ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΗΛΙΟΣ



ΑΘΗΝΑ 1-2-2017.

«Μακάριοι είναι εκείνοι που καταδιώκονται εξαιτίας τής αγάπης τους για τη δικαιοσύνη, γιατί δική τους είναι η βασιλεία των ουρανών». Απόστολος Ματθαίος. 

Το πνεύμα τής δικαιοσύνης και τής λογικής εξέλειπε παντελώς από το ψευτορωμέϊκο. Το σκοτάδι τής νεοταξικής κατοχής εγκαθιστά στην ελληνική κοινωνία το άδικο και τον φόβο που παραλύει τον νου. Οι εκζητούντες γη και ψυχές ελληνικές βρίσκουν πρόθυμους συνομιλητές στους θεσμικούς φορείς τής κάποτε ελληνικής πολιτείας. Οι δε υπέρμαχοι Πίστεως και Πατρίδος βρίσκονται ανάμεσα στις φλόγες και τα αποκαΐδια ενός λαού που ψάχνει πλάτες για να κρατηθεί σ’ ένα κράτος που δεν είναι πλέον δικό του.

Μακάριοι είναι εκείνοι που καταδιώκονται εξαιτίας τής αγάπης τους για τη δικαιοσύνη, γιατί δική τους είναι η βασιλεία των ουρανών, μάς είπε ο απόστολος και μαθητής τού Χριστού μας Ματθαίος. Διότι η οδός που φέρνει τα βήματά μας μπροστά στον Θεό χτίζεται αναμφίβολα με τον εγκόσμιο βίο που διάγουμε. Είναι το αποτέλεσμα τής Αρετής και τής Τιμής που επιδεικνύουμε στην προάσπιση των αξιών που παραλάβαμε από τούς αγίους και τούς ήρωες τής Φυλής μας και τού σεβασμού που δεικνύουμε στην ζωή των παιδιών μας αγωνιζόμενοι έως θανάτου υπέρ τους.

Όταν οι αφεντάδες τού αγίου τόπου μας συνομιλούν, ανέχονται τις εκδηλώσεις υποδούλωσης ή και βραβεύονται ενίοτε από τους εχθρούς τής Πατρίδος, η Πατρίδα οφείλει να στείλει εξορία τούς αφεντάδες στην αγκάλη των εχθρών της ή τού πατρός τους διαβόλου. Διότι οι προύχοντες τής αστικής δημοκρατικής ψευτορωμιοσύνης εκτελούν πιστά τις εντολές αυτών που σταυρώσανε Χριστό και Ελλάδα. Αλλά ο Έλλην Εθνικοκοινωνιστής είναι Πιστός στο αίμα και τις θυσίες που μάς ζητεί ο Ήλιος τής Δικαιοσύνης Χριστός μας.

Πήγα τις προάλλες στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την αγία Θήβα, όπως την αποκαλώ για λόγους συναισθηματικούς, ώστε να περαιώσω την παραλαβή τού ελαιολάδου τής ευλογημένης γης μου. Περνώντας έξω από το στρατόπεδο τού πυροβολικού, αντίκρισα μαζί με την οικογένειά μου τον καταυλισμό που έχει στηθεί για τούς ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες.

Αφού αποδώσαμε τα «εύσημα» που αναλογούν στους εχθρούς τής Ελλάδος μας, συνεχίσαμε για το χωριό μας. Εκεί μάθαμε ότι στο προσεχές διάστημα θα στρατοπεδεύσουν στην Θήβα πάνω από δύο χιλιάδες ισλαμιστές, περισσότεροι από τούς στρατιώτες μας. Και ακόμη μάθαμε πως ενώ το νοσοκομείο των Θηβών θα έκλεινε λόγω αδυναμίας ανταποκρίσεως στις τοπικές ανάγκες, εν τέλει θα παραμείνει ανοικτό για να περιθάλπει τούς λαθροεισβολείς!!!

Στην Θήβα που είναι μια μικρή επαρχιακή πόλη, υπάρχουν ήδη αρκετοί ασιάτες λαθρομετανάστες, κυρίως πακιστανικής καταγωγής. Φυσικά υπάρχουν σε ολόκληρη την Βοιωτία αρκετοί αλβανικοί πληθυσμοί. Μιλάμε συνεπώς για ανθρώπους που προέρχονται από χώρες που είτε διεκδικούν ελληνική γη είτε διώκουν στις πατρίδες τους τούς Ορθόδοξους Χριστιανούς. Οι πρόγονοί τους πολέμησαν στο πλευρό των Τούρκων το Έθνος μας και είναι γνωστές οι σχέσεις συνεργασίας που έχουν με το Ισλαμικό Κράτος και την Τουρκία. Είναι η ίδια εικόνα που ισχύει σε όλες τις πόλεις, τα χωριά και τα νησιά μας στην μνημονιακή Ελλάδα.

Δεν είναι λοιπόν το οικονομικό το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος. Η οικονομία έχει καταρρακωθεί και ο πλούτος τής Πατρίδος μας έχει εκχωρηθεί πολλούς χρόνους πίσω από τούς διαχρονικούς κοτζαμπάσηδες – πολιτικούς ως μέσο εκβιασμού τού ελληνικού λαού. Το πρόβλημα είναι η εξόντωση των Ελλήνων που έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν οι σιωνιστές νεοταξίτες και ο επερχόμενος μεγάλος πόλεμος που θα σαρώσει την Μεσόγειο, αφήνοντας ερείπια επιπλέον σε ολάκερη την Ευρώπη και την Εσπερία.

Η τρομοκρατία των παρακρατικών συμμοριών και ο ανθελληνισμός που έχει παρεισφρήσει σε εξουσία, κράτος και κοινωνία συνιστούν το σκοτεινό χέρι των εχθρών τής δικαιοσύνης και τής εθνικής μας ταυτότητος. Είναι η πέμπτη φάλαγγα που δέχεται τα επισκεπτήρια των δυνατών τής παγκοσμιοποίησης και αντιμετωπίζει με απάθεια το προσκλητήριο τού Ερντογάν για συνομιλίες σχετικά με το νησάκι μας Φαρμακονήσι και την τύχη του. Είναι εκείνοι οι τύποι που βεβηλώνουν το άγαλμα τού Εθνάρχη μας Στρατηγού Κολοκοτρώνη και καίνε την αιματοβαμμένη ελληνική σημαία. Είναι εκείνοι που ζήτησαν από τούς αδερφούς μας Χιώτες να κάμουν υπομονή με τούς λαθροπρόσφυγες που καίνε περιούσιες, που πετροβολούν και απειλούν την ζωή των Ελλήνων παρέα με τούς αλληλέγγυους κατσαπλιάδες επί αμοιβή.

Το πρόβλημα τής προσβολής τής ελευθερίας και τής αυθυπαρξίας μας δεν εστιάζεται σε μια γεωγραφική μας περιφέρεια μόνον. Υπάρχει στην ηπειρωτική και την νησιωτική Ελλάδα έως το ανατολικό Αιγαίο μας. Στην δε Χίο ο Ελληνικός Στρατός βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να προστατέψει τις ζωές των αδερφών μας. Την ίδια στιγμή οι ξένες αποστολές χαλαρώνουν έναντι τού λεγόμενου «προσφυγικού» για να φυλάξουν τις ζωούλες τους και οι αμερικανοί ηγέτες μαζί με τούς ρώσους πυκνώνουν τις επισκέψεις τους στην στενάζουσα Πατρίδα μας.

Οι εχθροί μας θέλουν μια τεμαχισμένη Ελλάδα δίχως Έλληνες. Σηκώνουν ταραχές προκειμένου να φτιάξουν ένα πολυφυλετικό στρατόπεδο τοποτηρητών επάνω στις στάχτες μας. Θέλουν την ίδια ώρα, ευρύτερα, σε παγκόσμια κλίμακα, να φτιάξουν παγκόσμιο οικονομικό κραχ για να φτάσουν στον παγκόσμιο πόλεμο.

Η Ορθοδοξία και η Ελληνική Σημαία είναι συγκολλητικές έννοιες των Ελλήνων που ωθούν το Γένος μας στον αγώνα για την επικράτηση τού Έθνους απέναντι στο νεοταξικό κτήνος. Και αυτή ακριβώς είναι η οδός που θα ακολουθήσουμε, εξαλείφοντας τούς απίστους και τούς διχαστές.

Είναι τιμή ύψιστη και ευλογημένη θυσία να πολεμήσουμε για τον Χριστό μας, για τα παιδιά μας και για την Πατρίδα μας. Να ζήσουμε ως Έλληνες και ως Χριστιανοί και να πεθάνουμε πάλι ως Έλληνες και ως Χριστιανοί.

Να συνεχίσουμε την ιστορία των τρανών προγόνων μας και να χτίσουμε την αναγεννημένη πατρίδα μας με θεμέλια τα τίμια χέρια μας. Να καλλωπίσουμε τις εκκλησιές μας και να σηκώσουμε νέες εκκλησιές στα ελληνικά χώματα, και στα λεύτερα και σε κείνα που θα λευτερώσουμε.

Θέλουμε τον Ελληνισμό ένα ενιαίο πλήρωμα τού Βασιλέως Χριστού, ένα στράτευμα Εθνικής Ισχύος, μια οικουμενική κοινότητα ελληνικότητας με τον αδερφό στο πλευρό τού αδερφού. Και σ’ αυτήν την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα δεν χωρούν άπιστοι, προδότες και βάρβαροι. Ο Εθνικισμός και ο Στρατός μάς αρκούν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: