ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 12-2-2017.

Κάθε οικογένεια οφείλει να εξασφαλίσει στα μέλη της στέγη, υγεία, ασφάλεια, εργασία και αυθυπαρξία. Τα ίδια αγαθά κατά αντιστοιχία οφείλει να εξασφαλίσει η Εθνική Κοινότητα στους πολίτες της. Απόλυτη κυριότητα τού λαού επί τού Οίκου τής Φυλής, επί τής Πατρίδος. Διαχείριση των υποδομών τής Πατρίδος από τα γεννήματα τής Εθνικής Κοινότητος, με σκοπό την ανάπτυξη τής Πατρίδος και των πολιτών της. Κοινωνική συνοχή και συμπαγείς μηχανισμούς ασφαλείας από πάσης μορφής κινδύνους.

Τα ισχυρά έθνη καθορίζουν τις τύχες τους, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους με τις ίδιες αυτών δυνάμεις. Η αυτάρκεια τού κράτους δεν στηρίζεται στον πλούτο, αλλά στην ικανότητα των πολιτών να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους, τα αγαθά και τους πόρους τής φύσης που περιβάλλει την εθνική γη. Η ζωή τού Έθνους είναι το δημιουργικό άθροισμα τής πνευματικής και τής υλικής εργασίας. Να σχεδιάζεις με γνώμονα τις αξίες και τα δίκαια τής Φυλής. Και να εργάζεσαι για να κάμεις την Φυλή λεύτερη, ισχυρή και νικήτρια στον αγώνα τής ζωής.

Τα δίκαια τής Φυλής να τα διασφαλίζεις αν χρειαστεί ακόμη και με το αίμα σου. Να τα φροντίζεις εσύ ο ίδιος και να μην αναθέτεις την βιωσιμότητα τού λαού σου εις χείρας τρίτων. Αν έχεις νύχια ξύσου, λέει ο σοφός λαός μας με τούς πλέον αχρείους ηγετίσκους. Διότι αν βάλει τα δικά του νύχια ο ξένος, θα σε γδάρει για να ωφεληθεί ο ίδιος. Τα δε δικαιώματα σε έδαφος και σε θρησκεία δεν τα θέτεις ποτέ επάνω σε ένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας. Διότι οι τράπεζες και τα μαγαζιά χρεοκοπούν. Η Πατρίδα δεν χρεοκοπεί ποτέ.

Η παροχή τής κηδεμονίας τού κράτους σε διεθνείς συμμαχίες και οργανισμούς είναι το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση τής καταργήσεως τού εθνικού κράτους, κατάργηση την οποία σφόδρα επιθυμεί το σιωνιστικό ιερατείο τής παγκοσμιοποίησης. Η αναζήτηση τής σκιάς ξένου προστάτη είναι παλιά, επαναλαμβανόμενη και πονεμένη ιστορία για το Ελληνικό Γένος, από την εποχή τού Εικοσιένα κιόλας. Διότι ο σύμμαχος, όσο καλός άνθρωπος και αν είναι, θα αναζητήσει την μερίδα τού λέοντος στην παγκόσμια εξουσία και θα στήσει μια νέα Γιάλτα, όπως ακούγεται, για να μοιράσει την ανθρωπότητα στα δύο και βάλε κομμάτια.

Είναι πολύ μεγάλη ντροπή ορέ Έλληνες να μάς εκβιάζουν με μια παλιοχρεοκοπία. Να μάς εμπαίζουν οι εθισμένοι στην κραιπάλη για λογαριασμό εκείνων που στοιχηματίζουν στο κλάμα και την φτώχια των λαών. Να αποδίδουν τα χρέη των ρεμαλιών τής αστικής δημοκρατίας στον λογαριασμό ολάκερου τού Έθνους. Να αποδίδουν οι δυνατοί όλη την χρηματική βοήθεια στις χρεοκοπημένες τράπεζες και να ανταποδίδουν οι εθισμένοι πολιτικάντηδες τον πλούτο και τον μόχθο των Ελλήνων με μια μονοκονδυλιά, με έναν λογαριασμό, στα θησαυροφυλάκια των παγκοσμιοποιητών σταυρωτήδων.

Να βγάζουμε χίλιους παράδες και να μάς ζητούν να αποδώσουμε εκατό χιλιάδες παράδες. Να προσημειώνονται σπίτια και να πουλιούνται στα χρηματοοικονομικά κοράκια, για να τα δώσουν σε «αλληλέγγυους» μισθοφόρους και σε λαθροπρόσφυγες. Να βγάζουν τα κλοπιμαία τού πολιτικού αριβισμού τους οι δωσίλογοι στο εξωτερικό και να ψάχνουν οι Έλληνες φαγητό είτε σε συσσίτια είτε σε σκουπίδια είτε στο εξωτερικό. Να μένουν οι αποδοχές καθηλωμένες για χρόνια και οι φόροι να αυξάνονται ιλιγγιωδώς. Και κάπου εκεί, να ακούς κάποιους από την Αμερική να μιλούν για ελληνική χρεοκοπία εντός ευρώ και κάποιους στην Ευρώπη να μιλούν για την ίδια χρεοκοπία εκτός ευρώ.

Δεν ψάχνω για λύσεις έξω από την αυλή τού Έθνους μου. Δεν δέχομαι να ανοίγει η αυλόπορτα τής Ελλάδος μήτε σε τόκους μήτε σε όπλα μήτε σε θρησκείες και λαούς ξένους. Θα εργαστώ με τον λαό μου. Θα πολεμήσω με τον λαό μου για την νίκη τού λαού μου. Είμαι Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνιστής, που πάει να πει πως Βασιλιά μου έχω τον Ιησού Χριστό μου και η κοινωνία τού κράτους μου συγκροτείται αποκλειστικά από την καθάρια Ελληνική Φυλή. Επομένως, θα αγωνιστώ για την ζωή τού Ελληνικού Έθνους και τον θάνατο τής Παγκοσμιοποίησης.

Αν χάσω δέκα παράδες, θα δουλέψω πιότερο, θα φάω λιγότερο, αλλά θα ξαναφτιάξω το ταμείο. Θα σκάψω την εύφορη γη μου, θα κοιμηθώ σιμά της και θα ξυπνήσω με την φροντίδα της, αλλά θα την δω πάλι ανθοστολισμένη και καρποφορούσα. Αν όμως χάσω την Πατρίδα μου, αν την δώσω σε άλλη δούλεψη, θα πάψω να αναπνέω. Ο Έλληνας όμως είναι κατακτητής τής ζωής και πυρσός ελευθερίας. Εμπνέεται από τις περασμένες γενιές και μεταλαμπαδεύει Ελλάδα ατόφια. Πατρίς ιερότερη πάντων για τούς έχοντες νου, όπως έλεγε ο σοφός Σωκράτης.

Μέσα στον γενικευμένο ορυμαγδό τής οικονομικής ένδειας και τής ψευτοπροσφυγικής κρίσης, βλέπουμε παράλληλα τούς εχθρούς τής Πατρίδος μας που έχει στήσει το νεοταξικό κτήνος σε αλύτρωτα ελληνικά εδάφη για να μάς εκβιάζει, να ζητούν τα εναπομείναντα ελεύθερα εδάφη μας. Τούς Σκοπιανούς να «μακεδονίζουν» εκ τής αλύτρωτης Βόρειας Μακεδονίας Μας. Τούς Αλβανούς να ονειρεύονται εκ τού δυτικού ψευδοκράτους τους μεγάλες αλβανίες. Τούς Τούρκους να κράζουν την Ευρώπη και να γλείφουν την Ρωσία, ζητώντας παράλληλα νέα τουρκοκρατία τής Ελλάδος που κανονικά οφείλει να βγάλει τα μάτια των αχρείων όλων με την ορμή τού Αυτοκράτορα Βασίλειου τού Βουλγαροκτόνου.

Λοιπόν, ζωή δικαιούται να έχει μονάχα εκείνος που δυναμώνει, εκείνος που κραδαίνει την εθνική του ταυτότητα, εκείνος που παραστέκει στα αδέρφια του. Η Πίστη και η Δύναμη συνιστούν την πύρινη ρομφαία τής Ελληνικής Φυλής. Τα σύνορα δεν πέφτουν. Τα σύνορα μεγαλώνουν. Το Φρόνημα και το Αίμα δεν νοθεύονται. Η Ελλάς είναι από περιούσια και αυτοκρατορική γενιά. Είναι η Πατρίς Χριστού και Ελλήνων. Διοικείται από τον Δικαιοκριτή των Όλων και επεκτείνεται με γνώμονα την ιστορία και τον ελληνικό κοινοτισμό. Είναι η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: