ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗΣ

ΑΘΗΝΑ 4-2-2018.

Να τιμούμε τις ημέρες που μεγαλύνει Κύριος και Θεός μας το Ελληνικό Γένος με τις πράξεις Πιστών και Γενναίων Ελλήνων και να αγωνιζόμαστε με πράξεις ισάξιας μεγαλοσύνης. Θέση γράφοντος.

Ο Ελληνισμός μας έχει δύο σπουδαία βιβλία που καταγράφουν την καταγωγή και τον αδιάλειπτο βίο του. Είναι το Ευαγγέλιο τού Θεού και η αιματοβαμμένη Ιστορία Αγίων και Ηρώων. Να ξέρουμε από πού προερχόμαστε. Να πράττουμε τα ευσεβή, τα δίκαια, τα μεγάλα έργα. Διότι προορισμός μας Έλληνες είναι να τιμούμε τις ημέρες που μεγαλύνει Κύριος και Θεός μας το Ελληνικό Γένος με τις πράξεις Πιστών και Γενναίων Ελλήνων και να αγωνιζόμαστε με πράξεις ισάξιας μεγαλοσύνης.

Δεν υπάρχει ζήτημα σκοτεινό και ανερμήνευτο για τον ευλογημένο Έλληνα. Είτε σε καιρούς ειρηνικούς βρισκόμαστε είτε σε καιρικούς πολεμικούς, σημεία των καιρών και γραφές σημαίνουν εύληπτο συναγερμό για τις καθαρές καρδιές και συνειδήσεις. Διότι είναι πολλοί χρόνοι τώρα που διαστρέψανε μισόθεοι και μισέλληνες την ιστορία και τα ιερά μας κείμενα μες τα σχολεία, με μισές αλήθειες και ψέματα. Αγγίξανε βέβηλα την Αλήθεια για να την κάνουνε παγκόσμια, ώστε να αρνηθούμε την Ελληνοσύνη μας.

Μα η κατρακύλα στους έσχατους καιρούς τής παγκοσμιοποίησης που θέλουν θρόνους αντίχριστους, δεν έχει τελειωμό. Οι εχθροί μας θέλουν ψαλίδισμα στις μέρες τής μεγαλοσύνης τού Ελληνισμού, για να εξαλείψουν ηθικό στήριγμα και διδαχές πράξεων σωστών και ηρωικών. Θέλουν να φαινόμαστε ως τάχα κοντό έθνος σε πορεία και προσφορά στην οικουμένη, ως μάζα εξαρτώμενων προσώπων από πιο ψηλές τάχα οντότητες. Να αφήνουμε τούς προδότες να φαίνονται ως ήρωες και τούς ήρωες να φαίνονται ως προδότες.

Ελάφρυναν τις ιστορικές αναφορές στους εθνικοαπελευθερωτικούς πολέμους τής Ελληνικής Φυλής. Πιάσανε βλέπετε οι γραικύλοι δημοκράτες, πολιτικοί και οι διάφοροι θεσμοί τους, φιλίες με τούς Τούρκους σφαγείς με τούς οποίους συνομιλούν και τούς αφήνουν να εορτάζουν και να κηρύττουν τουρκικότητα σε Θεσσαλονίκη και Ελεύθερη Θράκη μας. Τι κι αν μάς γεμίζουν λαθρομουσουλμάνους με τούς φίλους τους Εβραιοσιωνιστές; Τι κι αν χύσανε αίμα ελληνικό από τής αλώσεως έως σήμερα, μαζί με τούς διεθνιστές ψευτορωμιούς και τούς βουλγαρόσλαβους και κάθε λογής βαρβάρους;

Δεν θέλουν οι οχτροί μας να μάθουν οι Έλληνες για τον Μεγαλέξανδρο, διότι υπήρξε Έλλην Κοσμοκράτορας. Τούτο χαλάει στους μισητές μας δύο ψέματα μαζί. Πρώτον, ότι είμαστε μικροί τάχα σε μακροβιότητα, πολιτισμό και ισχύ. Και δεύτερον, ότι η Μακεδονία μας είναι τάχα σλάβικη, τουρκική, εβραίικη, εκτός από την αλήθεια, ότι είναι ελληνική.

Βρίζουν τον Μεγαλέξανδρο είτε ως σφαγέα είτε ακόμη και ως τάχα κίναιδο μονάχα στα μάτια τού ελληνικού λαού, προκειμένου να μάς κάνουνε να αρνηθούμε τον Μέγα Έλληνα Στρατηλάτη και Εκπολιτιστή. Αρνούνται όμως να αναφερθούν στην Ισσό, στον Γρανικό Ποταμό και σε πάσα νικηφόρα μάχη τού Μεγαλέξανδρου, στα Οροπέδια τού Παμίρ όπου έφτασε, στους Έλληνες Καλάς που ζουν καθάριοι εντός τού σημερινού Πακιστάν, στην Βαβυλώνα όπου έστησε τρόπαιο ελληνικής κοσμοκρατορίας, στην διά δηλητηριάσεως δολοφονία τού Μεγαλέξανδρου από τούς προγόνους των αντίχριστων νεοταξιτών.

Δεν θέλουν οι εχθροί μας να μάθουμε για τον μέγα Στρατηγό τού Εικοσιένα Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με ποιον τρόπο έδωσε θάρρος και ξεσήκωσε στα όπλα το λαό μας για να κατακτήσει τη λευτεριά του, πως τιμωρήθηκε ο Νενέκος βρίσκοντας δίκαια εξόντωση διά χειρών ελληνικών ωσάν τον Εφιάλτη, για το πώς σήκωσε επιτακτικά τον Ελληνισμό στα πόδια του ο Στρατηγός. Να μην μάθουν τα παιδιά μας πως ο Κολοκοτρώνης πίστευε ότι ο Ελληνισμός θα λευτερωθεί μονάχος του κι όχι με ξένες πλάτες. Και πως μπαίνοντας στα χωριά τα ελληνικά, ο Κολοκοτρώνης έλεγε πως φέρνει ελληνικά λευτεροχάρτια αντί για τα σουλτανικά προσκυνοχάρτια, ειδάλλως θα κάψει κείνες τις κοινότητες που θα μείνουν τουρκεμένες.

Δεν θέλουν οι Άνομοι την καθάρια ελληνική γνώση. Δεν θέλουν τον Ελληνισμό να μάθει πως οι δολοφόνοι τού Μεγαλέξανδρου έλκουν ίδια καταγωγή με τούς «δικαστές» τού Κολοκοτρώνη για δήθεν εσχάτη προδοσία κατά τής ξενοκίνητης κυβέρνησης και των συμμάχων της που τάχα μάς λευτερώσανε, για να μάς φορτώσουν δάνεια ίδια με τα γνωστά μνημόνια. Δεν θέλουν να μάθουμε πως οι ίδιοι από αιώνος άνομοι σιωνιστές, μαζί με τούς πάντα δικούς τους ελληνόφωνους πολιτικούς, φτιάξανε τρεις εμφυλίους πολέμους εν μέσω τού Εικοσιένα. Δεν θέλουνε οι μισόθεοι και μισέλληνες να μάθουμε πως ο Κολοκοτρώνης θέλησε Ελλάδα πλήρως λεύτερη και αυτοκρατορική, με πρωτεύουσα την απόλυτα ελληνική Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη.

Δεν θέλουν λοιπόν να γνωρίσουμε τις αληθινές γιορτάδες μέρες τού Ελληνισμού μας. Δεν θέλουν ομοίως οι εχθροί μας να μάθουμε πως το Γένος των Ελλήνων είναι Γένος Ανδρείο και Αποστολικό. Δεν θέλουν να μάθουμε ότι είμαστε Γένος Φιλοσόφων και Πιστών που διαθέτουμε γι’ αυτό ακριβώς το λόγο το χρίσμα από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό να λάβουμε και να διαδώσουμε τον πλήρη και αληθινό λόγο τού Χριστού μας σε ολάκερη την Οικουμένη. Ελήληθεν η ώρα να δοξαστεί ο Υιός τού Ανθρώπου. Γιατί η φιλοσοφία μας γεννά λογισμό και διότι αν μείνει έστω και ένας σπόρος εξ ημών, μάς είπε ο Χριστός μας, πάλι το δέντρο τού Ελληνισμού θα ανθοβολήσει.

Όχι μάς λένε, να μην τιμάμε την ψηλή γενιά μας. Να μην βαστούμε ναό και σπιτικό και αυλή γεωπολιτική στα χέρια μας. Να μην ζητούμε τίποτα και να παραχωρήσουμε στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης και τού σατανά τα πάντα. Κακός τάχα εκείνος που δημιουργεί για τα παιδιά του, εκείνος που χτίζει προσκυνήματα ορθόδοξα, εκείνος που λυτρώνει αλύτρωτους αδερφούς του. Να καταλύσουμε, μάς λέγουν οι μολυσμένοι, ναούς και αλήθειες με τις ψευτοαλήθειες οικουμενισμού και πανθρησκείας.

Θέλουν να σβήσουμε τον Ελληνισμό μας με τα νέα προσκυνοχάρτια τού μνημονιακού νεοταξισμού. Να τιμούμε τις γιορτάδες τις ψεύτικες των δοσίλογων ψευτοηρώων τής αστικής δημοκρατικής ξενοκρατίας. Κι έτσι νομιμοποιούν κιναιδισμούς, εωσφορισμούς και προδοσίες. Να νοθεύσουμε πίστη και πληθυσμό, να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική σε μια πόρνη και ασύνορη παγκοσμιότητα που κλέβει και παρακολουθεί και αλλοιώνει τις ζωές μας.

Ο Έλλην ζει αγκαλιά με την πίστη του, με την ιστορία του, για την σπορά νέας ελληνικής γέννας, καμωμένης να εξακολουθήσει το διάβα τής Φυλής μας δια παντός. Τιμούμε τα πρώτα και σηκώνουμε ψηλά τα δικά μας κατοπινά έργα, ακόμη πιο λαμπρά. Γινόμαστε διδάχοι και πολεμιστές και ναός και πολεμίστρα, μεταλαμπαδεύοντας στα γεννήματά μας ολοκάθαρη την Αλήθεια. Πετάμε από πάνω μας χρέη και σκύβαλα αχρείων, ανήθικων και εισβολέων. Φυλάττουμε την μια Αγία Εκκλησία, την Ελληνοορθοδοξία μας και δράττουμε την Ιερή Ελλάδα στα χέρια μας.

Τα χώματα τα ελληνικά ανήκουν αποκλειστικά σε ψυχές με ελληνική συνείδηση και ελληνικό αίμα. Κοινωνία ελληνική φτιάχνουν μονάχα ελληνικές οικογένειες, ο Έλληνας καματάρης και η Ελληνίδα σύντροφος που ανασταίνουν ζωές ελληνικές με γνώση ελληνική, μέσα σε σχολειά που προσεύχονται στον Χριστό και σηκώνουν στον ιστό την Γαλανόλευκη Σημαία μας.

Ο Έλλην συνεχίζει τις αληθινές του επαναστάσεις που είναι εθνικές, για μια Μεγάλη Ελλάδα με πρωτεύουσα αυτή που μάς ζητά ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης, την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη. Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία. Ελλάς σημαίνει Αγία Ρωμανία. Ελλάς σημαίνει λευτεριά πλήρης και οικουμενική δύναμη. ΧΡΙΣΤΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!   
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: