ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ

ΑΘΗΝΑ 10-4-2018.

Εκεί που υπάρχει η λύπη και η κενοδοξία, δεν βρίσκεται κανένα καλό.
Ιωάννου Μόσχου, Λειμωνάριο, κεφ. 110.
*κενοδοξία= ματαιοδοξία, ματαιοφροσύνη, εγωισμός.

Η ιστορία τής ανθρωπότητας κορυφώνεται με την λύσσα που επιδεικνύουν οι διεθνείς, κρατικές και παρακρατικές δυνάμεις τής αντίχριστης παγκόσμιας τυραννίας επί τού πιστού λαού Χριστού και Ελλάδος. Ο εχθρός ενεργοποιεί τούς δούρειους ίππους που έχει τοποθετήσει στα σωθικά τού Έθνους μας, επιδιώκοντας την οδύνη των ψυχών και την αιμορραγία εδαφών. Και είναι η ώρα να δώσουμε την μάχη με σθένος και πίστη, με γνώμονα την απόλυτη κραταίωση τού Ελληνισμού. 

Κράτος ελληνικό στον καιρό των μνημονίων εξαφανίστηκε ολοσχερώς. Όχι πως ήταν ποτέ ελληνικό στους δημοκρατικούς χρόνους των ξενοκίνητων κομμάτων, των φατριών εκείνων που εμπαίζουν τα Θεία και την κοινωνία δια λόγους ψηφοθηρικούς. Όμως στα έσχατα χρόνια οι εξουσίες παρεδόθησαν ολοσχερώς στον σιωνισμό και οι θεσμοί κράτους και εκκλησίας ελέχθησαν από τούς οικουμενιστές. Κι όλα τούτα για να μαραθεί το ηθικό τού λαού και να σκορπιστεί ασυνεννοησία μεταξύ των πατριωτών.

Ένας πιστός καλόγερος τού Θεού, ονόματι Ιωάννης Μόσχος, είχε πει ότι εκεί που υπάρχει η λύπη και η κενοδοξία, δεν βρίσκεται κανένα καλό. Διότι όταν εισχωρήσει το αίσθημα τής λύπης, τούτο συμβαίνει διότι ο λαός αναζητεί τις λύσεις για την οδό τής ζωής με την αδράνειά του μπροστά στις ορέξεις βαρβάρων εισβολέων που ζητούν και λαμβάνουν γη και ύδωρ ελληνικό. Και όταν μέσα στην φωτιά τής επανάστασης πεταχτεί εμπρός το μικρόβιο τής αρχομανίας, η ματαιοδοξία θα κάνει και τούς εκλεκτούς τής Φυλής τυράννους της.   

Η Παράταξη τού Έθνους και η Παράταξη τής Πίστης είναι ένα και αδιαίρετο Σώμα Χριστού και Ελληνοσύνης. Η Αλήθεια είναι μία και το Δίκαιο έχει μία και μόνη ερμηνεία. Γεννηθήκαμε με την άνωθεν ευλογία να είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί, παιδιά και πολεμιστές και εκπολιτιστές τής ανθρωπότητας στα βήματα τού Θεού Πατρός, των Αγίων και των Ηρώων και θα σηκώσουμε το Φως τής Δικαιοσύνης ενάντια στους Σταυρωτήδες. Θα συντρίψουμε το ίδιο αμείλικτα όλους τούς εξωμότες.

Ένα Έθνος, μία Πίστη, μια Ιθύνουσα Τάξη, ένας και ενωμένος λαός. Ιδεολογικός κανόνας είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός. Ο εχθρός μας ομοίως είναι ένας. Είναι ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης, οι σιωνιστές σκοταδιστές και οι σιωνιστοπροσήλυτοι πολιτικοί και στρατιωτικοί θεσμοί του. Η Ελλάς είναι η πατρίς τού Ιησού Χριστού, τού Μεγαλέξανδρου, τού Αθανασίου Διάκου, τού Κολοκοτρώνη. Είναι εργαστήρι πολιτισμού, ιεράτευμα και στράτευμα σε μια ενιαία φύση. Και τα σύνορα τής ελληνικής καρδιάς βρίσκονται όπου υπάρχουν εκκλησιές, κάστρα και αδούλωτες ελληνικές ψυχές, σε Ανατολή και Δύση.

Μπήκαν οι ανθέλληνες με τα φράκα στις βουλές των αποφάσεων. Βάλανε αρνητές των εδαφών μας με αντάλλαγμα χρηματικό. Πήρανε το θησαυρό τού Έθνους και μάς δώσανε λογιών – λογιών άχρηστα και σημαδεμένα με όλους τούς τρόπους χαρτιά. Μπήκανε στα σχολεία, τα οποία από κρυφά και ηρωικά και πατροπαράδοτα γίνηκαν παγίδες των παιδιών μας και τα βιβλία ξαναγράφτηκαν, αφού σχίστηκαν οι αλήθειες και μπήκαν στη θέση τους τα ψέματα. Στρεβλώσανε οι δαίμονες ακόμη και άγιες γραφές. Κάμανε κομιτάτα πάσης κλίσεως πολιτικής, για να δώσουν δικαιώματα κυριαρχικά σε δήθεν συμμάχους και στα μορφώματα που στήσανε επάνω σε ματωμένα ελληνικά χώματα.

Όχι, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στα όρνεα που ζητούν να μάς πάρουν την ψυχή και να μάς κλέψουν ακόμη και την στάχτη από το τζάκι, όπως έλεγε ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Όχι, δεν θα κάμουν σιωνιστική τη θρησκεία για να χαρούν εχθροί και ψευτοφίλοι, γιατί αυτό σημαίνει η πανθρησκεία. Όχι, δεν θα δεχθούμε βαλκανικές δημοκρατίες και οθωμανοκρατίες και παγκόσμια κυβέρνηση. Θα διαλύσουμε ψεύτικα γκουβέρνα και ψευτορωμέϊκα. Θα κάνουμε το Ελληνικό Έθνος ένα και ισχυρό, με άμεσες αποφάσεις, μια σωστή Αγία Ρωμανία.

Ένα Έθνος, μια Κοινωνία Ελλήνων, ένα και αδιαίρετο Ελληνορθόδοξο και Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Ο Πατριωτισμός και ο Εθνικοκοινωνισμός δεν αποτελούν κόμμα. Είναι δημιουργικός και ηρωικός τρόπος ζωής. Είναι πίστη, ήθος και αρετή. Είναι ναός μέσα στον οποίο όλοι οι πιστοί μαζί κοινωνούν το βιβλίο των κανόνων τής ζωής και την αδιάλειπτη ιστορική πορεία, όπως την παραλάβαμε μέσα από τα άγια νάματα και τα αίματα των αθώων που βάστηξαν όρθια τα άγια των αγίων και τα κάστρα τής λευτεριάς. Πατρίς και Θρησκεία σχηματίζουν την Ελληνική Οικογένεια και την Ελληνική Φυλή που μαζεύουν γύρω τους ολάκερο τον Ελληνισμό που πλαταίνει, μηδέποτε υποχωρών και μηδέποτε σπαρασσόμενος.

Η ενότητα και η ομοψυχία επάνω σε κοινό σύστημα αξιών είναι η οντολογία τής Ελληνικής Φυλής και η δικλείδα ασφαλείας για την διαιώνιση τής βιολογικής μας αλυσίδας. Να μείνουν τα προσκυνήματα ασύλητα. Να μείνει το λαϊκό πλήρωμα λεύτερο, για να σηκώσει νέο πολιτισμό. Να γίνουν Ορθοδοξία και Ελληνισμός οικουμενική δύναμη, με την ενότητα Πίστης και Φυλής επάνω στην σύσφιξη των Ελληνικών Κοινοτήτων, επάνω στο όλο Έθνος κι όχι σε μίζερα και στενά συμφέροντα. Συνεπώς και ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας θα ενωθούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, εξαλείφοντας πάσα εστία διαφωνίας.

Χριστιανισμός και Εθνοκρατία είναι ο καταστατικός χάρτης τού Ελληνισμού. Είναι η Ελλάς των Πιστών και των Αρίστων. Άριστοι στο ήθος, άριστοι στην εργατικότητα, άριστοι στην πολεμική αρετή. Πάσα ελληνίδα γη θα επιστρέψει στο Έθνος των Ελλήνων που θα μεγαλώσει από δυσμάς έως ανατολάς. Η λευτεριά άπτεται τού σθένους που εκφράζεται από το λεύτερο κράτος, από την κοινωνία και τούς θεσμούς με διαβουλεύσεις άμεσες. Τότε φτιάχνουμε απερίσπαστοι κοινό μέτωπο προς τα έξω, φτιάχνοντας συμμαχίες που δίδουν ελληνικότητα στην γεωπολιτική μας αυλή.

Δεν θα μπούμε σε κομματικές συνευρέσεις που συντηρούν το σάπιο πολίτευμα τής αστικής δημοκρατίας. Δεν θα μοιραστούμε τις αλήθειες μας με κανέναν μωροφιλόδοξο και με κανέναν νεοταξίτη. Δεν υπάρχουν δυνατοί. Εμείς είμαστε οι δυνατοί που θα πάρουμε πίσω τον κόσμο μας με την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Και περιούσιος είναι ο λαός που βαστά την περιουσία τού Πατρός στη θέση του, εμπνέοντας τον σεβασμό των πάντων. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: