ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΑΣΩΣΙΣ ΕΣΤΙ Ο ΙΔΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ



ΑΘΗΝΑ 4-7-2016.

Στον καιρό των μνημονίων που στηρίχθηκαν στο στημένο χρέος πολιτικών και σιωνιστών τοκογλύφων, έγινε μόδα η αναφορά στην οικονομική διάσωση τής χώρας. Όλα τα νεοταξικά κτήνη, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ολιγάρχες, εντός και εκτός συνόρων, παραληρούν για την βιωσιμότητα τού χρέους. Και οι θρησκευτικές αρχές τής Πατρίδος τού Χριστού Ελλάδος που βάλλεται στην Πίστη και την εθνική της αυτοσυντηρησία από σιωνιστές και άθεους, στήσανε οικουμενική σύνοδο για να γενεί αποδεκτός ο οικουμενισμός, η ψευτοένωση δηλαδή εκκλησιών και θρησκειών!!!

Η Ελλάς προσδιορίζεται από το θρησκευτικό συναίσθημα των Πατέρων της και από την εθνοφυλετική ταυτότητα τού λαού της. Τα δε ελεύθερα και κυρίαρχα έθνη φροντίζουν την ζωή των πολιτών τους πέρα και πάνω από κόστη και δημοσιονομικούς αριθμούς. Σκοπός τού Εθνικού Κράτους είναι η βιωσιμότητα τού λαού και η διαιώνιση τής Φυλής και όχι η συντήρηση κλεφτών και κηφήνων με την επιμήκυνση τού χρέους ως εκβιαστική λαιμαριά στον λαιμό τού Ελληνισμού. Διότι αυτός ακριβώς ο εκβιασμός με την προσάρτηση τής Ελλάδος στην παγκόσμια σιωνιστική τυραννία είναι αυτό που ονομάζουν οι μισέλληνες βιωσιμότητα τού «ελληνικού χρέους».

Από την άλλη πλευρά, η Ελλάς πιέστηκε στον ανώτατο βαθμό, εκβιάστηκε και βιάστηκε προκειμένου να αποποιηθεί τα δύο βασικά προσδιοριστικά στοιχεία τού κοινωνικού της ιστού, το όμαιμο και το ομόθρησκο. Φτάσαμε στο σημείο από την μια πλευρά να δεχόμαστε την εισβολή και τον λαθροεποικισμό τής Ιερής Ελλάδος από φανατικούς ισλαμιστές, σταλμένους από την Τουρκία, δήθεν πρόσφυγες εκ Συρίας και τής οικουμένης όλης. Και από την άλλη πλευρά, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και κάποιες Ορθόδοξες Εκκλησίες σχεδίασαν καθ’ υπαγόρευση μια οικουμενική σύνοδο με στόχο την ένωση με τούς αιρετικούς ψευτοχριστιανούς τής Εσπερίας, προκειμένου να επικυρώσουν με τούς διαθρησκευτικούς διαλόγους τού αιρεσιάρχη οικουμενισμού την ένωση φυλών και θρησκειών στα πόδια τού σιωνιστή αντίχριστου.

Οι Αλήθειες τού Χριστού και τής Ελλάδος δεν τεμαχίζονται και δεν τίθενται στην διατίμηση και τα παζάρια των Σταυρωτήδων και των Προδοτών. Οι κακοδοξίες, οι κακόβουλες ερμηνείες και τα δήθεν κοινά σημεία των θρησκειών δεν έχουν καμία απολύτως θέση μέσα στον Λόγο τού Θεού, όπως Τον παρέδωσε σε εμάς τούς Ελληνορθόδοξους ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός, οι Έλληνες Απόστολοι και οι Μάρτυρες τού Αποστολικού μας Έθνους.

Βάλε λίγη αλήθεια εσύ, να βάλω λίγη αλήθεια εγώ που έχω αφορίσει τον επικίνδυνο και πιστό ελληνικό εθνικισμό. Έτσι λέγει ο επίορκος ψευτορθόδοξος οικουμενισμός που έχει εισχωρήσει στην Εκκλησία. Η δε ψευτοσύνοδος επρόκειτο να γίνει στην Αιώνια Πρωτεύουσά Μας Κωνσταντινούπολη.

Ο Θεός όμως άλλα έχει προ αιώνων ακόμη κελέψει. Η Ελλάδα να μείνει ελληνική και ορθόδοξη. Η Ελλάδα να αποδιώξει Εφιάλτες και Ιούδες. Κι ακόμη, ο Θεός θέλει να δικαιωθεί το αίμα των Μαρτύρων και των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής. Να συντριφτούν οι σιωνιστοπροσήλυτοι ψευτοσύμμαχοι μαζί με τούς Τούρκους και τούς δορυφόρους τους, ώστε να μεγαλώσει η Αυτοκρατορική Ελλάδα, παίρνοντας πίσω όλα τα εδάφη της. Με την Γραφή και την Ιστορία να αποδίδουν τα σωστά τους νοήματα.

Έτσι λοιπόν το Πατριαρχείο τής Μόσχας, εκφράζοντας Ορθοδοξία μα και την πολιτική τής Ρωσίας ταυτόχρονα, απαίτησε και πέτυχε να στείλει την Σύνοδο εν τέλει στην Κρήτη που ορέγονται οι μισέλληνες. Όλα αυτά την στιγμή που συνέπιπταν οι εορτασμοί τής χιλιόχρονης παρουσίας των Ρώσων στο Άγιο Όρος και η καλπάζουσα επιθετικότητα των Τούρκων και τού σιωνιστικού ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τον ακρωτηριασμό τής Ελλάδος. Με την Τουρκία να καταγράφει ως τουρκικά τα νερά ανάμεσα σε Κρήτη, Α. Αιγαίο και Κύπρο στους διεθνείς οργανισμούς και να κάμει στρατιωτικές ασκήσεις από τον Έβρο έως το Αιγαίο, προκειμένου να επιτεθεί σε νησί μας.

Διάσωσις τής αγιοτόκου και ηρωοτόκου Ελληνικής Φυλής εστί ο ιδρώς και το ξίφος. Η Ορθοδοξία είναι ο Ουράνιος Θόλος τής Οικουμένης. Και η Ιερή Ελλάς είναι το Ανέσπερο Φως τής Οικουμένης. Η Ορθοδοξία είναι η Αιώνια Ζωή και ο Ελληνισμός είναι η Διαχρονική Αλήθεια, το Δίκαιο και η Ισχύς τής Αιωνίου Ζωής. Οι δε Έλληνες είναι Μύστες και Εκπολιτιστές, Απόστολοι και Πολεμιστές των Ιερών και των Οσίων, Λυτρωτές τής Αληθινής Ελλάδος και τής Ελευθερίας.

Πως λοιπόν πίστεψαν οι βέβηλοι και οι ριψάσπιδες, οι εραστές τής θανατερής ευδαιμονίας τού σατανά πως θα σκύψουμε τον αυχένα μπροστά στο χρυσό των νέων Μήδων και των νέων Φαρισαίων; Ξέρουν προφανώς από ιστορία και γνωρίζουν τα πεπραγμένα τού Εφιάλτη στις Θερμοπύλες. Αγνοούν όμως την δικαιοσύνη που απέδωσε η Σπαρτιατική Κρυπτεία, δίδοντας δίκαιο θάνατο στον αισχρό προδότη.

Εις ό,τι αφορά τούς Ιερείς και τούς Πολεμιστές τής Αιωνίου Ελλάδος, εμείς οι Πιστοί και Εθνικοκοινωνιστές Έλληνες, ολάκερο το καθάριο Ελληνικό Έθνος, είμαστε τα παιδιά τού Μάρκου τού Ευγενικού, τού Πατροκοσμά τού Αιτωλού, τού Αθανάσιου Διάκου, τού Θοδωρή Κολοκοτρώνη που μάς έχρισαν ως τούς συνεχιστές τους. Καμία επαφή με Πάπα, με Πασά, με Σταυρωτή. Τού Χριστού η Πίστη η Αγία και τής Ελλάδος η Ελευθερία είναι η μια και μόνη εξουσία μας. Με το Σταυρό και το Ξίφος διαβαίνουμε την Πύλη τού Ρωμανού, αποδιώχνουμε τούς Βαρβάρους, κοινωνούμε στην Αγία Σοφία και ξεμακραίνουμε. Από τον Ελληνικό Αίμο και την Κωνσταντινούπολη έως τον Πόντο.

Η Ελληνοποίηση συντρίβει την Παγκοσμιοποίηση. Ο Οικουμενικός Ελληνισμός που διέδωσε την Ορθοδοξία και έκαμε από ελληνικές κτήσεις τα ελεύθερα κράτη διαλύει τον οικουμενισμό των αντίχριστων νεοταξιτών. Ο Ορθός Λόγος επιστρέφει δυναμικά στην Εθναρχική Ελληνοορθοδοξία. Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς περιθάλπει τα κάλλη τού Έθνους μας και ο Στρατός υψώνει τα Λάβαρα τής Φυλής στα αληθή της σύνορα. Με ελληνικό σχέδιο, με ελληνοκεντρικές συμμαχίες. Με Βασιλέα τον Χριστό. Βυζάντιο Ελληνικό ξανά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: