ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ



ΑΘΗΝΑ 26-7-2017.

Τα νότια θερμά νερά και η γεωπολιτική αυλή τής Ελλάδος είναι το μόνιμο σταυροδρόμι των πολιτικών και στρατιωτικών εξελίξεων στην οικουμένη. Θησαυροφυλάκιο και ενεργειακός κόμβος που έχει ορισθεί να μετασχηματίζει τις παγκόσμιες ισορροπίες μέσα από πολεμική θύελλα και στρατιωτικό ατσάλι. Και τώρα, εν μέσω οικονομικής κρίσεως και πολυπολιτισμικής τρομοκρατίας σε διεθνές επίπεδο, στο υποθηκευμένο προτεκτοράτο τού ψευτορωμέϊκου στήνεται ένα διαρκές προπολεμικό γεωπολιτικό συμπόσιο.

Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας έχουν πάρει προ πολλού και μέσα σε κλίμα κακοστημένης θεατρικής παράστασης τα ευρώ τού σιωνιστή αργυραμοιβού. Πήραν χρήμα ματωμένο για να πληρώσουν τον αργυραμοιβό, τα έξοδα τού καθεστώτος τους και την μετατροπή τής Πατρίδος μας σ’ έναν αποθηκευτικό χώρο γεμάτο αχρείους χωρίς αρχές και σύνορα. Θέλουν να φέρουν «ανάπτυξη» δίχως παραγωγική δραστηριότητα και «ασφάλεια» δίχως Έλληνες, κουβεντιάζοντας με τούς διαχρονικούς εχθρούς των Ελλήνων.

Όταν παράγεις μοναχός σου τροφή και όπλα, δεν γίνεται να χρωστάς και δεν γίνεται να απειλείσαι από κανέναν. Όταν έχεις ενωμένο το λαό σου, δεν χωρούν τα ζιζάνια τού διχασμού, διότι τα κόβει από τη ρίζα η ορμή τής Φυλής. Όταν η Ελληνική Φυλή διαθέτει βούληση και ορμή, ορίζει τις παρέες της, τις λεγόμενες συμμαχίες, με το σφρίγος τού δυνατού που ζητά και παίρνει τον ζωτικό χώρο και το μερίδιο εκείνου που εξαπλώνει τη δημιουργικότητα και την παρουσία τού Ελληνισμού. Και ο Ελληνισμός προοδεύει αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά του, με τον εργάτη και τον πολεμιστή ως αιχμή τού δόρατος.

Αυτά ακριβώς τα φυσικά μας πλεονεκτήματα και ακόμη τα χαρίσματα τού ελληνικού λαού είναι που φρόντισαν οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου να μάς αφαιρέσουν. Και το έκαμαν με τον πλέον ύπουλο μα και τον πλέον ατιμωτικό δυστυχώς τρόπο για το Γένος μας. Διότι δεν μάς υποθήκευσαν μονάχα τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο, αλλά μάς στέρησαν από το φιλότιμο και τον στυλοβάτη πνευματικό μας πλούτο. Διότι ο λαός μας αφέθηκε στα χέρια απάτριδων και άθεων λήσταρχων που φορολογούνε τον ελληνικό ιδρώτα και πουλάνε το ελληνικό αίμα για να κοντύνουν αξιοπρέπεια και έδαφος.

Γέμισε ο τόπος τής χερσονήσου τού Αίμου με εδάφη και ύδατα που αποκόπηκαν χρόνους πίσω από την Ιερή Ελλάδα, για να γενούν ορμητήρια σε βάρος μας και αφετηρία νέων φιλικών τάχα επιθέσεων. Γίνηκε απαθής στα κλάματα ο λαός μας, αφημένος να ψάχνει υπαίτιους που πάντα έως σήμερα τούς κάμει κράτος και παρακράτος. Άμα όμως συνηθίσεις να σκορπάς αλύτρωτες πατρίδες, τότε συνηθίζεις τα κλάματα και αποδέχεσαι το ξέσχισμα τής πίστης και των σχολικών βιβλίων. Τότε ονομάζεις τον διχασμό κομματισμό και τούς παλαιούς κατακτητές εταίρους και δήθεν ευπαθείς γυρολόγους.

Ιδού λοιπόν τι μάς συνέβη. Ήρθε πρώτα η λεγόμενη ελληνοτουρκική φιλία, αυτή που ονομάζω γραικυλοτουρκική φιλία. Αυτή μάς επισκέπτεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, μετά από κάθε εθνική τραγωδία. Μικρασία, Κύπρος, Ίμια και μνημονιοκρατία. Συμβαίνει κάθε φορά που ο Έλληνας αποστρατεύει τον στρατιώτη και επιστρατεύει τον πολιτικό. Σιμά στον Τούρκο έρχεται πάντα ο παράγοντας που έχουμε συνηθίσει να μάς τον ονομάζουν «μεγάλες δυνάμεις». Είναι οι δυνάμεις που μάς γεμίζουν με εμπόρευμα, μίζες, δάνεια, λαθρομετανάστες και πλιάτσικο επί τού ελληνικού πλούτου.

Τα συμφέροντα των δυνατών και οι στρατοπεδεύσεις τους αλλάζουν διαρκώς. Τούτο αποτελεί την ατράνταχτη απόδειξη ότι μόνον αυτοφυή πυγμή δεν διαθέτουν οι κάθε λογής σύμμαχοι. Ανδρείκελα και δούλοι και υπάλληλοι οι πρώτοι ανάμεσά τους στον σιωνιστή αφέντη και εντολέα είναι τα γατάκια που το παίζουν λιοντάρια. Πολυεθνικές που προσπαθούν να ενωθούν και να παρασύρουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Και η Ελλάς οφείλει να αποφύγει την κατάταξή της σε συγκεκριμένο συμμαχικό στρατόπεδο. Να κάμει εξωτερική πολιτική ανοικτών θυρών και εθνικού συμφέροντος.

Να συνομιλήσουμε με τούς πάντες, αλλά να επιλέξουμε τις διεθνείς παρέες που θα αποδεχτούν την αυτόβουλη ενέργεια, την απαραβίαστη εθνική κυριαρχία και την δημιουργία ζώνης ελληνικής εθνικής ασφαλείας πέριξ τού εθνικού μας κράτους. Να αποκλείσουμε από την συναναστροφή τού Έθνους μας όσους έχουν αντίθετα με εμάς συμφέροντα, όσους είναι ανταγωνιστές μας και όσους έχουν βλέψεις επί τής εθνικής μας επικράτειας σε στεριά και θάλασσα. Να διαγράψουμε τα χρέη και τούς προδότες που τα συνομολόγησαν με τούς εχθρούς μας. Και να θωρακίσουμε το κράτος από τα πολεμικά επισκεπτήρια τού πονηρού καιρού μας.

Είδαμε τις προάλλες τις επισκέψεις δύο εκπροσώπων εκ των σημαντικότερων εχθρών τής Ελλάδος που διαθέτουν εκπεφρασμένες αξιώσεις σε βάρος μας από αρχαιοτάτων χρόνων και αδιαλείπτως. Αναφέρομαι ρητά και κατηγορηματικά στο Ισραήλ και την Τουρκία που παρεμπιπτόντως αλλά ουδόλως τυχαία συνδέονται μεταξύ τους με στενή φιλία και συνοδοιπορία.

Υπενθυμίζω ότι το κεμαλικό και στρατιωτικό κατεστημένο τής Τουρκίας βρίθει ανέκαθεν από εβραίους. Να θυμηθούμε τη συνδρομή τής Εσπερίας στην Άλωση τής Πόλης και σε όλες τις τραγωδίες μας έκτοτε. Την εμμονή και των δύο για τα ερείσματά τους στη Θεσσαλονίκη. Τα νεοοθωμανικά σχέδια τής Τουρκίας σε Θράκη και Νησιά. Και τα εβραϊκά συμφέροντα που ορέγονται τον αιγαιακό πλούτο μέσω εταιριών και γεωφυσικών ζωνών.

Βρισκόμαστε στο σημείο εκκίνησης μιας παγκόσμιας ανακατάταξης. Η έξαρση τής ισλαμιστικής τρομοκρατίας ως απότοκος τής νεοταξικής κηδεμονίας και των συναφών συγκρούσεων δεν είναι διόλου τυχαία. Πάνω στη λαθρομετανάστευση πατεί το θηρίο τής παγκοσμιοποίησης για να βρει έρεισμα ώστε να στήσει παγκόσμιο πόλεμο. Και η Ελλάς πρέπει να τινάξει από πάνω της τα δεσμά τής δουλείας πάσης μορφής, εσωτερικής και εξωτερικής.

Οι άγιοι προφήτες τής Πίστης μας είπαν πως θα έρθουν οι μνηστήρες στο συμπόσιο των θερμών υδάτων για να λάβουν θησαυρό και εξουσία. Είπαν όμως ότι θα απαλλαγούμε από τούς τυράννους και θα γενεί πάλι μεγάλη η Ελλάς. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Το οφείλουμε στο Θεό και τούς Ήρωες. Το οφείλουμε στην αέναη ελληνικότητα που κουβαλούμε μέσα μας. Και για να το επιτύχουμε θέλουμε δύο τινά να φτιάξουμε. Εθνικιστική Διακυβέρνηση και Στρατιωτική Πυγμή.

Εθνικό Σκοπό και Ισχυρό Θώρακα. Αυτάρκεια και Διεκδίκηση. Και συμμαχίες με γνώμονα την Μεγάλη Ελλάδα. Επανάσταση και Νίκη. Αυτά χρειαζόμαστε και αυτά θα επιβάλλουμε ταυτόχρονα. Εθνικισμός και Στρατός μαζί. Καθαρμός εντός. Φωτιά και ατσάλι εκτός. Το στέμμα το φορεί η Ελλάς. Το στέμμα το θέτει επί τής κεφαλής ο Θεός. Ούτε βήμα πίσω, ούτε μισό στρέμμα γης στον αντίχριστο νεοταξισμό. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

1 σχόλιο:

Cornelius Krissilas είπε...

"ΧΡΙΣΤΟΣ-ΕΛΛΑΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ"ΑΜΗΝ!!!