ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ



ΑΘΗΝΑ 5-7-2017.

Λέγουν πολλοί ότι οι σωστές αποφάσεις σε μια οργανωμένη πολιτεία λαμβάνονται με την υποστήριξη τής πλειοψηφίας των πολιτών. Η λογική αυτή έχει βάση εφόσον η πολιτεία διάγει ελεύθερο βίο άνευ εξαρτήσεων και ο κάθε πολίτης εκφράζει τις προσωπικές του πεποιθήσεις και αξίες. Όταν όμως ο λαός είναι διαιρεμένος σε πολιτικές ομάδες με διαφορετικές ιδεολογίες και ιδιοτελή συμφέροντα αντικρουόμενα μεταξύ τους, όταν διαφορετικοί κόσμοι ενώνονται για να απομονώσουν την αλήθεια και τούς εκφραστές της, τότε ο λαός μετατρέπεται σε χειραγωγούμενη μάζα.

Η αλήθεια στη ζωή τού Έθνους έχει μια και αδιαμφισβήτητη όψη, αυστηρή και αμετάβλητη. Είναι τα ιερά και τα όσια τής Πατρίδος. Η θεοσέβεια, η φιλοπατρία και η εθνοφυλετική αλληλεγγύη. Η δύναμη τού δικαίου και η ανάπτυξη τής ελεύθερης φύσης τού Έθνους. Είναι ο σεβασμός τής ανθρώπινης δημιουργίας στο Θεό Πατέρα και Χτίστη τής πλάσης. Είναι η προάσπιση τής ακεραιότητας τής Πατρίδος και η κραταίωση αυτής επάνω στα λαμπρά έργα τού ανθρώπου και τη συνέργεια των φυσικών δυνάμεων. Και είναι ακόμη η τιμιότητα, η εργατικότητα και η αλληλεγγύη των πολιτών αναμεταξύ τους.

Ο πονηρός όμως Σατανάς έβαλε σε εργασία την ανθρώπινη αλαζονεία, θεοποιώντας την ανθρώπινη σάρκα και την ύλη. Έβγαλε από τις καρδιές των ανθρώπων τον Θεό και έβαλε το χρήμα. Έβγαλε από τις ανθρώπινες καρδιές την Πατρίδα και έβαλε τα αόρατα δεσμά τής άθεης παγκοσμιοποίησης. Εισήγαγε την εμπορευματοποίηση τού σώματος και γκρέμισε τον οικογενειακό δεσμό. Ο ανέστιος νέος τύπος ανθρώπου έδωσε στο χρήμα τον ορισμό τής ελευθερίας αντί τής ελευθεριότητας ως φιλελευθερισμό. Στη δε αθεΐα προσέδωσε ψευδεπίγραφα τον χαρακτήρα τής κοινωνικής ελευθερίας, άλλοτε ως μαρξισμό και άλλοτε ως σοσιαλισμό.

Η ιστορία τής παραποίησης των αξιών και τής αντικαταστάσεως αυτών από ύβρεις υπό ανθρώπων αναξίων είναι παλαιά. Σε αλλοτινές μα και τωρινές εποχές έχει καταστρέψει κράτη, ναούς και οικονομίες. Έχει σκοτώσει ανθρώπους και έχει φέρει σκλαβιές πολυετείς. Τα συνθήματα που επικαλούνται οι διαστροφείς τής κανονικότητας των εθνών στην αρχή είναι όμορφα και γλυκά στα αυτιά. Δεν αρνούνται απ’ ευθείας τον Θεό και την Πατρίδα. Μιλάνε για αυτοδιάθεση, για ισότητα, για αδερφοσύνη, για ίσα δικαιώματα στον πλούτο, για ψήφο από κόμματα λαϊκά και δημοκρατικά. Μετά κάνουνε τον ψηφοφόρο υπήκοο τού κόμματος και ρουσφετοϊκέτη. Και κατόπιν μιλάνε για αδερφοσύνη των ανθρώπων δίχως σύνορα και ιδανικά.

Το ανθρώπινο δικαίωμα τής ελευθερίας έκφρασης και τής ασκήσεως των εξουσιών τής πολιτείας γίνεται πλέον μια απλή μονάδα μέσα σ’ ένα σύνολο ανόμοιων χαρακτήρων και προθέσεων. Η φωνή τής αλήθειας δίδεται στους μηχανισμούς ενημέρωσης που στην πραγματικότητα αποτελούν μηχανισμούς αλλοιώσεως τής πραγματικότητας και προπαγάνδας ψεύδους. Ο υλιστής κομματάρχης συνασπίζεται με τον δήθεν αντίπαλο άθεο κομματάρχη για να δαιμονοποιηθεί η κανονικότητα τού Θεού και ο προστατευτισμός τού Έθνους ως δήθεν ακραία έκφανση καταπίεσης που απομακρύνει την σατανική ομογενοποίηση των λαών.

Οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές και οι πολιτικοί μα και οι οικουμενιστές εκφραστές τους έχουν αναθέσει τον εκφυλισμό και την απομείωση των ανθρώπων στην εισαγωγή και την νομιμοποίηση τού σοδομισμού. Όπως ακριβώς συμβαίνει με το άνοιγμα των οικονομιών και των συνόρων, έτσι ακριβώς συμβαίνει και στο ζήτημα των ανθρωπίνων σχέσεων. Οι διορισμένες από το διεθνές χρήμα και την προπαγάνδα τού ψεύδους τεχνητές πλειοψηφίες των τεσσάρων τοίχων των στοών και των κοινοβουλίων βαφτίζουν τον κιναιδισμό και τούς ψευτογάμους των ανώμαλων ως αποδεκτές από τις πραγματικές πλειοψηφίες που συνιστά ο λαός και η φυλετική κοινότητα τού Έθνους κατά αποκλειστικότητα.

Δεν υφίσταται λοιπόν καμία νομιμοποίηση στον συρφετό των κομμάτων που χρησιμοποιούν τον λαό ως βάση δικής τους νομιμοποίησης, αγνοώντας και ξεπερνώντας την αληθινή του θέληση. Ο ελληνικός λαός δεν ενέκρινε ποτέ την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση τού Έθνους. Ο ελληνικός λαός δεν ενέκρινε ποτέ τη λαθρομετανάστευση. Ο ελληνικός λαός δεν ενέκρινε ποτέ την ψευτοφιλία με τούς εχθρούς του και την εγκατάλειψη των σκλάβων ελληνικών πατρίδων. Ο ελληνικός λαός δεν ενέκρινε ποτέ την πώληση εθνικής κυριαρχίας και ψυχών στα κτήνη των μνημονίων. Ο ελληνικός λαός δεν προσκυνά μωχαμέτηδες και μαμωνάδες μήτε αποδέχεται αρσενοκοίτες και σκοταδόψυχους επάνω από την αντρειά του.

Βλέπουμε στα σύγχρονα κοινοβούλια των δήθεν πολιτισμένων δημοκρατιών τα κόμματα τού υλισμού και τής αθεΐας να ρίχνουν τα πλαστά τους διαχωριστικά τείχη και να συνασπίζονται ενάντια στις δυνάμεις τού πατριωτισμού και τού εθνικισμού και τής πίστης. Για ποια λοιπόν αρχή τής πλειοψηφίας μιλούν οι επαγγελματίες υπάλληλοι των κερδοσκόπων σταυρωτήδων σιωνιστών; Αυτοί που μαλώνουν για λόγους διαχειριστικούς χρήματος και εξουσίας και φιλιώνουν ενάντια στις αξίες που μισούν εξίσου.

Η δύναμη τής αλήθειας και η νομοτέλεια τής πλάσης είναι το ισχυρότερο κληροδότημα και το πλέον αποτελεσματικό όπλο που μάς έδωσαν ο Θεός και οι Πατέρες τής Πίστης και τής Φυλής μας. Η προσήλωση στις Παραδόσεις μας και η αγάπη και η φιλαλληλία προς την εθνική μας κοινότητα, προς το αίμα τής καρδιάς μας και την βιολογική μας αλυσίδα, υπερβαίνουν τούς ξένους τύπους που μάς φόρεσαν οι ανθέλληνες. Τα προσκυνήματα πολλαπλασιάζονται και δεν γκρεμίζονται. Ο πολιτισμός υπηρετεί την ανάπτυξη τού Έθνους. Ο Ελληνισμός πυκνώνει το κράτος και σπάζει τα δεσμά τής δουλείας. Και οι αποφάσεις παίρνονται αποκλειστικά από ελεύθερες ελληνικές συνειδήσεις.

Η ελευθερία τής σκέψης λευτερώνει την ψυχή, για να δώσει εκείνη με τη σειρά της τη θέση στην επανάσταση των σωμάτων και των συνειδήσεων. Η πρώτη επανάσταση που κάνει ο Έλλην είναι η ανάδειξη των αξιών και τού πολιτισμού του. Είναι η κοινή δράση και η συνύπαρξη τής Ελληνικής Φυλής ως ένα σώμα με πλήρη συνεργασία των οργανικών του κυττάρων. Κάθε Έλλην και ένα κύτταρο τής Φυλής. Πάσα ελληνική κοινότητα και μια Ελλάδα. Κάθε ελληνορθόδοξος ναός και μια Αγία Ρωμανία. Αρχηγός τού Ελληνικού Έθνους ο Ιησούς Χριστός. Παράταξη η Ελλάς. Σύμμαχός μας ο κραταιός Ελληνισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: