ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 24-5-2017.

Οι διακρατικές συμμαχίες και οι γεωπολιτικές ισορροπίες ρυθμίζονται από τα εθνικά συμφέροντα και την ποιότητα τής ελευθερίας που βιώνουν οι λαοί. Η δε ελευθερία διαφαίνεται τόσο από την εδαφική πληρότητα τού κράτους όσο και από την υπηρέτηση τού λαού ή ξένων συμφερόντων εκ μέρους τής ηγεσίας του. Τούτο σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σταθερές συμμαχίες αλλά συμφέροντα, ειδικά στην σύγχρονη εποχή όπου και οι λεγόμενες «μεγάλες δυνάμεις» ποδηγετούνται κυνικά και απροκάλυπτα από τον σιωνιστικό νεοταξισμό.

Ο πολιτισμός και οι ανθρώπινες αξίες έχουν ισοπεδωθεί από τον μαμωνά και τον κατευθυνόμενο υπό αυτόν βαρβαρισμό. Δεν είναι πρωτόγνωρη υπόθεση να ασκεί εξουσίες το αιματοβαμμένο χρήμα. Η σκληρή διαφοροποίηση που έχει επισυμβεί στην πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα είναι η αναρρίχηση τής σιωνιστικής συμμορίας στο τιμόνι κράτους, παρακράτους και διεθνών οργανισμών, ταυτόχρονα και σε διεθνές επίπεδο. Αντικείμενο τού πόθου στην νέα γεωπολιτική είναι ο έλεγχος τόσο τού γεωφυσικού πλούτου όσο και των γεωστρατηγικών ζωνών στον δρόμο για την παγκόσμια εξουσία.

Το στοιχείο εκείνο που δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πάγια δυναμική ενός έθνους είναι η αξιοποίηση τού υδάτινου παράγοντα και η πολιτισμική συνέχεια των κοινοτήτων που το απαρτίζουν. Όταν μάλιστα συντρέχουν λόγοι ευρείας πρόσβασης σε ζώνες διαφορετικού γεωγραφικού προσανατολισμού, όταν αυτό το Έθνος είναι το Ελληνικό Έθνος που εστιάζεται στο σταυροδρόμι τής οικουμένης όντας επάνω στο πλέον εύφορο οικόπεδο τής γης, τότε η διατήρηση τής κυριαρχίας επιβάλλει δύο τινά: εθνική εξουσία και στρατιωτικό ατσάλι.

Στην ιστορία τής ανθρωπότητας η γεωπολιτική υπεροχή προσέφερε ανέκαθεν την νίκη στις θαλάσσιες δυνάμεις. Η ευελιξία και η ευρύτητα τού πλούτου στην ενδοχώρα και στον υγρό παράγοντα, τόσο στο οικονομικό όσο και στο στρατιωτικό πεδίο, προσφέρουν την ευρύτητα επιλογών σε κείνα τα έθνη που υπηρετούν τούς δικούς τους σκοπούς. Μόνη εξαίρεση αποτελεί η Πατρίδα μας από την στιγμή που απώλεσε την ηγετική της φυσιογνωμία και βγήκε στο μπαλκόνι τής γης για ξένες πλάτες, πουλώντας γη και ψυχές ελληνικές.

Η περίπτωση ωστόσο τής Ελλάδος δεικνύει ότι ο φυσικός παράγοντας και ο λαός δεν εφαρμόζουν πολιτική συμπεριφορά και εθνική στρατηγική, παρά μονάχα η καθεστηκυία τάξη. Ο κάθε λαός δηλαδή έχει την εξουσία που τού αξίζει, αφού ούτε η ιστορία μονάχη της παίρνει αποφάσεις ούτε οι γκρίνιες ενός λαού που έχει πέσει στης λήθης τα μονοπάτια σκεπάζουν τις συλλογικές ευθύνες. Όταν μονίμως ονειρεύεσαι την χερσαία δύναμη που θα ζευγαρώσει την ισχύ της με τα δικά σου θαλάσσια θέλγητρα, όταν βλέπεις την Ορθοδοξία στον ξένο παράγοντα και όχι στον δικό σου πρωτογενή και αποστολικό λαό, τότε κάτσε και μέτρα απώλειες.

Η δύναμις τής Ελλάδος δεν βρίσκεται ούτε στο ξανθό γένος και το Μόσκοβο ούτε στους ατλαντικούς και άλλους ωκεανούς. Η δύναμις τής Ελλάδος βρίσκεται εκεί που εγκαταστάθηκε δυστυχώς σήμερα ο μέγιστος κίνδυνος, πολύ πιο κοντά της, στα ίδια της τα σπλάχνα. Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης δίδουν ιθαγένεια στους γυρολόγους και τούς εκφραστές των παλιών και ανακαινισμένων κατοχών της. Είναι εκείνοι που στήνουν φιλίες με πολιτικά δόγματα και θρησκείες μισελληνικές. Εκείνοι που ανέχονται την μικρότητα, το κομμάτιασμα και την υποταγή τού δήθεν ανήμπορου ραγιά με μέτρα οικονομικά και με όπλα.

Είδαμε τις προάλλες την προκλητική συμπεριφορά αιρετού τουρκόψυχου στον θρακικό δήμο Μύκης να απεικονίζει στο χαρτί τις σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων δήθεν Τούρκων ως το προϊόν τής επιθετικής συμπεριφοράς τής οθωμανικής ημισελήνου κατά τής Ελληνοορθοδοξίας. Τούς Τούρκους να συνεχίζουν έρευνες και στρατιωτικές ασκήσεις στα νερά και στα νησιά μας που τα ονοματίζουν τουρκικά. Τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν που θεωρεί τον εαυτό του σουλτάνο να επισκέπτεται στη Μόσχα το Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν που έσπευσε να μιλήσει για νέες σχέσεις και συμφωνίες με τον καλύτερο όπως είπε εταίρο τής Ρωσίας, την Τουρκία!

Εγώ πάντως ομολογουμένως, μετά το χρονικό διάστημα που εξελέγη ο Τραμπ ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, βλέπω ορισμένες στιγμές πιο πολύ ως κάποιο φιλικό ξανθό γένος την Αμερική από την Ρωσία. Σίγουρα δεν πρόκειται για σχέσεις αυτόκλητης στοργής, αλλά για μεταβολή τού κέντρου βάρους των διεθνών εξελίξεων. Υπάρχει στο προσκήνιο ενεργός ο κουρδικός παράγοντας που είναι σε θέση να παραμερίσει τις τουρκικές, τις ισλαμικές και λοιπές τοπικές βλέψεις των φορέων τους και τού νεοταξικού αφεντικού τους.

Την Τουρκία θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι, είχε πει ο διορατικός Άγιος τής επερχόμενης αναστημένης Μεγάλης Ελλάδος Παίσιος ο Αγιορείτης. Θα πλεύσουν όλες οι δυνάμεις τού καιρού στα νερά τής Ελλάδος και τού νυν και αεί Βυζαντίου Μας, είχε πει τόσο ο Άγιος Παίσιος όσο και ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, ενεργώντας για τα δικά τους και μόνον συμφέροντα. Και έτσι ακριβώς συμβαίνει.

Κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο παλάτι που εκφράζει την παγκόσμια εξουσία εάν δεν εξασφαλίσει την πρόσβαση στο δρόμο που οδηγεί σ’ αυτό και τούς θησαυρούς του. Οι μεγάλες δυνάμεις τού καιρού δεν είναι αδέσμευτες μήτε διαθέτουν ενιαίο πολιτικό προσωπικό και συμφέροντα. Ουδέποτε απηλλάγησαν από την συμβίωση με τον αντίχριστο σιωνισμό. Αυτός είναι που έδωσε με τούς κεμαλικούς του το πραξικόπημα στην Τουρκία. Αυτός κατευθύνει τούς ψευτορωμιούς δημοκράτες πολιτικούς.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, είδαμε τις ΗΠΑ να σμίγουν με το Ισραήλ και την Ελλάδα σε στρατιωτικές ασκήσεις όλων των όπλων στο θαλάσσιο χώρο τής Κύπρου μας. Ως σκοπός αναφέρθηκε η ασφάλεια γύρω από τον πλούτο των υδρογονανθράκων. Το σύγχρονο χρυσόμαλλο δέρας έφερε στην περιοχή μας και άλλους στόλους που θέλουν μερίδιο στο μεζέ. Θα έρθουν και οι άλλοι, οι άγγλοι, οι γάλλοι και λοιποί που βλέποντας θα πουν: δεν πάμε να πάρουμε και εμείς κάτι; Έτσι είχε πει ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.

Στην άκρη οι λιγόψυχοι και οι συνεργάτες τού εχθρού. Ότι αυτοί είναι στερημένοι και όχι η Ιερά Ελλάς. Μπροστά βαδίζουν οι πιστοί και οι δυνατοί, εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές που διαθέτουμε προσήλωση στις παραδόσεις και εθνική φιλοδοξία. Η Ελλάς συνορεύει με ελληνοαίματων τις πατρίδες, με καθάρια ελληνοσύνη που γυρεύει να ενωθεί με την Μητέρα Πατρίδα. Ο ελληνικός πολιτισμός θα εκδιώξει τον βαρβαρισμό από τις εστίες μας.

Το ατσάλι το ελληνικό και η θέλησή μας να γίνουμε πραγματικά Μεγάλη Δύναμη. Αυτά είναι τα στοιχεία που φτιάχνουν συμμαχίες. Ούτε Ισλάμ ούτε Σιωνισμός. Ενότης τού ελληνικού λαού. Ενίσχυση τού Στρατού μας. Κενός χώρος μονάχα για να χτυπηθούν οι δήθεν μεγάλοι μεταξύ τους. Ελλάς με ηγετική φυσιογνωμία στην κεφαλή Ορθοδοξίας και Εθνικών Δυνάμεων. Ενιαία γραμμή και συμπόρευση λαού και πολιτείας στα ψηλά πεπρωμένα διασφαλίζει μονάχα η Εθνικιστική Ελλάς μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: