ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΟΓΟ ΔΙΔΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 19-10-2016.

Τα ζητήματα τής Ελλάδος που συνθέτουν την υπόστασή της αποτελούν εθνική εργασία των Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή. Δεν αποτελούν μήτε λογιστική μήτε πολιτική διεργασία με την έννοια τής συναλλαγής και τού παζαριού τής αγοράς.

Ένα κράτος διεθνιστικό και πολυεθνικό, ένα κράτος τής αστικής δημοκρατίας και τού σιωνιστικού νεοταξισμού που αποτελεί αποθήκη γυρολόγων και συμφερόντων στα πόδια τού αντίχριστου παγκοσμιοποιητή, είναι σαφώς αγοραίο. Το ελληνικό κράτος όμως είναι σαφέστατα ορθόδοξο και εθνικιστικό, διαθέτει λαό ελεύθερο και πιστό που δίδει λόγο μονάχα στο Θεό και το Έθνος.

Όταν κάμεις πολιτική κομματικών αρχών και θέσεων μέσα σε ένα μωσαϊκό ανταγωνιστικό, κοιτάς πρώτα το καλό τού κομματικού μαντριού και έπειτα, αν βρεθεί χρόνος, κοιτάς την Πατρίδα σου. Όταν όμως κοιτάς ένα μικρό υποσύνολο πολιτών, τότε είσαι υπάλληλος τού κράτους κι όχι Στρατιώτης τού Έθνους. Η δήθεν ιδεολογία σου είναι υπόθεση δανεική, είναι μια εντολή που έρχεται από τούς «δυνατούς» τού καιρού που σού έχουν αναθέσει την διαίρεση και την αιχμαλωσία τού λαού στους λογής – λογής εισβολείς τής ασύνορης ανθρωποαγέλης.

Ώστε λοιπόν το κράτος των πολιτικάντηδων δεν ανήκει στο Έθνος αλλά στην δούλεψη των σκοτεινών χρηματάνθρωπων που γκρεμίζουν ναούς, ιστορία και υπολείψεις για το κέρδος και για σκήπτρα ματωμένα. Δεν διστάζουν να βάλουν την Πατρίδα σε διεθνή πλειστηριασμό. Δεν διστάζουν να προκαλέσουν πολέμους και χαλάσματα προκειμένου να προστατέψουν τούς σάπιους εντολοδόχους τους ή να μικρύνουν το θάρρος των έντιμων και των πολεμιστών λαών. Φτάνει να μπει ο λαός σε μια πολυφυλετική φυλακή που την φρουρούν πολιτικοί, αλληλέγγυοι, ενημερωτάδες και γραμματιζούμενοι τάχα τού νεοταξικού κοσμοπολιτισμού.

Η Ελλάδα μας δεν είναι το φέουδο κανενός ανέστιου παρία μήτε παλλακίδα προς διακόρευση μήτε μικρή τάχα όπως μάς λένε και έχουν πείσει τον ραγιά. Η Ελλάς μας είναι το ευλογημένο και πρωτότοκο παιδί τού Πατέρα Θεού που χαριτώθηκε να σπείρει στην ανθρωπότητα αλήθεια, λογισμό και δίκαιο. Η Ελλάς μας είναι ο εκπολιτιστής που δάμασε τις δυνάμεις τής φύσης προς όφελος τού ανθρώπου με σεβασμό, που έσπειρε ναούς και πολιτείες, γλώσσα και φιλοσοφία, πολεμική αρετή για προκοπή και αποτροπή τής κακίας. Η Ελλάς μας είναι το πλατύ Έθνος κι όχι το στενό κράτος.

Ο Έλλην λοιπόν έχει ως αποστολή να κρατάει καθαρό και αμόλυντο τον ναό τού Πατρός του. Ο Έλλην έχει επιπλέον αποστολή να κρατάει απρόσβλητο και μεγάλο τον Οίκο τής Φυλής του, ώστε να χωράει όλα τα παιδιά του. Να δίδει στέγη, σχολείο και υγεία στον Ελληνισμό του. Να προασπίζει την αξιοπρέπεια και να φροντίζει την λευτεριά πάσης ελληνικής ψυχής και πάσης ελληνικής γης. Να πρωτεύει με τον σπινθηροβόλο νου και να κάμει ευθύς πράξεις τις σκέψεις του για πατρίδα αυτάρκη, δίκαιη και ισχυρή, με τις δυνάμεις τής Ελληνικής Φυλής.

Ο Έλλην λοιπόν τής καθάριας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος υπηρετεί το εθνικό σύνολο κι όχι τα άθλια συμφέροντα μικρών ομάδων και συμμοριών. Στην Ελλάδα τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού λειτουργεί η άμιλλα και η ενέργεια των πολιτών να υπερβούν καθημερινά τις προηγούμενες επιδόσεις τους. Μέλημά μας είναι να φτιάξουμε καλύτερη και περισσότερη Πατρίδα πειθόμενοι στα ρήματα των προγόνων μα και τής φύσης μας.

Οι Άριστοι τού Γένους προωθούνται στο τιμόνι τής πολιτείας μέσα από τούς Δίκαιους, οι δε απόψεις συντείνουν στην σύμπνοια και την υπεροχή τού Ελληνισμού ως μια ενιαία απόφαση που ακολουθούν άπαντες. Μπροστά οι Πιστοί, μπροστά οι Έντιμοι, μπροστά οι Πολεμιστές. Το Έθνος δεν επιδέχεται «εκσυγχρονισμούς» και ελευθεριότητες σε βάρος τής ορθοδοξίας, τής ιστορίας, τής ιδιοσυστασίας μας. Το Έθνος των Ελλήνων δεν αντιπολιτεύεται τις αρχές του. Οι δε προδότες και πραματευτάδες των ιερών και των οσίων μας αποστεώνονται.

Μάς μιλούν στους μνημονιακούς χρόνους για την οικονομική ύφεση που πρέπει να αντιμετωπισθεί τάχα για το καλό μας με την στέρηση τού ψωμιού, με την στέρηση τού σπιτιού, με το πετσόκομμα τού μισθού. Μάς λένε οι σειρήνες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, εντός και εκτός συνόρων, πως πρέπει να φανούμε ωστόσο καλοί άνθρωποι, σωστοί μαζόχες και να υιοθετήσουμε τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς που έρχονται και υβρίζουν με ασχήμιες και πράξεις την κοινωνία και τις εκκλησιές μας. Να δεχτούμε αυτούς που μάς φέρνουν Τουρκία και Σιωνισμός και που τούς διώξαμε άπειρες φορές με εθνικούς αγώνες.

Όχι λοιπόν, δεν προσκυνούμε μήτε Εσπερία μήτε Αγαρηνό. Δεν διαταζόμαστε ούτε εκβιαζόμαστε από τον χρυσοφόρο εσμό βαρβάρων και σκλάβων. Ο δικός μας κοσμοπολιτισμός είναι η οικουμενική κυριαρχία τού Ελληνισμού και των αξιών του με την ενότητα, την ικανότητα και την δύναμη τής Φυλής μας. Επάνω από τον Έλληνα βρίσκεται μονάχα ο Θεός. Στο πλευρό τού Θεού ίστανται οι Άγιοι και Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής. Και εθνική μας φιλοδοξία είναι να σπάσουμε τα δεσμά κάθε υπόδουλου αδερφού μας και να φτιάξουμε την καλύτερη Ελλάδα σε έναν κόσμο που θα βγει από τα χέρια μας.

Κάποιοι δικοί «μας» πιστεύουν ότι δεν μπορεί να εγερθεί η Ελλάς και ότι δεν μπορούμε ως λαός να ξεφορτωθούμε τα βάρη των χρόνων τής υποτέλειας. Και ακόμη πως πρέπει να παραδεχτούμε τον σημερινό άθλιο κόσμο. Αν υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι τύποι, δεν είναι και τόσο … δικοί μας.

Εμείς οι Έλληνες μπορούμε να πράξουμε οτιδήποτε θελήσουμε, αρκεί να το θελήσουμε με την καρδιά μας. Φτάνει να γίνουμε μια σφιχτή φυλετική γροθιά αποφασισμένων πολεμιστών. Αρκεί να απελευθερώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Να υπερβούμε με πίστη τον εαυτό μας δίδοντας υπεράνθρωπες διαστάσεις στον Ελληνισμό μας. Κάτω οι συμβιβασμένοι. Μπροστά Νικητές, μπροστά Ατσάλινοι Έλληνες τής Ορθοδοξίας και τού Εθνικοκοινωνισμού, τής Μεγάλης Ελλάδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: