ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 3-5-2017.

Το κυρίαρχο Έθνος ρυθμίζει την οικονομία και την άμυνα μέσα σε ένα σύστημα πλέριας συνάφειας με την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα τού Κράτους. Επομένως η Εθνική Κοινότητα σχηματίζει εξουσία εγγενή και υπεύθυνη, κράτος από τα σπλάχνα τής όμαιμης λαϊκής κοινότητας που κατευθύνει τούς παραγόμενους πόρους στην αυτάρκεια και την ελευθερία τού λαού. Σ’ αυτήν την περίπτωση το Έθνος είναι απόλυτος άρχοντας τού Κράτους, το δε Κράτος έχει λόγο ύπαρξης.

Η οικονομία είναι η συναλλακτική διαδικασία, το δε νόμισμα είναι το συναλλακτικό μέσο που μετουσιώνει την εργασία τού λαού σε αγαθά και υπηρεσίες, ώστε να στηριχθούν οι κρατικές υποδομές επ’ ωφελεία των σκοπών τού Έθνους. Τροφοδοσία, παιδεία, υγεία και στρατιωτικός εξοπλισμός στη διάθεση τής εθνικής ανάπτυξης και ασφάλειας. Αυτή είναι η Εθνική Οικονομία, ο δε σχεδιασμός της δίχως εξαρτήσεις από τρίτους απαιτεί την ύπαρξη εθνικού νομίσματος, ώστε η αξία τού νομίσματος και οι σχετικές αποφάσεις να λαμβάνονται από το Εθνικό Κράτος και μόνον.

Στην μεταπολιτευτική αστική δημοκρατία το κράτος των διεθνιστών, σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών, φρόντισε με ιδιαίτερη επιμέλεια να εκχωρήσει κρατικές αρμοδιότητες εις χείρας των νεοταξιτών. Το πρώτο βήμα διόλου τυχαία ήταν η ένταξη τής Πατρίδος μας στην ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα για την δημιουργία ενός κοινού οικονομικού διευθυντηρίου. Αφού λοιπόν οι δημοκράτες πολιτικοί παρέδωσαν τα κλειδιά τής οικονομίας στους σιωνιστές τραπεζίτες, ακολούθησε η μετατροπή τού οικονομικού σχηματισμού σε πολιτικό, μέσα από το υπερκράτος τής ευρωπαϊκής ενώσεως. Το δε ευρώ, ως κοινό νόμισμα, εγκλώβισε την ελληνική οικονομία στις διαθέσεις τού νεοταξισμού.

Η κατάλυση τής εθνικής μας αυθυπαρξίας και οντολογίας επεκτάθηκε σε όλους τούς τομείς. Τα ζητήματα των εθνικών μας υποθέσεων τέθηκαν με τη σειρά τους στην διαδικασία δημιουργίας νέων συνόρων, με προοπτική την μετέπειτα κατάργηση των κρατών. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι χρηματοδότησαν τον σχηματισμό ανύπαρκτων κρατικών μορφωμάτων, εντολοδόχων δορυφόρων και εισβολέων των εμπόρων των εθνών. Υπόθεση που σαφώς υπάρχει με βάθος χρόνου και κύριους πρωταγωνιστές τον τουρκικό και τον σλαβοβουλγαρικό παράγοντα που χρησιμεύουν σαν χωροφύλακες των ραγιάδων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός τής ταυτόχρονης επέλασης των μνημονίων και τής εχθρικής αξιώσεως επί ελληνικών εδαφών. Οι δειλοί λάτρεις τού διαβόλου σέρνουν το άρμα εξουσίας τού αφέντη τους με τις ενέργειες ομοίων τους ψευτορωμιών πολιτικών που διαλύουν την πολεμική βιομηχανία και ξεπουλούν τα εθνικά μας ζητήματα μέσα από την ατιμωτική ρίψη των όπλων. Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συνδέονται άμεσα με την αυτοτελή λειτουργία τού Πολεμικού μας Ναυτικού, οι προδότες επιχείρησαν την εκκαθάριση εν λειτουργία, προκειμένου να διασπαστεί το Ναυπηγείο σε εμπορικό και πολεμικό τομέα, ώστε να δοθούν χρήμα και αποφάσεις στους εντολείς τής ασύνορης ανθρωπότητας.

Το αστικό κράτος είναι απολύτως γελοίο και μη ελληνικό. Παρακολουθεί με απάθεια και συμπεφωνημένη σιωπηρή αποδοχή την παράδοση νήσων και Θράκης μας στον Τούρκο, τής δε Μακεδονίας μας στον σλαβοβουλγαρικό παράγοντα. Τις προάλλες, σ’ έναν απλό ποδοσφαιρικό αγώνα τού ΠΑΟΚ με μια γερμανική ομάδα στη Θεσσαλονίκη, οι οπαδοί τής ελληνικής ομάδος εγκλήθηκαν από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία επειδή υπήρχε στο γήπεδο πανό που αναφερόταν στην ελληνικότητα τής Μακεδονίας Μας! Και στην Κύπρο Μας, οι εκείθε προδότες κουβεντιάσανε με τούς Τούρκους κατακτητές για την επιχείρηση αποβολής τού εορτασμού τής εποποιίας τής ΕΟΚΑ…

Το ελληνικό παρακράτος, στην εξουσία και στο πεζοδρόμιο,  διαπράττει τον εκβιασμό των Ελλήνων στο επίπεδο τής νομισματικής απειλής και τής φυλετικής νόθευσης. Θα πεινάσει ο λαός μας αν έρθει η συναλλαγματική μονάδα τής δραχμής μας και θα φανούμε απάνθρωποι αν δεν γονιμοποιηθούμε από τούς λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες. Θα έρθει η κατοχική δραχμή, θα ακριβύνουν τα αγαθά, θα κλείσουν οι εισαγωγές, θα πεθάνουμε. Και θα μάς κατηγορήσουν επειδή δεν αλλάζουμε εθνική φυσιογνωμία. Αυτά λέγανε τόσο καιρό κλέφτες και δολοφόνοι.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές αποδεχόμαστε τις κατηγορίες των νεοταξιτών και των διεθνιστών λακέδων τους. Τα λάβαρα τού Εθνικιστικού μας Αγώνα έχουν επάνω τους ανεξίτηλη την ψυχή μας, τον δικέφαλο αετό και την γαλανόλευκη σημαία με τον Σταυρό. Σκοπός μας είναι η εθνική μας αυθυπαρξία, η εθνική μας αυτοτέλεια, η εθνική μας ανάπτυξη, η εθνική ισχύς τής Αθάνατης Ελλάδος μας. Δεν θα ζήσουμε ως νεκροζώντανοι υπηρέτες τής παγκοσμιοποίησης αλλά ως Ζωντανό Έθνος, με όπλα μας τα χέρια μας, τα αγαθά μας, την πληρότητά μας σε ψυχές και εδάφη.

Η Ελλάς διαθέτει έδαφος και πόρους που μπορούν να συντηρήσουν το λαό μας. Διαθέτει ορυκτό πλούτο και υδρογονάνθρακες σε συνδυασμό με μια ιδανική γεωπολιτική θέση που μάς επιτρέπουν να εξασφαλίσουμε τροφοδοσία, εξοπλιστικό πρόγραμμα και εμπόριο, εντός και εκτός συνόρων. Η Πατρίδα μας έχει την ευλογία τού πλεονεκτήματος μιας πρωτογενούς παραγωγής που ανανεώνεται διαρκώς. Το χωράφι και οι θάλασσές μας αποτελούν εγγύηση. Τα μόνα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι εκείνα που θα παράσχει άμεσα το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα. Ελληνική Διοίκηση και Ελληνική Οικονομία.

Πρώτη μέριμνα τού Εθνικού Κράτους στις περιόδους τής μεθοδευμένης οικονομικής ύφεσης, ακόμη δε και στις ευτυχείς περιόδους, είναι να εξασφαλιστούν τα αποθέματα σε τρόφιμα και σε φάρμακα. Κανένα από τα αγαθά αυτά δεν εξέρχονται των συνόρων, εάν δεν έχει διασφαλιστεί η επάρκεια τού ντόπιου πληθυσμού σε μάκρος χρόνου. Ταυτόχρονα με τα αποθέματα, το Εθνικό μας Κράτος αναπτύσσει τις παραγωγικές του μονάδες τροφίμων και φαρμάκου αποκλειστικά επάνω σε ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα τα χρηματικά διαθέσιμα που παράγονται σε ελληνικό έδαφος παραμένουν εντός συνόρων σε ελευθερία κινήσεως.

Τα αληθή χρέη τής ελληνικής οικονομίας είναι εκείνα τής προσφοράς και τής ανταποδοτικότητας εθνικού προϊόντος και υπηρεσιών προς τον ελληνικό λαό και την ισχυροποίηση τού Έθνους. Τα πολιτικά χρέη αποδίδονται στους υπευθύνους τους. Οι δε πλουτοπαραγωγικές μας πηγές αποδίδουν το προϊόν τους στην εργασία και την εθνική μας άμυνα. Εξασφαλίζουμε την πρόοδο και την συνοχή των πολιτών, ώστε να αντιμετωπίσουμε πάσα πρόκληση από κοινού. Τα δε εθνικά μας ζητήματα άπτονται αποκλειστικά τής στρατιωτικής μας ισχύος και τής επεκτάσεως τού ελληνικού κράτους στα ιστορικά του εδάφη.

Η Πίστη, ο Λαός και ο Στρατός αποτελούν την διοίκηση τής Μεγάλης Ελλάδος και όχι η νεοταξική τυραννία. Ο Εθνικοκοινωνισμός των Ελλήνων εμπνέει την ανθρωπότητα στην κατεύθυνση των Αξιών και τής Ελευθερίας. Ο Χριστός είναι Βασιλεύς και Στέμμα στην κεφαλή τού Ελληνισμού. Η Ελλάς είναι ο Οίκος τής Ελληνικής Φυλής, απαλλαγμένος δεσμών δουλείας. Και η Ελληνική Οικογένεια αποδίδει πλέριους και καθάριους νέους ανθούς που καρπίζουν την Ιερή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: