ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 19-3-2017.

Το σκοτάδι απλώνεται πάνω από την ανθρωπότητα για μια φορά ακόμη. Είναι η οικονομική ένδεια που άνοιξε τον δρόμο στον περιορισμό των λαϊκών ελευθεριών, των εθνικών κυριαρχιών μα και των ηθών. Η φτώχια τού πνεύματος επιτρέπει την ανοχή στο χάλασμα των κοινωνιών, με την επίκληση ενός ξεροκόμματου. Και κάτω από την αχλή τής μιζέριας, καλπάζει ο μαύρος ίππος τής νέας παγκόσμιας πολεμικής συρράξεως για να κυβερνήσει η τυραννία τον κόσμο όλο.

Είναι η αναμέτρηση τής εθνικής ελευθερίας με την παγκόσμια τυραννία αυτό που έρχεται. Ο όλεθρος που απεργάζεται ο σιωνιστής διάβολος με τις στρατιές των υποτακτικών του δούλων που σέρνει ξωπίσω του. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το προσπάθησε μες τον αδιάλειπτο ρου τής ιστορίας με τις ορδές των Περσών, με την τουρκική θεομηνία, με τούς δύο παγκόσμιους πολέμους των αντιμαχόμενων «δυνατών». Έχουμε νιώσει την πίεση των αντίχριστων στην επέλαση την εβραϊκή ενάντια στον Μεγαλέξανδρο και τούς επιγόνους του στην Ελληνίδα Ανατολή. Και στις νεότερες ημέρες με τα ισλαμικά ξίφη και τούς ψευτοσυμμαχικούς στρατούς.

Η τύχη τής ανθρωπότητας επηρεάζεται πάντοτε από την ποιότητα και τις επιδιώξεις των εκάστοτε ισχυρών. Αυτή η ισορροπία των δυνάμεων ισχύει διαχρονικά έως και σήμερα. Οι δυνάμεις τής αρετής και τού πολιτισμού από την μια πλευρά και οι δυνάμεις τής κακίας και τής βαρβαρότητας από την άλλη. Η φλόγα τής πίστης στο ένα στρατόπεδο και απέναντι η πύρινη λαίλαπα τού χαλασμού που βάζει μπροστά το μαχαίρι και ξωπίσω εξαγοράζει τις συνειδήσεις των ανάξιων ταγών μες στους καλούς με την δολιότητα και το βρώμικο χρήμα.

Φέρανε τούς ψευτορωμιούς ανάμεσα στην καθάρια ρωμιοσύνη ως ηγεσία για να χαλάσουν αυτογνωσία, αρχές και τα έργα των πολεμιστών και των σοφών τής Φυλής. Κουρσέψανε τούς θησαυρούς τής πλούσιας γης μας που αποτελεί το οχυρό τής Ευρώπης που οι δικοί μας πρόγονοι χτίσανε με γνήσια ελληνική ταυτότητα και μνημεία ανεξίτηλα. Φέρανε τούς εβραίους τοκογλύφους μαζί με το ισλαμικό μαχαίρι που κόβει χωρίς νου και συναίσθημα. Χτίσανε ψεύτικα κράτη τού νεοταξισμού ολόγυρα στον ένσαρκο Χριστό Ελληνισμό που περιόρισαν με την πτώση τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης. Φτιάξανε επιπλέον έναν κόσμο σκέτη Βαβέλ υπάκουης πανσπερμίας με την απειλή τού αφανισμού, για να στήσουν τον θρόνο τού Θηρίου τής Αποκαλύψεως. Αυτά ετοίμασαν οι νεοταξίτες.

Η βρωμιά τής πόρνης εξουσίας των ανήθικων δεν περνάει όταν στην οικουμένη βασιλεύουν οι Πιστοί και οι Ήρωες, όταν το δίκαιο πολεμά και νικά με σύμμαχο το ατσάλι. Αυτό ακριβώς που έκαμε ο Ελληνισμός όταν έχτισε στο ένδοξο παρελθόν του πέντε κοσμοκρατορίες ίσαμε την αλεξανδρινή και την βυζαντινή αυτοκρατορία. Αλλά τότε επιστρατεύεται η διχόνοια, η χρηματολατρεία και η δειλία που κάνουν το λαό ράθυμο, πεισιθάνατο και σκλάβο. Τα κουσούρια παίρνουν νόμιμο σχήμα που το λένε πολιτική. Και οι αιρετικές απόψεις καλούνται επίπλαστα ελευθερία πνεύματος. Πνεύμα όμως που παύει να δημιουργεί πολιτισμό και πολεμική αρετή, στήνοντας τούς πρώην ελεύθερους λαούς στα τέσσερα, γυρεύοντας πλάτες ξένες.

Στην αρχή οι μεγάλες συρράξεις γίνανε για το πλιάτσικο, για την παράνομη ενθυλάκωση τού παγκόσμιου πλούτου. Μετά οι ανθρωποσφαγές οδήγησαν στην πτώση των ενοχλητικών για τούς παγκόσμιους δυνάστες εθνικών και μοναρχικών καθεστώτων. Έπειτα ο στόχος μετατοπίστηκε με την άμεση συνέργεια των δημοκρατικών καθεστώτων στην υπαγωγή των κρατών κάτω από την ομπρέλα διεθνών υπερεθνικών οργανισμών. Αυτά τα σκοτεινά λαγούμια έδιναν πολιτικές νομιμοποιήσεις και τώρα παίρνουν ξεκάθαρα εξουσία και κυριαρχία, καταργώντας τον λαό.

Στις ΗΠΑ εκλέχτηκε ως πρόεδρος ο αυτοδημιούργητος και οικονομικά ανεξάρτητος όπως λέγεται Τραμπ. Όμως τα κλειδιά τής οικονομίας εξακολουθούν να τα έχουν οι σιωνιστές. Το δε δίπολο τής διεθνούς εξουσίας υφίσταται εκ νέου ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με τούς λαούς τής ηπείρου μας να αγωνίζονται ώστε να αποκτήσουν πατριωτικές κυβερνήσεις. Και φυσικά υπάρχει η Ορθόδοξη Ρωσία που απαλλαγμένη από το κομμουνιστικό παρελθόν, έχει γίνει τρανή δύναμη με την εμπνευσμένη ηγεσία τού Πούτιν, τον οποίο οι νεοταξίτες προσπαθούν να τον εμφανίσουν ως δήθεν επικίνδυνο ολοκληρωτιστή, με αφορμή το ζήτημα τής Συρίας. Η δε Κίνα που έχει εξαπλωθεί οικονομικά σε πολλά πεδία ανά την οικουμένη, δηλώνει από εταίρος τής Ρωσίας, κράχτης τής «αναγκαίας» παγκοσμιοποίησης.

Έχουμε αυτήν την στιγμή τέσσερις καυτές γεωπολιτικές εστίες που παρουσιάζουν σταθερά κλιμακούμενη ανά τακτά διαστήματα ένταση. Είναι η Μαύρη Θάλασσα με τις πρώην σοβιετικές χώρες που έχουν τεθεί ανασταλτικά στα πλευρά τής Ρωσίας, με πρώτη την Ουκρανία. Είναι ο αλβανικός παράγοντας που έχει εισβάλλει σε Βόρειο Ήπειρο και Κοσσυφοπέδιο, εκμεταλλευόμενος την έλλειψη ισχυρού ελληνικού παράγοντα και τον βρώμικο πόλεμο που έκαμε το σιωνιστικό ΝΑΤΟ κατά τού Μιλόσεβιτς. Με την Σερβία να επανακάμπτει υπό την σημερινή πατριωτική της κυβέρνηση και το ΝΑΤΟ να τάσσεται αναφανδόν με το Κοσσυφοπέδιο.

Είναι επιπλέον η μαρτυρική ελληνική μεγαλόνησος Κύπρος που οι γραικύλοι πολιτικάντηδες σε Μάνα Ελλάδα και Θυγατέρα Κύπρο βάλθηκαν να μετατρέψουν σε διζωνικό τουρκοποιημένο αεροπλανοφόρο τής παγκόσμιας αταξίας πραγμάτων. Να παραμείνουν τουρκικά στρατεύματα, τούρκοι έποικοι, νατοϊκά στρατεύματα και να αποβληθεί η ελληνικότητα τής στρατηγικής σημασίας νήσου μας σε ψυχές και δικαιώματα. Και φυσικά η ασιατική πλημμυρίδα που διαχειρίζονται βάρβαροι και ψευτοσύμμαχοι για να πέσει μαζί με την Τουρκία και τα αφεντικά της επί τής Ελλάδος μας.

Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να γίνει μια καλά δεμένη φυλετική και γεωπολιτική οντότητα. Ο εθνικός ζωτικός μας χώρος με τις κοινότητες και τις οικονομικές της ζώνες σε στεριά, θάλασσα και αέρα να ενταχθεί στο στρατηγικό σχεδιασμό τής Ελλάδος που θέλει να γίνει Δύναμη. Αυτό είναι το αληθινό μας χρέος και όχι τα λογιστικά παλιόχαρτα και η νόθευση τού λαού μας. Να φράξουμε την Πύλη τού Χριστιανισμού και τού Πολιτισμού με την πατριωτική ηγεσία και το στρατιωτικό φρόνημα, με την εθνικιστική Ελλάδα που διεκδικεί την διεύρυνση τής γεωπολιτικής της αυλής.

Η Ελλάς θα πρέπει το λοιπόν να αποκτήσει ελληνική πολιτική με γνώμονα την ιστορική δικαιοσύνη, την εθνική ασφάλεια και την αυτοδιάθεση των ελληνικών κοινοτήτων. Το ελληνικό αίμα είναι αυτό που ασκεί την νομοτελειακή υπεροχή επάνω από τις διεθνείς συνευρέσεις χρημάτων και ψευτοθρησκειών. Τα δε εθνικά μας σύνορα πλείονα θα γενούν πάλι και ουχί κρείττονα.

Εκεί που ορθώθηκαν ελληνορθόδοξα προσκυνήματα, εκεί που θυσιάστηκαν οι προγονοί μας, εκεί που έπεσαν Έλληνες από τον Παλαιολόγο ίσαμε τον Αριστοτέλη Γκούμα, τον Σολωμό και τον Ισαάκ, σε Δύση και Ανατολή, είναι Ελλάς Αιώνια. Και η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα συνομιλήσει με όσους την σεβαστούν, προασπίζοντας την ζωή ολοκλήρου τού Έθνους. Χριστός – Ελλάς – Στρατός – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: