ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 6-6-2016.

Το χρέος προς την Πατρίδα και το Έθνος είναι απείρως σημαντικότερο από την προσωπική και οικονομική βολή ενός εκάστου. Οριοθετεί με σαφήνεια την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον πατριώτη και τον υπεύθυνο πολίτη από την μια πλευρά και τον προδότη και ανεύθυνο πολίτη από την άλλη. Διότι προδότης δεν είναι μονάχα εκείνος που παραχωρεί εθνικό έδαφος και εθνική κυριαρχία αλλά και εκείνος που ενώ μπορεί να αποτρέψει την εισβολή, μένει απαθής για ιδιοτελή συμφέροντα μπροστά στην φωτιά που καίει τον Οίκο τής Φυλής.

Οι πολιτικές, οι θρησκευτικές και οι οικονομικές αρχές τής αστικής κομματοκρατίας συμπράττουν οικειοθελώς στην αφαίμαξη και την απομείωση ελληνικών ψυχών. Εκεί όμως που πραγματικά σχίζεται η καρδιά και ανεβαίνουν επικίνδυνα οι σφυγμοί είναι μπροστά στην συνέργεια και την ολιγωρία που επιδεικνύουν κάποιοι ιεράρχες και κάποια «βαριά» στρατιωτικά γαλόνια.

Οι πνευματικοί ταγοί τής Ορθοδοξίας δεν δικαιούνται να αδιαφορήσουν για την αλλοίωση τού θρησκευτικού φρονήματος και τής ταυτότητος των Ελλήνων. Και οι Φρουροί των συνόρων και τής εθνικής ασφάλειας κλείνουν την είσοδο στους βαρβάρους, δίχως να υπολογίζουν λεπτά κόστη. Έτσι μονάχα σώζονται οι λαοί. Δεν μετρούν τα φράγκα όταν το Έθνος μετράει ημέρες ζωής. Και δεν παραδίδουν την Πίστη των Πατέρων τους στην υπηρεσία τού πολυφυλετισμού και τής Πανθρησκείας. Γιατί όταν ανοίξουν οι πύλες τού Άδη, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα.

Οι πολιτικοί μπορούν να ανοίξουν τις αγκαλιές τους στους γυρολόγους λαθροπρόσφυγες και να κάμουν τεμενάδες στους σιωνιστές τοκογλύφους. Ειδικά και με πολύ μεγάλη μάλιστα άνεση όταν οι επικοινωνιακές κάμερες κλείνουν, προκειμένου να συνεχίσει τον ύπνο τού θανάτου ο ειρωνικά αποκαλούμενος κυρίαρχος λαός. Διότι οι ξεφτίλες και γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν είναι Έλληνες μήτε στο αίμα κάποιοι μήτε στην ψυχή, αλλά ψευτορωμιοί. Οι κουβεντούλες των συριζαίων βολευτών και οι ασιατικοί χοροί που κάμουν μέσα στους λαθροκαταυλισμούς με τούς υποψήφιους ψηφοφόρους τους είναι απλώς η επισφράγιση τού ξενοκίνητου χαρακτήρα τής αστικής δημοκρατίας.

Σαλιαρίζουν, ερωτοτροπούν, κοιμίζουν, ψυχαγωγούν τούς λαθροεισβολείς οι πολιτικάντηδες, διότι πολύ απλά έχουν πάρει εντολή προ πολλού να τούς ενσωματώσουν στην ελληνική κοινωνία. Να γίνει δηλαδή η αντικατάσταση των Ελλήνων από την ισλαμική πλημμυρίδα ως τμήμα τού διακανονισμού για την εσαεί διατήρηση σε ενέργεια των μνημονίων. Να φτιαχτούν ζώνες ελληνικής γης μέσα στον κοινωνικό ιστό και στις ακριτικές περιοχές που θα δοθούν σε ξένα συμφέροντα για να αποκοπούν από την εθνική μας επικράτεια, με όχημα τις διεκδικήσεις των προσωρινών μας γειτόνων.

Η παγκοσμιοποίηση θέλει διάλυση των εθνών και νέα σύνορα. Θέλει κατάργηση τής Πίστεως από μια πλανητική πανθρησκεία που θα φέρει τον Αντίχριστο στον θρόνο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πρόσφατα κατεγράφη σε οπτικοακουστικό υλικό εβραίος ραβίνος να διατείνεται σε ομιλία ενώπιον πλήθους ομοφύλων του πως οι εβραίοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι για την εισβολή των μουσουλμάνων στην χριστιανική Ευρώπη. Διότι όπως σημείωσε ο εν λόγω ραβίνος, μ’ αυτόν τον τρόπο θα έρθει ο δικός τους «μεσσίας» και θα εξαλειφθούν οι χριστιανοί, θα έρθει δηλαδή ο αντίχριστος!

Αυτά όμως ο κοιμισμένος με κουτόχορτο ελληνικός λαός δεν τα μαθαίνει. Πριν λίγες μέρες επιπλέον, στους Ευζώνους ένας πατέρας με τον γιο του πήγαν στο χωράφι τους για την εκτέλεση αγροτικών εργασιών. Όταν φτάσανε στον προορισμό τους, αντίκρισαν λαθρομετανάστες καταπατητές και τούς ζήτησαν ευγενικά να βγουν έξω από το χωράφι τους. Το αποτέλεσμα ήταν να μαχαιρωθεί ο γιος από έναν λαθρομετανάστη και να γλιτώσει την ζωή του από καθαρό θαύμα. Κι όμως, ούτε αυτό το περιστατικό πληροφορήθηκαν οι συμπολίτες μας.

Στους καταυλισμούς υποδοχής των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στις ακριτικές μας περιφέρειες και τις πύλες εισόδου τής Πατρίδος μας εδώ και πολύ καιρό παρατηρείται κινητικότητα από κάποιους περίεργους επισκέπτες. Ξένοι πράκτορες διαφόρων αλληλέγγυων και μη κυβερνητικών οργανισμών κόβουν βόλτες μαζί με αντίστοιχους πράκτορες πρεσβειών που συνομιλούν, ενημερώνουν, επιβλέπουν και καθοδηγούν τούς γυρολόγους. Η Τουρκία, οι ΗΠΑ και οι λοιποί δορυφόροι τους στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει…

Η Τουρκία εισπράττει άφθονο χρήμα για να συντηρεί και να εξαπλώνει το ανθρώπινο δίχτυ που περικυκλώνει την Ελλάδα. Χρήματα για να παραλαμβάνει τάχα πίσω τούς παράνομα μετακινούμενους πληθυσμούς, λες και υπάρχουν και νόμιμοι. Χρήματα για την διαχείριση τού φαινομένου. Και την ίδια ακριβώς στιγμή πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις με χάρτες που εμφανίζουν νησιά μας ως τουρκικά εδάφη που προορίζονται για κατάληψη και εκτουρκισμό.

Οι Τούρκοι, έχοντας χάσει το παιχνίδι τής αυθυπαρξίας στα ανατολικά τους σύνορα, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αντικατάσταση των χαμένων εδαφών προς δυσμάς, δηλαδή προς την Ελλάδα. Η παρουσία τουρκικών και άλλων συμμαχικών στρατών τής Εσπερίας στην ελληνική λίμνη τού Αιγαίου εξυπηρετεί την απομόνωση τής Ελλάδος από την παρουσία τής σαφέστατα εγγύτερης ρωσικής συμμαχίας. Και όλα αυτά όταν επισκεπτόταν την Λέσβο ο Πάπας τής Ρώμης μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών προκειμένου να μετατρέψουν τον μαζοχισμό σε ανθρωπισμό και να πείσουν τον Έλληνα να οδεύσει στο σφαγείο τής παγκοσμιοποίησης.

Κάποιος φίλος μου στρατιωτικός μού μίλησε τις προάλλες για την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι αξιωματικοί να αναρριχηθούν σε αξιώματα, προκειμένου να λάβουν ανθρώπινη σύνταξη. Όχι, οι στρατιωτικοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Είναι Πολεμιστές τής Ορθόδοξης, Ελεύθερης και Μεγάλης Ελλάδος. Ο Έλληνας Στρατιώτης είναι Επαναστάτης που τρέχει να λευτερώσει ελληνικές ψυχές και ελληνικές πατρίδες χωρίς διαταγή. Ο Ελληνισμός ολάκερος είναι ένα Στράτευμα Πιστών Εθνικιστών που καθαρίζει από τις βρωμιές την κρατική στέγη και ανοίγει τον δρόμο με σίδερο και ατσάλι, οδηγώντας το Ελληνικό Έθνος στον θρόνο τής Οικουμένης. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: