ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΥΠΡΟΣ 1974, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ



ΑΘΗΝΑ 21-7-2016.

Βρισκόμαστε στην επέτειο τής τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Αυτήν την εισβολή που προσδιόρισαν με τον πραγματικό της χαρακτήρα οι ΗΠΑ για πρώτη φορά φέτος που ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν έθεσε τα οθωμανικά του σχέδια ενάντια στα αμερικανικά. Τέτοιες μέρες λοιπόν εκδηλώνεται το 1974 η πρώτη επιχείρηση Αττίλας που άνοιξε τον δρόμο στις τουρκικές θηριωδίες και την κατάληψη τού βόρειου τμήματος τής Κύπρου, η οποία υποθήκευσε εν συνεχεία την κυριαρχία ολοκλήρου τής μεγαλονήσου μας.

Τα γεγονότα γνωστά. Οι υπαίτιοι τής τραγωδίας γνωστοί κι αυτοί. Οι ψευτοεθνάρχες Καραμανλής και Μακάριος με τις κουστωδίες τους έκαναν εν αρχή με την Συμφωνία Ζυρίχης – Λονδίνου την Τουρκία συνεγγυήτρια δύναμη τής ελευθερίας τής Κύπρου μαζί με την Ελλάδα, την Μητέρα Πατρίδα δηλαδή, και την Αγγλία. Ο Ιωαννίδης έχει ανατρέψει τον Παπαδόπουλο. Στο ΓΕΕΘΑ και στα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται αρχηγοί που προδίδουν την νήσο τού Ευαγόρα και αποσύρουν παραπλανητικά τα καθ’ οδόν ευρισκόμενα ελληνικά στρατεύματα, αφήνοντας μόνες τους τις κυπριακές δυνάμεις και τις ελλαδικές δυνάμεις τής Εθνοφρουράς, σε συνεννόηση με τούς πολιτικούς τής μεταπολιτευτικής δημοκρατίας. Ο Μακάριος, έχοντας ανατραπεί από τον εθνικό αγωνιστή τής ΕΟΚΑ Σαμψών, καλεί από βήματος τού ΟΗΕ βοήθεια ανατροπής των «κατακτητών» Ελλήνων, την οποία δίδει η Τουρκία.

Η Κύπρος δίδεται θυσία στον τουρκικό σατανά και τούς συμμάχους του αμερικανοσιωνιστές και άγγλους, προκειμένου να έρθει η δημοκρατία που πανηγυρίζει την επάνοδό της εν μέσω σκληρότατων μαχών και τού δευτέρου Αττίλα που ξεσπάει με την ελληνόφωνη δημοκρατία στην εξουσία. Αντίδραση ουδεμία, αφού για τον Καραμανλή και τον λοιπό πολιτικό συρφετό «η Κύπρος κείται μακράν»! Το αίμα στην Κύπρο φτάνει έως το γόνατο. Άμαχοι βιάζονται, φονεύονται, κάποιοι θάβονται ζωντανοί, όπως μαρτυρεί ακόμη και η τουρκική κατοχική εφημερίδα Αφρίκα.

Η Κύπρος μακελεύεται στρατιωτικά και κατόπιν, στις μέρες μας, κάποιοι κουβεντιάζουν πολιτικά για την κυπριοτουρκική συγκυριαρχία, για την διζωνική ομοσπονδία, επομένως για την τουρκοποίηση τής Κύπρου. Σύμμαχοι τού ξεπουλήματος μαζί με τούς προδότες Κυπρίους ομοσπονδιακούς πολιτικούς είναι οι εξίσου προδότες Ελλαδίτες ψευτορωμιοί πολιτικοί τής ελληνοτουρκικής «φιλίας», σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε στο σύνολό της για να αφελληνισθούν τα Θερμά Νερά Αιγαίου και Μεσογείου, να απομονωθεί η Ελλάς, να λάβουν Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη Τούρκοι και Σιωνιστές και να ανοιχθεί η νέα Κερκόπορτα σε βάρος ολοκλήρου του λαβωμένου Ελληνικού Έθνους. Κι έτσι η Ελλάς σήμερα τίθεται ανάμεσα στην τουρκική επιθετικότητα, την εισβολή των λαθροπροσφύγων και τα νατοϊκά στρατεύματα.

Οι Τούρκοι, μετά το στημένο πραξικόπημα για την εκκαθάριση των φιλοαμερικανών κεμαλικών στρατιωτικών, γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνοι. Φτάσανε στο σημείο να απαιτήσουν από το ψευτορωμέϊκο να παραδώσει Τούρκους στρατιωτικούς φυγάδες υπό την απειλή διάρρηξης των «σχέσεων». Και ακόμη φτάσανε στο σημείο να εξαγγείλουν μέσω τού εν Ελλάδι τουρκικού κόμματος και τού τουρκοσυνδέσμου τής Γαλατά Σαράι πορεία στην Ξάνθη την 24η Ιουλίου, ημέρα επετείου τής παλινορθώσεως τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας, με αιτήματα την αναγνώριση τού τουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων, τουρκικά σχολεία στη Θράκη, τουρκικές μουφτείες, τουρκικά βακούφια, χρήση τουρκικής γλώσσας, επιστροφή στην Θράκη απελαθέντων Τούρκων, βολικό εκλογικό νόμο για την είσοδο τού τουρκοκόμματος στην νεοταξική γιάφκα τού εν Ελλάδι κοινοβουλίου. Όλα τούτα για την ανεξαρτησία και την ένωση τής Ελεύθερης Θράκης μας με την ετοιμοθάνατη ωστόσο Τουρκία.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν στηθεί απέναντι από την Θράκη και το Αιγαίο. Λειτουργούν υπό την πίεση τής Ρωσίας και των ΗΠΑ που βλέπουν πλέον την Τουρκία ως εμπόδιο. Αλλά οι Έλληνες τού καιρού μου που ντροπιάζουν τον ιερό μας τόπο και τον έχουν κάνει προσκυνητή τού κάθε δυνατού, μιλάνε για μισθούς, συντάξεις και διακοπές. Ο κομματικός εσμός από την άλλη φτιάχνει νομοσχέδια για εκλόγιμα ποσοστά, για βουλευτικές εισόδους και διάσωση κομμάτων.

Ο Εθνικισμός μας έχει μια εντολή και μια αποστολή. Να πάψει αμέσως να οικτίρει και να πολεμήσει για την ευρύτητα των Ελλήνων στο πλευρό του, δίχως ανόητους αποκλεισμούς και ελιτισμούς. Και δεύτερον, να εγκαθιδρύσουμε μαζί με τον λαό και τον στρατό την εθνικοποίηση στην πολιτική διοίκηση τού ενιαίου Ελληνισμού και την στρατιωτική του θωράκιση ΤΩΡΑ, απέναντι στην πολεμική καταιγίδα που έρχεται δίχως μνημονιακούς και λοιπές μνημονιακές εξαρτήσεις. Νίκη και Λευτεριά!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: