ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 4-10-2017.

Η Φυλή μας είναι το σώμα τού Έθνους, οι πολεμιστές τού Ελληνισμού μας. Η Ελληνική Φυλή είναι ο ναός, το εργαστήρι και το κάστρο τού κόσμου μας. Η γη μας βλαστάνει από τις ρίζες μας. Δεν επιδέχεται το λοιπόν ο Ελληνισμός ξένους μνηστήρες και βέβηλους εισβολείς. Η Φυλή των Ελλήνων διαπνέεται από την αναντικατάστατη μοναδικότητά της, την ανίκητη πολεμική της φύση και την κοσμογονική της ενέργεια.

Οι αντίχριστοι σιωνιστές βάλθηκαν να ανακατώσουν τα έθνη τού κόσμου. Να μπερδέψουν θρησκείες, πολιτισμούς, γλώσσες και ράτσες. Δεν κατάφεραν όμως να νοθεύσουν μήτε τα αίματα μήτε τις συνειδήσεις κατά τρόπο απόλυτο. Και έτσι βρήκαν άλλους τρόπους με τούς κατά δικούς τους πολιτικούς για να περάσουν τα άνομα σχέδιά τους. Επιστράτευσαν τον ψεύτικο ανθρωπισμό τους και τις παρανοϊκές παροχές ιθαγένειας.

Μάς μιλούν φιλελεύθεροι και σοσιαλιστές διεθνιστές για τα ανοικτά σύνορα και τις κοσμικές εξουσίες τους. Κουβαλάνε μέσα στα καθημαγμένα από φτώχια και υπογεννητικότητα ευρωπαϊκά έθνη λαούς φτωχούς, με ανύπαρκτο πολιτισμό και ήθος. Να θεραπεύσουν τη φτώχια με πρόσθετη φτώχια και πείνα. Να κουβαλήσουν νέους, πολυπληθείς και αντίχριστους πληθυσμούς εντός ενός λαού χριστιανικού που φέρνει ολίγιστες ψυχές στο κόσμο.

Δεν μιλάμε συνεπώς για τη σωτηρία των ξένων λιποτακτών που εγκαταλείπουν ως ριψάσπιδες και αργυρώνητοι τυχοδιώκτες τις πατρίδες τους. Μιλάμε για το άνοιγμα εκ νέου τής Κερκόπορτας τής Ελληνικής Καστροπολιτείας και το μεθοδευμένο σύγχρονο κάψιμο αυτής. Μιλάμε για τη μετατροπή τού λαού μας σε ιδανικούς αυτόχειρες και βουβούς ραγιάδες που βλέπουν ξένους να αναγνωρίζονται ως Έλληνες, να παίρνουν τη θέση των Ελλήνων και να προβάλλονται από το καθεστώς και τούς μηχανισμούς του ως λύση στο δημογραφικό και ως καλά παιδιά που αγαπούν τη νέα τους πατρίδα…

Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που τρώνε κατά το κοινώς λεγόμενο το κουτόχορτο τού καλού τάχα πολυφυλετισμού. Δεν τούς συμπονώ. Πρέπει όμως να τούς δείξω την αλήθεια για να σώσω τούς ίδιους και τη Φυλή μου. Είτε να αντιληφθούν την πραγματικότητα και να μείνουν ανάμεσά μας είτε να εξαλειφθούν από την ούτως ή άλλως σαρωτική Εθνικοκοινωνική Επανάσταση που θα επιβάλλουμε. Διότι όποιος δεν γυρίσει στις ρίζες τού Ελληνισμού μας, αυτός και οι όμοιοί του θα ξεριζωθούν.

Εκείνοι που είναι συνειδητοί διεθνιστές έχουν αρνηθεί οικειοθελώς την ρίζα τής Φυλής, δεν αναγνωρίζουν την μοναδικότητα τής Φυλής και τού Έθνους και επομένως δεν είναι αδέρφια μας, αλλά βλαπτικοί εχθροί μας και παρίες τής γης μας. Πιστεύουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι όμοιοι μεταξύ τους και πρέπει να εξομοιωθούν στα πάντα, στην πίστη, στην ανθρωπολογία τους, στις συναλλαγές και τη λαλιά τους. Όμως αυτοί οι υπάνθρωποι δεν είναι και δεν υπήρξαν ποτέ τους Έλληνες.

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που έχουν υποστεί ασυνείδητη στην αρχή, πλην όμως ορατή και υπαρκτή πλέον ραγιαδοποίηση. Διότι εάν ο λαός μας δεν είχε παραδώσει ο ίδιος τις τύχες του στους μισέλληνες, αν δεν παρέδιδε φωνή και αποφάσεις στους σάπιους ψευτορωμιούς και τούς σιωνιστές τυράννους, δεν θα κατέβαινε με συνεχόμενη και εκνευριστική ορμή τις σκάλες τού κακού. Λιγότερα εδάφη, λιγότερη παιδεία, λιγότερη κυριαρχία, λιγότεροι Έλληνες, περισσότεροι ξένοι κατακτητές. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν έναν ελληνοποιημένο ξένο καλό, όταν σηκώνει την ελληνική σημαία σε κάποια παρέλαση ή σε κάποιο άθλημα, γιατί έχουν συνηθίσει να τούς διοικούν κακοί Έλληνες… Γιατί νιώθουν λένε μ’ αυτόν τον τρόπο άνθρωποι…

Αγνοούν κάποιοι καλοπροαίρετοι Έλληνες που νιώθουν και είναι όντως Έλληνες, γιατί μόνον μ’ αυτούς δέχομαι να συνομιλήσω, ότι οι ελληνοποιημένοι ξένοι ήρθαν και αποδέχτηκαν μια νομικά και ηθικά ψεύτικη πράξη για να αποκτήσουν χρήματα. Λένε και κάνουν τα πάντα όσα τούς καθοδηγούν οι κουβαλητές τους καθ’ υπαγόρευση και για όσο χρονικό διάστημα τούς δίνουν υλικές απολαβές τα αφεντικά τους. Τι θα γίνει όμως αν πάψουν να αμείβονται πλουσιοπάροχα; Τι θα γίνει σε μια χρεοκοπία και σε μια πολεμική κατάσταση σε βάρος τής Ελλάδος; Πολύ απλά, όλοι αυτοί που υποδύονται τούς Έλληνες θα φύγουν για να βρουν νέες εύφορες χώρες.

Πάμε τώρα στον παράγοντα ανθρωπιά. Ένας άνθρωπος που δεν πονάει τον τόπο του, που δεν πονάει το λαό του, που αφήνει το κράτος να φλέγεται και τούς ανθρώπους του να πεθαίνουν, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να αγαπήσει ούτε τον ίδιο τον εαυτό του. Είσαι φυσιολογικός άνθρωπος όταν αντιδράς με σκληρότητα στην αυτοκτονία, στο βιασμό και την στημένη μετανάστευση των παιδιών σου και των αδερφών σου. Γίνεσαι ένα σώμα με τη Φυλή σου. Είσαι εσύ ο ίδιος η Φυλή σου. Δίνεις ιδρώτα και αίμα για τη Φυλή σου. Εργάζεσαι για να γίνει καλύτερος ο Ελληνισμός σου. Και πολεμάς για να ξεσχίσεις τον κοινό εχθρό.

Ο Έλληνας έχει γενάρχη τον Ηρόδοτο. Ο Έλλην φτιάχτηκε από το Θεό και ανδρώθηκε από τούς Ήρωες με κανόνες και εντολές πάγιες και σαφείς. Ο Ελληνισμός έχει κοινό ελληνικό αίμα, έχει κοινή και ελληνική φυλετική φυσιολογία, έχει κοινή και ελληνική λαλιά, έχει κοινή πίστη στον Ένα και Αληθινό Θεό, είναι φορέας και χτίστης τού κοινού ελληνικού πολιτισμού. Ελληνικότητα σχηματίζει το Όμαιμον, το Ομόφυλον, το Ομόγλωσσον, το Ομόθρησκον και το Ομότροπον. Είμαστε Έλληνες, Λευκοί, Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Έλληνες κατά πάντα και δια πάντα.

Ο Έλληνας χτίζει τον κόσμο του και τον πυργώνει με την δύναμη τής αλήθειας και τής πολεμικής αρετής συνάμα. Μεταφέρει το Φως των λόγων τού Θεού Πατρός και χτίζει Ελληνικές Κοινότητες από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας. Λαμπρύνει την Οικουμένη με τον Ελληνικό Πολιτισμό και θωρακίζει τη δημιουργία με το δίκαιο και το ατσάλι μαζί. Σμιλεύει την ενότητα τής Φυλής επάνω στο συμπαγές οικοδόμημα των ελληνικών αξιών. Ομορφαίνει τον κόσμο του και γκρεμίζει την βαρβαρική ασχήμια.

Η Ελλάς είναι Έθνος Αποστολικό και Εκπολιτιστικό. Η Ελλάς είναι Κράτος Εθνικό και Φυλετικό. Οι Έλληνες έσπειραν από τον καιρό τού Αιώνιου επί γης Αρχηγού μας Μεγαλέξανδρου ελληνικές χώρες σε όλη την υφήλιο, δίδοντας σ’ αυτές ονόματα και ιδανικά. Ο ίδιος ο Μεγαλέξανδρος διέδωσε τον Ελληνισμό παντού, αφού πρώτα τον ένωσε, ισοπεδώνοντας τούς αρνητές τής φυλετικής μας υπεροχής. Και όταν ο αιώνιος σταυρωτής έστειλε τούς σκλάβους του, έπλασε επί τής σκόνης τους Ελληνική Κοσμοκρατορία.

Ελλάδα φτιάχνεις με την Πίστη στο Θεό και τη μοναδικότητα τής Ελληνικής Φυλής. Διατηρείς καθάρια την ελληνική οντολογία. Γίνεσαι ω πανώρια Ελληνική Φυλή ένα σώμα και ένα στράτευμα. Πλάθεις περισσότερους Έλληνες και μεγαλύτερη Ελλάδα. Επενδύεις σε περισσότερες ελληνικές ψυχές. Σηκώνεις πλέρια προσκυνήματα και κάστρα ελληνικότητας. Τότε η αποστολή μας επιτυγχάνεται και η πλάση γαληνεύει. Με την Μεγάλη, Ορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: