ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 31-1-2018.

Από τής αλώσεως τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινουπόλεως, η Ελλάς δεν γνώρισε δικαιοσύνη και πυγμή ελληνική σχεδόν ποτέ. Κι όταν ακόμη έλαμπε μία μικρή αχτίδα πρόσκαιρης δικαιοσύνης, το έρεβος τού ψευτορωμέϊκου την εξαφάνιζε γρήγορα. Πυγμή δεν υπήρξε ούτε καν στις αναλαμπές. Τοποτηρητείες εχθρών και «φίλων», στρατών και τοκογλύφων, μόνιμη εγκαθίδρυση τής προδοτοκρατίας, προσχεδιασμένος ακρωτηριασμός τής πατρίδος, όλα ετούτα προέλασαν έως σήμερα.  

Ιδού η Ελλάς από τής Αλώσεως τής Πόλεως των Κωνσταντίνων. Τίποτα δεν μεταβλήθηκε. Απλώς δώσανε στην Κερκόπορτα το όνομα Δημοκρατία. Οι δε ένοικοι τής Κερκόπορτας στους μοντέρνους καιρούς είναι οι πολιτικοί που δεν χρηματίζονται πλέον κρυφά σαν τούς προγόνους τους, αλλά φανερά. Ο χρηματισμός των πολιτικών είναι τα δάνεια που δήθεν συνάπτονται για την Ελλάδα, δίχως όμως ποτέ να φτάνουν στην Ελλάδα. Είναι οι διεθνείς συνθήκες και οι ενσωματώσεις παράνομων και αντεθνικών νόμων που ακυρώνουν τούς εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες τού Ελληνισμού, δίνοντας αιματοβαμμένα χώματα σε κατσαπλιάδες και βαρβάρους.

Κάποτε οι πολιτικοί χρησιμοποιούσαν τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους και διάφορα παρόμοια κομματικά μαντριά. Ένας εσμός απ’ αυτούς έκαμε τον ρόλο τού κράτους και  ένας άλλος εσμός σήκωνε όπλα κατά τού κράτους. Άπαντες οι εσμοί συνομιλούσαν με τούς σιωνιστές επικυρίαρχους, αυτούς που βάλανε ανάμεσά μας αιρέσεις θρησκευτικές μα και πολιτικές.

Υπήρχαν κουσούρια και παλιά. Πράσινοι και Βένετοι στον καιρό τού Βυζαντίου, που ωστόσο αντιμετωπίστηκαν. Στον καιρό τού Εικοσιένα είδαμε και πάλι εμφυλίους. Στην ελεύθερη Ελλάδα συμμοριτοπολέμους. Και στην μεταπολίτευση που ήρθε για να σκλαβώσει τον Ελληνισμό τελειωτικά στην παγκοσμιοποίηση, όλοι οι πολιτικοί εσμοί και οι θεσμοί τους γίνανε αυτό που είναι, ένα και το αυτό.

Η πρόγευση δόθηκε στα πρώτα κιόλας βήματα τού ελληνόφωνου δημοκρατικού βίου. Ήταν η προμεταπολίτευση κατά πως φαίνεται. Ήταν η δίκη τού Εθνομάρτυρα Κολοκοτρώνη. Ήταν η μικρασιατική εκστρατεία που μεταβλήθηκε σε καταστροφή, όταν ο «εθνάρχης» Βενιζέλος μπήκε στην Ιωνία ως δήθεν λευτερωτής, για να αποδειχθεί πως μπήκε στην πραγματικότητα ως τοποτηρητής τού ψευτοσυμμάχου παγκόσμιου σατανά, για να μετατρέψει την Συνθήκη των Σεβρών σε Συνθήκη τής Λοζάνης και Ελληνοτουρκική «Φιλία» και την Ελλάδα από μεγάλη νικήτρια των Βαλκανικών Πολέμων σε μικρή Ελλάδα ανάμεσα σε ψεύτικα κράτη κατά δικών της, πλην σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών. Τα χρέη πάντα πέφτουν στις πλάτες αθώων. Αλλά το Παλαμήδι και το Γουδί θα συντρίψουν στις μέρες μας τούς αληθινούς ενόχους.

Κατόπιν ακολούθησαν ο διωγμός των Ελλήνων τής Κωνσταντινουπόλεως το 1955, η Κυπριακή Τραγωδία τού 1974 και τα Ίμια το 1996. Για να νομιμοποιηθούν ενδιαμέσως και πιο πριν κρυφίως οι αιτιάσεις περί δήθεν μη αποκλειστικώς ελληνικής Μακεδονίας που εκφράσανε οι κομμουνιστοσυμμορίτες και νομιμοποίησαν οι δημοκράτες και όλοι οι «εθνάρχες». Οι δημοκράτες και ο κομματισμός τους που δώσανε επίσης τουρκικό εθνικό προσδιορισμό στους μουσουλμάνους τής Άγκυρας που τυραννούνε τούς Έλληνες μουσουλμάνους στην ελεύθερη Θράκη, η οποία έχει πάνω και προς ανατολάς άλλες ακόμη Θράκες σε δεσμά δουλείας.  

Τα θυμάσαι όλα αυτά τα ζωντανά δράματα Έλληνα; Όχι, δεν τα θυμάσαι, γιατί σε πείσανε οι δημοκράτες πως δεν μπορούσες να τα αποτρέψεις και γιατί έπρεπε να ξεφορτωθείς τα περιττά άγη, τις δήθεν αναπόδραστες υποχωρήσεις, για να μπορέσεις να χορτάσεις ψωμί το άδειο σου στομάχι. Κάθε φορά που έκανες πίσω Έλληνα, θυμήσου, κάποιοι εκβίαζαν, κάποιοι φυλάκιζαν αθώους και κάποιοι δίνανε χρήματα. Η δε Δημοκρατία σού έλεγε πως είναι δική σου φωνή, ωρέ Έλληνα, αφού εσύ την ψήφιζες και την ψηφίζεις.

Από τούς χρόνους τούς Αρχαίους και τούς Βυζαντινούς, οι εχθροί σου ωρέ Έλληνα θέλανε να σού πάρουνε και Μακεδονία και Θάλασσα, γιατί κρύβουν αμύθητους θησαυρούς στα σπλάχνα τους και ανοίγουν γεωπολιτικά περάσματα, κοιμίζοντας τον γίγαντα Αυτοκρατορικό Ελληνισμό. Υπήρχαν όμως ο Μεγαλέξανδρος και ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος. Μετά έπεσε ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος και αργότερα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Κωνσταντίνος ο Στρατηλάτης. Γίνηκαν Γιουγκοσλαβία και Κεμαλική Τουρκία, σιωνιστικές εταίρες σαν τούς ψευτορωμιούς. Στήθηκαν και Σλαβικές Μακεδονίες και Τουρκικά Νερά και Τουρκικές Θράκες. Και οι ψευτορωμιοί αποδέχτηκαν τα πάντα, ακόμη κι όταν γάβγιζαν μεταξύ τους, μέχρι που κουρνιάσανε στις στάχτες τις σημερινές.

Τώρα θυμήσου Έλληνα τις μεταπολιτευτικές τουρκικές ανταρσίες στη Θράκη Μας. Κόστισαν και μια ελληνική ζωή, ωρέ Έλληνα. Μετά το τουρκικό προξενείο τής Κομοτηνής άρχισε να βγάζει εκλεκτούς μέσω κομμάτων στο ελληνικό κυνοβούλιο. Συνεχίσανε οι εγκάθετοι τής Άγκυρας να περνούν τις θέσεις τους ακόμη και μέσα σε ελληνικά σχολειά, έως ότου σχηματίστηκε το εν Ελλάδι τουρκικό κόμμα. Για να φτάσουμε στην πολεμική πρόκληση των Ιμίων που τα θέλουν οι Τούρκοι τουρκικά, μαζί με 18 ακόμη τουλάχιστον ελληνικά νησιά.

Είναι Δεκέμβριος τού 1995. Υπηρετώ τη στρατιωτική μου θητεία στην νήσο Λέσβο. Γίνεται εσκεμμένη πρόσκρουση τουρκικού εμπορικού πλοίου στα Ίμια. Οι Ελληνικές Λιμενικές Αρχές επιχειρούν να κάμουν την προσήκουσα και νομικώς κατοχυρωμένη διάσωση. Ο Τούρκος κυβερνήτης αρνείται, λέγοντας πως τα ύδατα τού συμβάντος και οι βραχονησίδες ανήκουν τάχα στην Τουρκία. Το ψευτορωμέϊκο τελειώνει το επεισόδιο γρήγορα, δίδοντας την ψευδαίσθηση στο κοιμισμένο ρωμαίικο πως το θέμα έληξε.

Ο Ελληνικός Στρατός όμως δεν κοιμάται. Οι στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών και η ΕΥΠ είχαν πληροφόρηση για το τουρκικό σχέδιο γκριζοποίησης και υφαρπαγής των Ιμίων. Η Άγκυρα θέλει πάντα τον έλεγχο ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού και την διχοτόμηση τού Αιγαίου. Στα στρατόπεδα τού Αιγαίου μας και ολάκερη τη Λέσβο οι άδειες αναστέλλονται. Στα φυλάκια ασκείται σκοπιά και από τούς τέσσερις σκοπούς. Στις ατομικές σκοπιές τοποθετούνται δύο σκοποί. Οι περιπολίες σε στεριά και θάλασσα λαμβάνουν πυρετώδη ρυθμό.

Κάποιοι έχουν το θράσος να λένε πως στα Ίμια ο Ελληνικός Στρατός δεν έκανε τάχα το καθήκον του και πως αιφνιδιάστηκε. Ο ναύαρχος Λυμπέρης που ηγείτο τότε τού στρατεύματος είπε και έγραψε ότι η κυβέρνηση έλαμψε διά τής απουσίας της από το Πεντάγωνο. Μυστικές διαβουλεύσεις κάνανε κάποιοι αχρείοι αλλού. Το ελικόπτερο με τούς Εθνομάρτυρες Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση απονηώνεται από ελληνικό πολεμικό πλοίο και οι Ήρωες σπεύδουν να φωτίσουν το πεδίο τής εισβολής των Τούρκων στα Ίμια. Οι Ήρωές μας, τα αδέρφια μας, βάλλονται από τουρκικά πυρά και δολοφονούνται.

Ο πολεμικός μας στόλος εξήλθε από τού ναυστάθμου όλος και κατευθύνθηκε στο επίμαχο σημείο τού Αιγαίου μας. Πολεμικά αεροσκάφη απογειώθηκαν φτάνοντας έως τις Κυκλάδες, όπου τα σταμάτησαν εντολές προδοτικές. Είμαστε στο βράδυ τής 30ης προς την 31η Ιανουαρίου τού 1996, όταν πέφτουν στο βωμό τού καθήκοντος οι Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης. Το πλεονέκτημα τού Ελληνικού Στρατού έναντι των Τούρκων έως τότε ήταν σαφές. Επαναλαμβάνω πως από το Δεκέμβριο τού 1995 είχαμε λάβει ουσιαστικά μέτρα πολεμικής προετοιμασίας. Η τότε σοσιαλιστική κυβέρνηση Σημίτη είχε εις γνώση της όλα τα παρασκήνια.

Ο διοικητής μας δίδει εντολή να συγκεντρωθούμε όλοι και από όλες τις τελούμενες υπηρεσίες μπροστά στον στρατώνα μας. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο ύπνος είναι ατελής έως ανύπαρκτος για όλους μας. Η νύχτα λαμβάνει έναν τραγικά μυσταγωγικό και πρωτόγνωρο τόνο για εμάς. Ο διοικητής μάς λέγει ξεκάθαρα και δίχως περιστροφές: « Η Τουρκία μάς χτύπησε. Πάμε για πόλεμο. Οδεύουμε για τα προκαθορισμένα σημεία μάχης. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε. Ο Θεός μαζί μας». Αυτά έγιναν το βράδυ τής 30ης Ιανουαρίου 1996. Λίγες ώρες μετά γυρίσαμε πίσω ντροπιασμένοι και κατά τρεις ψυχές λιγότεροι στους αιθέρες, γιατί το ψευτορωμέϊκο συνθηκολόγησε. Έκτοτε ουδείς Έλλην δύναται να προσεγγίσει τα Ίμια…

Τώρα πλέον βρισκόμαστε με τουρκικά δικαιώματα και ψηφισμένο τουρκικό προσδιορισμό σε Θράκη και κατόπιν σε Δωδεκάνησα. Βρισκόμαστε με ψευτομακεδονική πολιτισμική στέγη και κόμμα που σηκώνουν κεφάλι. Βρισκόμαστε με επιχείρηση τελειώματος τής «μακεδονοποίησης» των Σκοπίων και εφεύρεσης ανύπαρκτης μακεδονικής εθνότητας. Βρισκόμαστε με τις πολεμικές απειλές των Τούρκων και τις διεκδικήσεις ακόμη και των Αλβανών εν μέσω τής μνημονιακής επίθεσης των σιωνιστών τοκογλύφων. 

Η μόνη επιβεβλημένη οδός είναι η ταχεία ελληνοποίηση τού κράτους μας. Η εξάλειψη προδοτικής κομματοκρατίας και ξένων σωμάτων.  Συνεπώς απαιτείται κυβέρνηση Ελληνικού Εθνικισμού και Στρατού. Νέες συμμαχίες και ελληνική διεκδίκηση. Μόνη Τιμή προς τούς Ήρωες είναι η Νίκη τού Ελληνικού Έθνους και η Ανάσταση τής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: