ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΑΘΗΝΑ 15-4-2018.

Η κίνηση των πραγμάτων γεννάει καταστάσεις που κρατούν σε εγρήγορση τον άνθρωπο και κινούν τον νου για να παράξει αποτελέσματα. Η ακινησία των πραγμάτων είναι η χειρότερη όλων των καταστάσεων, διότι χαρακτηρίζει οκνηρό και πεισιθάνατο λαό που επικάθεται στα παλιά έως ότου να σαπίσει. Δεν είναι καλή λοιπόν η νηνεμία. Χρειάζεται γερός άνεμος για να κινήσει η ιστορία τού Έθνους. Να κυλήσει το νερό στο αυλάκι. 

Αυτοί ωστόσο που κρατούν άνυδρη τη γη και στάσιμο το λαό, δεν το κάνουν γιατί τον αγαπούνε. Το κάνουν διότι θέλουν τον άλλοτε ηρωικό Ελληνισμό, δειλό και ηττοπαθή. Είναι αυτοί που βάζουν μέσα στο Κάστρο τής Φυλής τούς προαιώνιους εχθρούς σαν φίλους τάχα, με πρόσχημα το μη μάτωμα τού λαού. Να αγαπήσουμε αυτούς που έχουν κόψει σάρκα ελληνική, για να κάνουμε καλή γειτονιά και οι χαλαστήδες βολικές εξουσίες και κέρδη. Κέρδη γεωπολιτικά και οικονομικά.

Έτσι όμως μονάχα σκλαβιά γεννιέται. Υπνωτίζεται ο λαός με την ραστώνη, δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί και το σεντούκι τού τυράννου, παρέχει νομιμοποίηση στο μαχαίρι τού εισβολέα, κάμει τον κοτζαμπάση συνομιλητή τού δυνατού που η δική του αδυναμία τον έθρεψε. Ο ρίψασπις εμφανίζεται ως φρόνιμος τηρητής τής τάξης. Τι κι αν δεν φτιάχνεται ολόγυρά του τίποτα φρέσκο, τίποτα προς όφελος τής Φυλής. Ακόμη και οι πέτρες που ορθώνονταν στον παλιό καιρό, κι αυτές μοιάζουν πιο νέες από τον γερασμένο λαό.

Πάντα βρίσκονται ανάμεσα στους φρόνιμους ωστόσο οι άτακτοι, οι ανήσυχοι, οι δουλευτήδες τής ζωής και οι πολεμιστές τής νέας κοσμογονίας. Είναι τα παιδιά τής θυέλλης που ζητούν να σηκώσουν το Έθνος στο ποδάρι. Είναι οι λάτρεις τής λευτεριάς και τής δικαιοσύνης και τής νέας πολιτισμικής γέννας που γράφουν την ιστορία ακόμη και με το αίμα σαν έρθει ο καιρός του. Διότι καλή είναι η ηρεμία, όταν έχει εκλείψει ολωσδιόλου η δυστυχία και η αιχμαλωσία λαού και χωμάτων. Όταν νέα έργα και νέες ψυχές ανθούν από ελληνικά χέρια.

Πόσες φορές ακόμη θα βγούμε στη γύρα για ξένα χέρια; Πόσες φορές θα δούμε την φρονιμάδα των «πολιτικά ορθών» να σκορπάει σκλάβες πατρίδες; Πόσα γρόσια ακόμη θα κυλήσουν ως αισχρό αντάλλαγμα σε χοντρές τσέπες; Να μάς υβρίζουν Θεό και Ιστορία και Αγίους και Ήρωες ατιμώρητα. Να σκορπίζεται ο Ελληνισμός στα πέρατα τής γης και τού χαμού. Λήξη τού κακού άμεσα και διά ροπάλου. Εδώ και τώρα.

Ήρθε ο καιρός τής θυέλλης. Ο καιρός τής πλήρους απελευθέρωσης από όλα τα δεινά, εσωτερικά και εξωτερικά, που έχουν κοινή μήτρα. Ήρθε ο καιρός τού Ελληνισμού που φτιάχνει την πλάση, που εξαπλώνει την παρουσία του και αποδιώχνει τα ζιζάνια τού κακού. Να κάνουμε παραγωγική και ασφαλή την Πατρίδα μας, αποδίδοντας έναν καλύτερο Ελληνισμό από τα περασμένα ως κληρονομιά για τα παιδιά μας, με την ευχή να μάς ξεπεράσουν. Και θα μάς ξεπεράσουν όταν σταθούν στο πρώτο βάθρο τής οικουμένης, με μια Ελλάδα που δεν θα γνωρίσει ποτέ ξανά σκλαβιά.

Βρισκόμαστε λοιπόν στον καιρό τής αγιοσύνης και τής πολεμικής αντάρας μαζί. Θα πάρουμε την ευχή τού Θεού στην εκκλησιά. Θα πάρουμε στα χέρια μας τα κλειδιά τής Πατρίδος, τής Γης των Πατέρων μας που ανήκει ολοκληρωτικά σε μας και τα παιδιά μας. Θα απαλλάξουμε την κοινωνία από εισβολείς, ώστε να χωρέσει αυτή τα καλλωπίσματα ελληνικής εργασίας. Και με το ανίκητο ξίφος τής λευτεριάς θέτουμε στον αγώνα τούς Ζωντανούς Έλληνες, ώστε να φέρουμε στο Ελληνικό Έθνος πάσα σπιθαμή γης και πάσα ψυχή ελληνική.

Ο Ελληνισμός σώζει και ουδέποτε σώζεται. Ο Ελληνισμός κατακτά και ποτέ δεν παρακαλά. Ο Ελληνισμός βαστάει ατόφια την φύση και την ταυτότητά του, μηδέποτε αποδεχόμενος αλλότρια δόγματα και βάρβαρη ενσωμάτωση. Ο Ελληνισμός έλαβε κατάματα, από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό, την Ορθή Δόξα και τον Αληθινό Λόγο τού Θεού. Έχτισε τρανές πολιτείες με το ένδοξο Ελληνικό Αίμα. Και τώρα θα ζωντανέψει την ιστορία, σηκώνοντας νέον καιρό δόξης, κατατροπώνοντας τα τσιράκια τού εωσφορικού νεοταξισμού.

Ξαναδίνουμε στον Ελληνισμό μας την ζωντάνια. Ξηλώνουμε τις δομές τής «φρόνιμης» σαπίλας. Νόμος είναι το Δίκαιο τού Έθνους. Κι αφού η σαπίλα έγινε κράτος, ρίχνουμε κάτω το κράτος τής σαπίλας. Διότι το Έθνος ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη τής ανάπλασης, οι δε πληγές τής συρρίκνωσης αποκόπτονται από το Σώμα τής Φυλής. Η Ελλάς είναι Μητρόπολη τού Βασιλέως Χριστού. Η Ελλάς ανήκει στους σωστούς, στους Πιστούς και Επαναστάτες Έλληνες. Και η Ορθή Ελληνική Τάξη Πραγμάτων αποκαθίσταται άνευ διαπραγματεύσεων.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η αληθινή ζωή τού Έλληνα. Να καταυγάζει τον τόπο με τον ήλιο τής δικαιοσύνης. Να δίδει σχήμα στην ενέργεια και τα αγαθά τής γης που μάς έδωσαν Θεός και Πρόγονοι. Να μαχόμαστε σαν μια γροθιά με ολάκερο τον Ελληνισμό μας. Να άρχουμε και να εξαπλώνουμε ταυτόχρονα Τίμιο Σταυρό και Ελληνική Σημαία. Είμαστε η Δύναμη τού Καλού και θα συντρίψουμε τούς σατανάδες που θα πέσουν σε ανθρωποσφαγή. Με τον Στρατό και τον Εθνικισμό ανθεί η Νέα Ρωμανία, η Μεγάλη Ελλάς μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: