπροστά. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: