ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 21-9-2017.

Στο ζήτημα τής ελεύθερης Θράκης μας που κρατάει πάντα ψηλά το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, η εθνική μας υπόθεση διασώθηκε από μια ακόμη προσπάθεια τουρκοποίησης και μάλιστα διά νομοθετικής διατάξεως τής Βουλής των γραικύλων, επειδή επιπλέον οι προδότες πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας καρφώνουν ευτυχώς ο ένας τον άλλο. Να ψηφίσει ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην ψηφίσουν λόγω ψήφων έκαμαν πως επέλεξαν οι ΑΝΕΛ, οι δε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είπαν ότι από εδώ και μπρος δεν θα ψηφίζουν κυβερνητικά νομοθετήματα ακόμη κι αν συμφωνούν, αν δε συμφωνούν μεταξύ τους οι κυβερνητικοί εταίροι!!! Δηλαδή αν ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ την δήθεν τουρκικότητα μουσουλμανικών ενώσεων, τότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζανε ομοίως. Τα ίδια ισχύουν σε όλες τις ψεύτικες διαφωνίες μέσα σε ολάκερο το αστικό δημοκρατικό τόξο.

Τούς είπε ο Γιάννης ο Λαγός Εφιάλτες. Και είναι οι πολιτικάντηδες τού ελληνόφωνου νεοταξισμού άξιοι απόγονοι τού Εφιάλτη. Επομένως ανάξιοι να λέγονται Έλληνες και άξιοι αποβολής από την Ιερή Ελλάδα μας. Το ίδιο ανάξιοι είναι και όσοι στηρίζουν το σάπιο καθεστώς. Το κακό είναι πως την Ελλάδα την κυβερνούν Εφιάλτες σε όλους τούς καιρούς τής δημοκρατίας ή δημοκράτησης ή δημοδουλείας. Το εξίσου κακό είναι ότι εμείς οι ίδιοι διαθέτουμε ασυνεννοησία. Καιρός λοιπόν να δώσουμε τα χέρια και να φτιάξουμε ξανά την Ελλάδα των Αγίων και των Ηρώων. Πλέρια, Δίκαιη και Καθαρή. Διότι η Ελλάς και η Θράκη Μας δεν μπορούν να περιμένουν.

Οι μουσουλμάνοι τής Θράκης μας είναι καθαροί Έλληνες. Όσοι τουρκόσποροι υφίστανται, θα απελαθούν στο πυρ το εξώτερο, ούτε καν απέναντι αφού και η Ιωνία γη ελληνική είναι και θα ξαναγίνει, κατ’ εφαρμογή συνθηκών και δικαίου. Η Ελεύθερη Θράκη είναι η Πύλη εισόδου και απελευθέρωσης τής Ανατολικής Θράκης, τής Ιωνίας και τού Πόντου μας. Εκείνοι που επιδιώκουν ακόμα την τουρκοποίηση τής Θράκης μας θα σταλούν στο βάραθρο τού χαμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: