ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ



ΑΘΗΝΑ 13-10-2016.

Το αντεθνικό καθεστώς τής υπό κατοχή και διεθνή κηδεμονία Πατρίδος μας από τούς εκφραστές τής διεθνούς σιωνιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης τής παγκοσμιοποίησης, η ούτως γνωστή και ως ελληνόφωνη και ξενοκίνητη αστική δημοκρατία με τις κρατικές και τις παρακρατικές της δομές, είναι εξόχως παραβατική, εξόχως ανθελληνική, εξόχως επικίνδυνη και ομοίως εχθρική με τον τούς κατακτητές τής Πατρίδος μας. Θα παραθέσω λοιπόν ευθύς κατωτέρω δύο συμβάντα εκ των οποίων προκύπτει ο βαθμός τής επικινδυνότητας τού ψευτορωμέϊκου σε βάρος των δικαιωμάτων ελευθερίας και εργασίας των Ελλήνων.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και περί ώρα 22.30 περίπου νυκτερινή σημειώθηκε όπως γνωρίζουμε έκρηξη βόμβας στο εθνικιστικό και ελληνοκεντρικό βιβλιοπωλείο τής Ελεύθερης Σκέψης στην Κυψέλη. Οι δράστες προειδοποίησαν για το συμβάν την Εφημερίδα των Συντακτών για να προφυλάξουν τάχα τον κόσμο, η δε έκρηξη έκανε εκτεταμένες ζημιές στο βιβλιοπωλείο και τούς γύρω χώρους. Δράστες και ειδοποιούμενοι τού βδελυρού διεθνισμού δίδουν απαντήσεις. Το Ελεύθερο Φρόνημα όμως των Αληθινών Ελλήνων, των Ελλήνων Εθνικιστών δεν γνωρίζει να κάμπτεται παρά μονάχα να νικά.

Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι συνδικαλιστές τού πλέον αμαρτωλού καθεστωτικού συνδικαλισμού, όπως τούτο ισχύει σε όλες τις εταιρίες, συναντήθηκαν με τον γραμματέα τού υπουργείου εργασίας και ουχί τον υπουργό. Μίλησαν για τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων κατά το διάστημα που το ναυπηγείο ήταν σε επίσχεση εργασίας ένεκα τής παράνομης εκ περιτροπής εργασίας μια φορά την εβδομάδα εκ τής εταιρίας, για την σύσταση ειδικής γραμματείας για την υποτιθέμενη επίλυση των ζητημάτων τής ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και άλλα οικονομικά ζητήματα. Οι κατοχικές κυβερνήσεις τής μνημονιακής περιόδου ανεξαιρέτως ισχυρίζονταν ότι ενώ πρέπει να εκδοθεί Πράξη Επιβολής Εισφορών προς την εργοδοσία, δεν μπορούν να εγγράψουν στον προϋπολογισμό τού ΙΚΑ έσοδα που δεν ξέρουν πότε και αν εισπραχθούν. Και τώρα λένε πως για το διάστημα των δύο ετών δεν μπορούν να δώσουν τα ένσημα στους εργαζόμενους τού ναυπηγείου Σκαραμαγκά επειδή, καίτοι το Πρωτοδικείο έχει δικαιώσει τούς εργαζόμενους, δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση. Δηλαδή το ψευτορωμέϊκο δεν αναγνωρίζει την απόφαση τού δικαστηρίου ότι η εκ περιτροπής εργασία μια ημέρα την εβδομάδα είναι παράνομη;;; Και γιατί δεν καταθέτει Πράξη Επιβολής Εισφορών, ευθυγραμμιζόμενο έτσι με τον κερδισμένο εργοδότη που φέρανε πολιτικάντηδες και συνδικαλιστές με ίδιο μερίδιο ευθύνης πρωτύτερα, απαλλάσσοντας αυτόν από την προσβολή τής Πράξης και τούς τόκους που θα απέρρεαν σε βάρος τού ίδιου;;;

Η απάντηση είναι ότι το ψευτορωμέϊκο έχει εκχωρήσει εξουσίες και πόρους στους κατακτητές τής Ελλάδος, συνεργαζόμενο με τούς νεοταξίτες. Διότι θέλουν το ναυπηγείο, τις υποδομές του και τούς πόρους του όπως και όλη την Ελλάδα όμηρο μέσα στα σεντούκια και υπό τα σκήπτρα των παγκοσμιοποιητών. Διότι θέλουν την εξαθλίωση των Ελλήνων και το ξαρμάτωμα τής Πατρίδος. Έχουμε λοιπόν απέναντί μας ένα αμαρτωλό καθεστώς που μαζί με τούς θεσμικούς του εκπροσώπους πρέπει να συντριφτεί ταχέως.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: