ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ

ΑΘΗΝΑ 5-3-2017.


Ο κόσμος αλλάζει δραματικά. Η επιστροφή των λαών στις παραδοσιακές αξίες τής Πίστης και τής Πατρίδος εξέθρεψε την μανία τού σιωνιστικού τέρατος που ελέγχει την οικονομία, την επικοινωνία και την εξουσία. Η εξέλιξη αυτή επιβάλλει την ομοψυχία τού Ελληνικού Έθνους, την διαμόρφωση διοίκησης εθνικής ευθύνης και τον σχηματισμό ενός πατριωτικού γεωπολιτικού άξονα συμμαχικών δυνάμεων.  

Το αίμα πάντοτε νικάει το χρήμα. Η ατσάλινη θέληση για την ελευθερία υποτάσσει την τυραννία. Και η ακαταμάχητη πεθυμιά για το δίκαιο και την πολιτισμική υπεροχή τής Φυλής οδηγούν τον πιστό λαό στην κορυφή τής Οικουμένης. Η Ελλάς έδωσε νόημα και σχήμα επί τής γης στην Πίστη και τον Πολιτισμό με το χρίσμα τού Θεού και την χάρη των ηρώων και των αγίων. Δεν είναι μήτε άπιστη μήτε διεθνιστική. Έχει μαχητές πιστούς και εθνικιστές που θα συντρίψουν το σκουλήκι τής εβραιοσιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Εκείνοι που βάλθηκαν να κάνουν εκ νέου την ανθρωπότητα ένα παγκόσμιο νεκροταφείο, αναγνωρίζουν τον μεγαλύτερο και κατά την άποψή μου μοναδικό τους εχθρό στο πρόσωπο τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού. Διότι σε τούτη την ευλογημένη γη γεννήθηκαν από κοινού η φιλοσοφία με την πολεμική αρετή, γεννήθηκε η δύναμη τής ιδέας που υποτάσσει στα μέτρα τής αρετής την ύλη. Ανδρώθηκαν πολιτείες και πολιτικά συστήματα που φέρουν το γενετικό κώδικα τής ελληνικής ράτσας σε έναν πλανήτη που το πραγματικό του όνομα είναι Ελλάς.

Οι παγκοσμιοποιητές δούλοι τού άνομου διαβόλου θέλησαν να επιτύχουν το χάλασμα των εθνικών κρατών, κάνοντας την αρχή από το ελληνικό κράτος. Κι έτσι έφεραν μνημόνια και λαθρομετανάστες για διοίκηση και εποικισμό αντί των Ελλήνων. Κάμανε όμως λάθος, διότι αυτό που θα χαλάσει δεν είναι ελληνικό κράτος αλλά ψευτορωμέϊκο που θα ψοφήσει, για να εγερθεί το κράτος – εκφραστής τού Έθνους. Για να εναρμονιστούν δηλαδή ηγεσία και κοινωνία μέσα σε ένα αδιαίρετο σώμα που θα εργαστεί με αίμα, νου και δικαιοσύνη πλέρια ελληνικότητας και αξιοσύνης, κατάσχοντας και τσακίζοντας τούς κλέφτες και τούς εισβολείς.

Οι ένσαρκοι σατανάδες χτυπούν την κοινωνία, την οικονομία, την πίστη και την παιδεία. Θέλουν να αλώσουν το Κάστρο τής Πατρίδος από μέσα με την πνευματική λοβοτομή, με την επέλαση ξένων ηθών, με την διαγραφή τής ορθόδοξης προσωπικότητας, με την απάλειψη των ιστορικών μας αναφορών και δικαίων. Προχωρούν στην παραχώρηση των δικαιωμάτων τού ελληνικού λαού στην ξενοκρατία με τις ενέργειες των δικών τους πολιτικών υπαλλήλων τής αστικής τους δημοκρατίας. Αλλά επειδή δεν έχουν εμπιστοσύνη στους κοπρίτες που σπείρανε για να κοπρίζουνε στην Ιερή Ελλάδα και τα λοιπά προτεκτοράτα εν Ευρώπη και αλλού, οι νεοταξίτες επέλεξαν την νέα ανθρωποσφαγή στο δρόμο για την παγκόσμια εξουσία.

Το σκηνικό τής βιβλικής σύγκρουσης τοποθετήθηκε από τούς γυάλινους δυνατούς στα γαλανά νερά τού πανώριου Ελληνισμού και σ’ αυτά ακριβώς τα νερά θα χυθεί το αίμα τους και θα πνιγούν τα εφιαλτικά όνειρα των άνομων. Βάλανε τρομοκρατικές φιτιλιές στα τουρκοπατημένα χώματα τής Ιωνίας μας και στην Ανατολία με άρωμα κουρδικό, με άρωμα ισλαμικό, με άρωμα οπωσδήποτε σιωνιστικό.

Σπρώξανε με κραδασμούς την Τουρκία ώστε να επιπέσει επί τής Ελλάδος. Με τούς μολυσμένους τής μογγολικής στέπας να εγκλωβίζουν τα Ίμια, την νησίδα Παναγιά και όλο το σύμπλεγμα των Οινουσσών με τα στρατιωτικά τους μέσα, εντάσσοντας ψευδώς και με θράσος τα ματωμένα χώματα και ύδατα από αίμα Ελλήνων ηρώων στο θνησιγενές πλην επικίνδυνο τουρκικό ψευδοκράτος. Με τούς άθλιους πολιτικάντηδες σε Μητέρα Ελλάδα και Θυγατέρα Κύπρο να δρομολογούν την διζωνική ομοσπονδιακή τουρκοποίηση τής Νήσου τού Ευαγόρα.

Από την αμφισβήτηση των διεθνών συνοριακών συνθηκών και την διεκδίκηση ανύπαρκτης τουρκικότητας τής Θράκης και των Ελλήνων μουσουλμάνων, εν συνεχεία περάσαμε στην αντιπαράθεση των στόλων και των λιμενικών σκαφών και των αεροσκαφών ηλεκτρονικής επιτήρησης στο Ανατολικό Αιγαίο. Και από την δολοφονία τού εν Τουρκία Ρώσου πρέσβη, στη συνέχεια φτάσαμε στα προειδοποιητικά μηνύματα των αμερικανοσιωνιστικών φυλλάδων προς τον νέο αμερικανό πρόεδρο Τραμπ. Μην το παρακάνεις με την προσέγγιση τού Πούτιν, διότι θα βρεθείς υπό τις διαταγές τού Ρώσου Προέδρου, διαμήνυσαν οι σιωνιστές εκδότες στον αμερικανό πρόεδρο.

Τα νατοϊκά στρατεύματα έχουν στηθεί έξω από την ρωσική θύρα, στην Μαύρη Θάλασσα, από ξηράς, αέρος και θαλάσσης. Μην ξεχνούμε τον ύποπτο συνειρμό τής πτώσης τού ρωσικού τουπόλεφ με την χορωδία Αλεξαντρόφ τού ρώσικου στρατού. Στενά των Δαρδανελίων λοιπόν, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος είναι ήδη αυτό που έχει προδιαγράψει η πλούσια φύση και το γεωστρατηγικό τους πλαίσιο, ένα ενιαίο γεωπολιτικό πεδίο. Και όποιος θέλει να κάτσει στον θρόνο τής οικουμένης, χρειάζεται τον συγκεκριμένο θαλάσσιο διάδρομο.

Η Ελλάς είναι ο φυσικός φρουρός και ο νόμιμος ιδιοκτήτης τής Μεσογείου. Αυτός είναι ένας ακόμη σοβαρός λόγος που πλήττεται η Πατρίδα μας, έχοντας εγκλωβιστεί μεταξύ πολιτικοοικονομικής Σκύλλας και ψευδοκρατών που λειτουργούν δίκην γεωπολιτικής Χάρυβδης, ζητώντας πληθυσμούς και εδάφη μας. Η μόνη σοβαρή και επιβεβλημένη προοπτική είναι η πρόταξη μιας αληθινής και ενωτικής Ελλάδος που θα απαιτήσει γεωστρατηγικό ρόλο και βάθος τής Πατρίδος μας, δίχως γεωπολιτικούς παρίες και ψεύτικα χρέη. Μια Ελλάδα που θέλει να γίνει Μεγάλη Δύναμη.

Αυτή η Ελλάδα που ανταποκρίνεται στην αποστολή και την φυσική της θέση είναι καθάρια ορθόδοξη, φυλετική και εθνικιστική. Όλοι το παραδέχονται και το λένε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων λέγουν πως φοβάται μονάχα την «άκρα δεξιά». Τούς βολεύει ο ανύπαρκτος λεκτικός όρος. Διότι ο Εθνικιστής δεν είναι μήτε δεξιός μήτε αριστερός μήτε κεντρώος. Είναι μονάχα Έλλην με ορμές δημιουργικότητας και μεγαλείου για την Φυλή του, Πολεμιστής τής Ελληνικής Φυλής.

Ο εχθρός τού νεοταξισμού είναι η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων, η Μεγάλη Ελλάς που διοικεί την ύπαρξή της, που αποκαθίσταται σε όλα τα ιστορικά εδάφη της, από τής Σικελίας έως τής Ελληνίδος Ανατολής, που συνδέει με την Ορθοδοξία και τον Πολιτισμό της όλες τις ανά την οικουμένη Ελληνικές Κοινότητες. Εθνική ομοψυχία λοιπόν και στρατιωτικό ατσάλι, μια Εθνικιστική Ελλάς σε ετοιμότητα για να καλύψει το κενό των «δυνατών». Ιδού η οδός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: