ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΔΟΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



ΑΘΗΝΑ 7-1-2017.

Γέμισε η Πατρίς μας από επαγγελματίες πολιτικούς σωτήρες. Αέρας κοπανιστός όλα, ενώ το ψευτορωμέϊκο μεταβιβάζει την Πατρίδα στους ξένους. Μισθό για τούς λαθροπρόσφυγες και τώρα ετοιμάζονται να φέρουν οι μαρξιστές κυβερνώντες και οι λοιποί διεθνιστές ψευτοδιαφωνούντες νομοσχέδιο με το οποίο θα δίδονται ελληνικά σπίτια σε αλλοδαπούς με εγγυητή το ψευδοκράτος και με δάνειο έως 150000 ευρώ, με πενταετή απαλλαγή φόρων.

Όλα αυτά, όταν τα αιματηρά οικονομικά μέτρα και η φτωχοποίηση των Ελλήνων θα φτάσουν στο απώτατο σημείο, ενώ στα ανατολικά η Τουρκία εξωθείται διαρκώς, ώστε να στραφεί επιθετικά ενάντια στην Ελλάδα μας, με συνεχείς και στημένες τρομοκρατικές ενέργειες. Στο δε γεωπολιτικό πεδίο και σε συνέχεια των επισημάνσεων των ψευτοπεριούσιων φυλλάδων των ΗΠΑ προς τον Τραμπ, το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών ανησυχεί λέει και εκείνο για την προσέγγιση Τραμπ και Πούτιν. Αυτές οι ανησυχίες έχουν την συνήθεια να καταλήγουν στα προσοδοφόρα νερά τής Ανατολής, στην δική μας γειτονιά.

Φτάνοντας στο συμπέρασμα των σχεδίων που εξυφαίνονται, έχω να πω ότι το Ελληνικό Έθνος έχει πλούτο πολύ. Πλούτο που ξεκινάει από την ψυχή και το χρίσμα που παραλάβαμε από τον Χριστό μας, συνεχίζει στο κληροδότημα των ηρώων και τού πολιτισμού μας, μπολιάζει τα ματωμένα μας χώματα και καταλήγει στην ατσάλινη θέλησή μας για Πίστη και Ισχύ, για Ορθόδοξη και Μεγάλη Ελλάδα. Τούτα αποτελούν θέση και θέλησή μου ακατάβλητη. Το Ελληνικό Έθνος δεν χρειάζεται πολιτικούς, ότι είναι εχθροί του. Το Ελληνικό Έθνος χρειάζεται εθνικούς αγωνιστές, ότι είναι παιδιά του. Ιδού ευγενής σκοπός, αυτό που καθοδηγεί και τον δικό μου Εθνικιστικό Αγώνα. Αγώνας για σύμπτυξη των γνήσιων εθνικών δυνάμεων, για καθάρια ρωμιοσύνη, για την έντιμη και εθνικιστική Ελλάδα που δεν διόλου μικρή, αλλά μεγάλη και ισχυρή, Δύναμη αποκαταστημένη σε όλα τα ιστορικά της εδάφη και απόλυτα αυτάρκης, με σκήπτρα την Ορθοδοξία και τον Πολιτισμό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: