ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗ ΜΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!



ΑΘΗΝΑ 1-4-2017.


1 του Απρίλη το 1955 ξεκίνησε ο ένοπλος απελευθερωτικός αγών των Κυπρίων αδερφών μας από τον αγγλικό ζυγό. Η Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών με την εμπνευσμένη ηγεσία του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή έθεσε ξεκάθαρα τον επιδιωκόμενο στόχο. Κύπρος ελεύθερη από πάσα ξένη κατακτητική παρουσία και Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. Αντί της Ενώσεως ήρθε μια ελεγχόμενη ανεξαρτησία από τις μεγάλες δυνάμεις και κατόπιν οι συζητήσεις για την διζωνική και ομοσπονδιακή τουρκοποίηση της Μεγαλονήσου του Ευαγόρα.

Στην δε Μητέρα Ελλάδα οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι και σταυρωτήδες, διότι αυτοί ελέγχουν τις δήθεν μεγάλες δυνάμεις, ασκούν πλήρη κηδεμονία και πολιτική εξουσία με τους κατά δικούς τους κομματικούς υπαλλήλους της αστικής δημοκρατίας. Κατοχή πολλαπλή. Τοκογλύφοι, λαθρομετανάστες, τουρκικά και νατοϊκά στρατεύματα, υποθήκευση γης και πλούτου και ψυχών, σκλαβωμένα ελληνικά εδάφη. Φορτώνουν τους ραγιάδες με οικονομικά βάρη για να πάρουν και την στάχτη από το τζάκι.

Η θέση μου είναι δεδομένη, παρά τα προσχώματα που βλέπω. Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς. Ισχυρός στρατός και ενωμένος ελληνισμός. Διοίκηση των τυχών μας από εμάς τους ίδιους. Ανάπτυξη των δυνάμεων και των χαρισμάτων μας και της γεωφυσικής μας υπεροχής. Και διεκδίκηση. Έλλην ραγιάς να μην μείνει κανείς. Και στα εθνικά μας ζητήματα μεγάλωμα της εθνικής μας παρουσίας και γεωπολιτικής αυλής. Αυτό εστί η εθνική μας ασφάλεια. Κύπρος ελεύθερη και ελληνική, γιατί η Κύπρος είναι Ελλάς. Ο αγών και τα αίματα των Αυξεντίου, Παλληκαρίδη, Καραολή, Δημητρίου και όλων των ηρώων της ΕΟΚΑ να γενούν πύρινος βωμός που θα φωτίσουν την λευτεριά.

Οι θέσεις τούτες και η γραφή τούτη, όπως όλες οι γραφές μου είναι πάγιες και αμετάβλητες. Μόνη δύναμη πολιτική με την οποία δύναμαι να συνεργαστώ είναι η Χρυσή Αυγή. Το δε ΕΛΑΜ στην Κύπρο μας είναι φυσική προέκταση του ελληνικού εθνικισμού. Μέγιστη ανάγκη είναι η πλήρης συσπείρωση απάντων των δυνάμεων που πιστεύουν ολοψύχως στο Ελληνικό Έθνος. Μέγιστοι στυλοβάτες Ορθοδοξία και Ελληνικός Στρατός. Ζήτω η Μεγάλη, Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς! Καθάρια Ελληνοσύνη με την Κύπρο και πάσα ελληνική γη αγκαλιά!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: