ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ



ΑΘΗΝΑ 13-6-2016.

Γνωρίζαμε από καιρό ότι ο από αιώνων εχθρός Θεού και Ελλήνων σχεδίαζε την πρόκληση πολιτειακής ανωμαλίας. Ο αντίχριστος νεοταξισμός και τα πολιτικά του πιόνια εργάστηκαν δόλια και μεθοδικά επάνω στο νέο διχασμό, στο αιματοκύλισμα και την διάλυση τής Ελλάδος. Μίλησε στις καρδιές μας ο Βασιλεύς και Πατέρας Χριστός διά των αγίων προφητών του. Μα και τα σημεία των καιρών με τις επιθέσεις σε βάρος των εθνικών, κοινωνικών και θρησκευτικών μας ελευθεριών υπήρξαν ορατά στα μάτια τού άγρυπνου Ελληνικού Έθνους.

Η έλευση των άθεων αναθεωρητών τής Πίστης και της Πατρίδος στην εξουσία ήρθε ως η αναμενόμενη συνέχεια των δημοκρατών πραματευτάδων τής Φυλής εις χείρας βαρβάρων. Η αλλοίωση τής ιστορίας στα σχολειά μας μεθοδεύτηκε για να δικάσουν μολυσμένα κτήνη εκ νέου τούς ήρωες τής λευτεριάς. Η αθρόα λαθρομετανάστευση, μετανάστευση και προσφυγιά τάχα, ήρθε από ανατολάς για να γενεί η αλλοίωση τής κοινωνίας, ο σχηματισμός μιας κοινωνίας δίχως Έλληνες. Και οι απόγονοι των ενοίκων τής Κερκόπορτας οδήγησαν εκ νέου τον εχθρό στις πλάτες μας για να απλώσουν καταστροφική φωτιά και χαμό στην Ελληνική Φυλή.

Δεν θα σταματήσουν βέβαια εκεί. Θέλουν το αδυνάτισμα τής άμυνας τού Γένους μας. Τον παντελή έλεγχο τής ζωής μας. Τον παντελή μας όλεθρο. Να μην υπάρχουν μετερίζια και αρχές να σταθούμε. Να κλειστούμε στον λάκκο με τα φίδια που φέρανε οι Εφιάλτες στην γεωπολιτική μας αυλή. Κι όλα αυτά με την απόλυτη ευθύνη ολόκληρης τής πολιτικής αυλής. Προσπαθούν να φέρουν τις ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη, αλλά τούς φοβίζει ο αποστολικός χαρακτήρας των Ελλήνων. Και θέλουν να ευνουχίσουν στα δεσμά τής πανθρησκείας την Ορθοδοξία μας, την ίδια στιγμή που τα λαθραία έθνη Τούρκων και Σιωνιστών κλείνανε την θάλασσα για να μάς αρπάξουν εθνικά εδάφη.

Οι φλόγες ανάβουν και κατακαίνε τα σαθρά θεμέλια τού μισελληνισμού. Ξέραμε ότι οι ρέμπελοι που μάς είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός θα κινηθούν πρώτοι. Μα ο Άγιος Παίσιος είπε πως οι Πιστοί σε Θεό και Πατρίδα θα αποδιώξουν το ψευτορωμέϊκο που είχε προφητεύσει ο Πατροκοσμάς. Ναι λοιπόν, αποδεχόμαστε την πρόκληση και βαδίζουμε με ιερή χαρά στην μεγάλη αναμέτρηση. Ένωση Ελλήνων, λαού, στρατού και πιστών. Επανάσταση καθαρτήρια και κόψιμο των βέβηλων χεριών που απλώθηκαν επάνω στην Ιερή Ελλάδα. Πάταξη τής σαπίλας και των ξένων σωμάτων.

Δεν καλέσαμε κανέναν ψευτοσύμμαχο και κανέναν εισβολέα. Η Τιμή τής Πατρίδος και των παιδιών μας αποτιμάται σε αίμα κι όχι σε γρόσια. Η γη μας μεταβάλλεται μονάχα με την αύξηση τού γεωγραφικού της εύρους και την απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων μας. Τα σπίτια μας, ο ιδρώτας μας, οι ναοί μας, τα σχολειά μας, ολάκερη η κοινωνία που μάς ανέστησε είναι η περιουσία που ανήκει στον καθάριο και ορθόδοξο ελληνισμό. Τα βουνά και οι πεδιάδες, οι θάλασσες και τα λιμάνια, τα άγια εκκλησιάσματα και οι τόποι των θυσιών, όλα μαζί είναι το αξεπέραστο μετερίζι από το οποίο πετάμε την σαπίλα στον Καιάδα που τής αξίζει.

Πάνω από τα ερείπια των κατοχών και των μνημονίων αναγεννιέται ο καινούργιος, ο κατά δικός μας ελληνισμός, βασισμένος στα νάματα τού περασμένου μα και την δίψα συνάμα τού νέου να αρθεί λαμπρότερος όλων των άλλων. Μού αρέσουν οι προκλήσεις. Πάντα πίστευα και πάντα πιστεύω πως ότι μού κλείνει τον δρόμο το γκρεμίζω περνώντας πάνω από τις στάχτες του. Ο πολεμιστής και ο φιλόδοξος, ο δίκαιος και ο ισχυρός Έλληνας. Αυτός μού ταιριάζει και αυτός είμαι.

Υποκλίνομαι μονάχα στον Θεό. Ουδείς άλλος επάνω από την Φυλή μας. Εκείνοι που κουβαλούν σκλάβους τής ύλης για να μάς υποτάξουν στο παγκόσμιο σκήπτρο τού δικέρατου Θηρίου, θα νοιώσουν το ατσάλι τού Κραταιού και Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Κοσμοπολίτες, διεθνιστές, γυρολόγοι και νεοταξίτες, ένα μάτσο σκουπίδια μέσα στον κάδο των άχρηστων τής ιστορίας.

Πίστη και Πατρίδα. Ιδανικό αξεπέραστο μονάχα ένα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Οι συμβιβασμένοι και οι απαθείς μονάχα ως εχθροί λογίζονται και τελειώνουν οριστικά.

Θα έρθει ένα ψευτορωμέϊκο. Μην το πιστέψετε. Θα φύγει γρήγορα. Είναι τα λόγια τού Άγιου Κοσμά τού Αιτωλού που τον εκτέλεσαν οι Σταυρωτήδες με την επιστράτευση των τούρκικων χεριών. Και το ψευτορωμέϊκο δεν είναι μονοδιάστατο. Δεν έχει τούς καλούς και τούς κακούς. Όλοι τους υποχείρια τού μισελληνισμού είναι. Κράτος, κομματικά μαντριά και παρακράτος. Το κράτος μαστιγώνει με τούς κεφαλικούς φόρους και τις στρεβλώσεις. Και το παρακράτος επιτίθεται στον λαό για να τιμωρήσει τάχα το κράτος. Φωτιά και στους δύο λοιπόν!

Παίρνω την Πατρίδα μου πίσω. Επομένως καταλαμβάνω το κατοχικό κράτος και το ξανακάνω ελληνικό. Διαβουλεύομαι με τον λαό μου, αυτόν που μοιραζόμαστε αίμα και λογισμό ελληνικό. Επομένως ορθώνω μια Εθνοκρατία στην θέση τής δημοκρατίας, διότι το Έθνος είναι οι Έλληνες και όχι το κράτος στην οποιαδήποτε μορφή του. Το κράτος είναι αποδεκτό μονάχα όταν πειθαρχεί στο Έθνος και καταγάγει νίκες στο όνομα τού Έθνους.

Ιερό χρέος τού Έλληνα είναι να διαιωνίζει την φάρα του και να χτίζει διαρκώς σφριγηλούς πολιτισμούς. Πολιτισμούς φτιάχνει μονάχα ο ελεύθερος Έλληνας. Ελεύθερος είναι ο Έλληνας που σκέπει με τα λάβαρα και την φροντίδα του κάθε όμαιμο αδερφό, κάθε ανυπότακτο ελληνορθόδοξο που τον καρτερεί. Εξουσία, εργασία, νεολαία και στρατός, μαζί με το τίμιο ράσο, εκτελούν την αποστολή τους. Το Άγιο Βήμα τής Μεγάλης Ελλάδος μονάχα σε τίμια χέρια ελληνικά. Θάνατος στο ψευτορωμέϊκο και τούς βαρβάρους. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: