ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ



ΑΘΗΝΑ 25-7-2016.

Οι πολιτικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας εκφράζουν τούς αληθινούς εντολείς τους και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό τής αφελούς, πολλάκις και ιδιοτελούς, ψηφομάζας. Οι διάφοροι ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί τύπου ΕΕ, ΟΗΕ και ΝΑΤΟ, έχοντας καρπωθεί όλες τις εξουσίες των τέως ελεύθερων εθνών, διατάζουν τα κατά τόπους φερέφωνά τους να κονιορτοποιήσουν πρόνοιες και σύνορα. Δεν υπάρχουν πλέον εθνικά κράτη, μάς λένε, αλλά πολυπολιτισμικά και πολυφυλετικά μορφώματα που ονομάζουν τον μαζοχισμό ανθρωπισμό, το έγκλημα σύγκρουση χαρακτήρων και την παγκοσμιοποίηση ενιαία εξουσία.

Στους διεθνείς οργανισμούς διακρατικής συνεργασίας που σχηματίστηκαν μετά το τέλος τού δεύτερου μεγάλου πολέμου, οι διορισμένοι ταγοί των εθνών μιλούν διαρκώς για οικονομική και πολιτική ενοποίηση. Πρόκειται για την κατάργηση τής αυτοτέλειας των εθνικών κρατών και την εκχώρηση τής κυριαρχίας των λαών στα χέρια τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Διάφορα ανδρείκελα που εκπροσωπούν σκοτεινά συμφέροντα επιδιώκουν να μετατρέψουν τα εθνικά κράτη σε πολιτείες τού παγκόσμιου υπερκράτους.

Στην κεφαλή τής ελεύθερης ανθρωπότητας τοποθετούνται εκείνοι που συνασπίστηκαν για να φέρουν τάχα την ειρήνη και την συνεργασία των λαών. Είναι οι ίδιοι τύραννοι που στήσανε στις μέρες μας τούς πολέμους των εκδημοκρατισμών και κυνηγούν τούς πιστούς στον Χριστό και το Έθνος εισβάλλοντας με στρατούς, πράκτορες και τυχοδιώκτες φονιάδες στα κράτη. Είναι οι δήθεν καλοί τής προηγούμενης παγκόσμιας σύρραξης που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στήσουν μια νέα ανθρωποσφαγή για να την χρεώσουν εκ νέου στους πολεμιστές τής Πίστης και τής Φυλής.

Στον καιρό των μνημονίων ο εχθρός τού ανθρώπου είναι ο πιο δόλιος από όλους τούς τυράννους που έχουν προηγηθεί. Δεν κραδαίνει κατευθείαν το όπλο μπροστά στο πρόσωπο τού θύματος. Είναι αφανής και ονομάζει την απώλεια εθνικής κυριαρχίας πακέτο μέτρων διάσωσης και μεταρρύθμιση. Οι κερδοσκόποι τού χρηματεμπορίου αγοράζουν το χρέος των πολιτικών προκειμένου να το ζυγίσουν με λίβρες ανθρώπινης σάρκας και εδάφη γεμάτα ιστορία και προγονικούς τάφους. Και στην γη την ποτισμένη με το αίμα των Ηρώων τής Φυλής, οι νεοταξίτες καταφτάνουν ως έποικοι και ως στρατοί για να μάς αντικαταστήσουν.

Στην υποτιθέμενα πτωχευμένη Ελλάδα που έχει τεθεί σε διεθνή κηδεμονία για έναν τουλάχιστον αιώνα, εκχωρήθηκαν νομοθετικά όλα τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στους διεθνείς τραπεζίτες. Η εντολή τού κατακτητή προς τον κατακτημένο Έλληνα είναι πλήρωσε ή σού παίρνουμε το σπίτι.

Την ίδια στιγμή οι λαθροπρόσφυγες που μάς στέλνουν Σιωνιστές και Τούρκοι εγκαθίστανται σε καταυλισμούς και σπίτια, απολαμβάνουν υγειονομικής περίθαλψης οι ίδιοι και εισαγωγής σε ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα τα παιδιά τους. Συντόμως όπως μάς είπε πρόσφατα ο επίτροπος διεθνιστικού «ανθρωπισμού» Μούζνιεκς, οι λαθροπρόσφυγες θα μαθαίνουν και την γλώσσα μας, ώστε να ενσωματωθούν βιαίως και δίχως να το έχουμε ζητήσει εμείς οι Αληθινοί Έλληνες.

Την ίδια στιγμή οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες, αυτοί που αληθινά έχουν χρεοκοπήσει ως οντότητες και όχι το υπερήφανο Έθνος των Ελλήνων, βγάζανε απόφαση για να τροποποιήσουνε το εκλογικό ποσοστό εισόδου των κομμάτων τής Βουλής. Να μπαίνει λένε ένα κόμμα στο κυνοβούλιο των τοποτηρητών τού νεοταξισμού καταγράφοντας ποσοστό 2%. Από την μια πλευρά θέλουν να δημιουργήσουν μια ευρεία κυβέρνηση τού δημοκρατικού τόξου. Και από την άλλη πλευρά ετοιμάζουν τις προϋποθέσεις εισόδου τού εν Ελλάδι τουρκικού κόμματος με τις ψήφους τουρκόψυχων, σκοπιανών, αλβανών και κάθε άλλου ενσωματωμένου ισλαμιστή λαθρομετανάστη.

Οι νεοταξίτες πάσης γης, στοάς και συναγωγής το λένε σε όλους τούς τόνους. Δεν θα έχουν ανάγκη τούς λαούς, αφού θα τούς αντικαταστήσουν με έναν υπερεθνικό τύπο ανθρώπου δίχως ταυτότητα, θρησκεία και πολιτισμό. Είναι ο τέλειος σκλάβος που μπαίνει στην παγκόσμια αρένα, καταναλώνει, σκοτώνει, υπηρετεί τον αφέντη του και δεν διαμαρτύρεται ποτέ. Δέχεται τον έλεγχο τής προσωπικότητάς του αδιαμαρτύρητα.

Ήδη στα μέσα προπαγάνδας, εντός και εκτός συνόρων, διαφημίζεται η έλευση των βιομετρικών ταυτοτήτων ως το βέλτιστο σύστημα ασφάλειας ζωής και σωστής φορολόγησης. Στις ΗΠΑ που λυμαίνονται οι σιωνιστές, διαφημίζεται το ενσώματο τσιπ ως ο αντικειμενικός πόθος για την προστασία τής ζωής των παιδιών. Και στο θρησκευτικό πεδίο μεθοδεύεται η σύμπτυξη όλων των θρησκειών σε μια, με την καθυπόταξη τής Ορθοδοξίας. Να αντιμετωπιστούν οι φυτευτές συγκρούσεις με την ομογενοποίηση των πάντων. Και να νομιμοποιηθούν οι κατακτητικοί πόλεμοι και οι αρπαγές εδαφών με την συνύπαρξη κατακτητή και κατακτημένου.

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές η Ελλάς είναι κυρίαρχο Έθνος και έτσι θα παραμείνει. Το Ελληνικό Έθνος προσδιορίζεται με σαφήνεια από το Αίμα, την Φυλή, την Πίστη και τον Πολιτισμό. Το Ελληνικό Αίμα, η Λευκή Φυλή, η Ορθοδοξία και ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι η ενιαία και αδιαίρετη Εθνική και Πολιτισμική μας Ταυτότητα. Μόνον με την ατόφια οντολογική μας προσωπικότητα υφίσταται ελεύθερη και κυρίαρχη Ελλάς. Η φυλετική μας ιδιοσυστασία και η πολιτιστική μας κληρονομιά ανανεώνονται και δίδουν νέους καρπούς. Δεν νοθεύονται και δεν αλλοιώνονται.

Οι Έλληνες δεν συναλλάσσονται σε καμία περίπτωση με τούς δολοφόνους τού Χριστού και τού Έθνους μας. Δεν αποδεχόμαστε συνεπώς σε καμία περίπτωση κοινή κοινωνία με τούς εχθρούς τού Ανθρώπου.

Στο ζήτημα τής Ορθοδοξίας οι πλανεμένοι επιστρέφουν στην Αλήθεια και δεν εκπορνεύεται η Αλήθεια στο παζάρι τής πλάνης. Στο ζήτημα τού κράτους η μόνη αποδεκτή πολιτειακή μορφή είναι ο σχηματισμός μιας κοινής και μεγάλης στέγης που συγκεντρώνει ολάκερο το Έθνος και πάσα ελληνική κοινότητα.

Το Ελληνικό Κράτος είναι Εθνικό και Φυλετικό, Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα. Είναι Κράτος Εργατικό και απεχθάνεται τούς τοκογλύφους. Το Ελληνικό Έθνος είναι Έθνος Εκπολιτιστικό και Αποστολικό. Ως εκ τούτου το Κράτος μας είναι Ορθόδοξο. Και ο Εθνικός μας πολιτισμός υπηρετεί την λευτεριά συντρίβοντας τον πολυπολιτισμικό σκουπιδότοπο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: