ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΜΑΙ



ΑΘΗΝΑ 21-4-2016.

Το ψευτορωμέϊκο έχει βαλθεί με όλους τούς τρόπους να μάς κάνει να αποξενωθούμε από την ίδια μας την φάρα. Να ξεχάσουμε την τροφό μας, την ιστορία μας, την πίστη μας, το αίμα που ρέει στις φλέβες μας, να αρνηθούμε την φάρα μας και να μπούμε στο ζυγό τής παγκοσμιοποίησης. Εγώ όμως είμαι οπωσδήποτε Φυλετιστής διότι και η Φυλή είναι απτή πραγματικότητα και ο γενετικός μας κώδικας αποδεδειγμένα μοναδικός και ο πολιτισμός τής Φυλής μας απόδειξη ανωτερότητας.

Η μεγαλύτερη Τιμή είναι να ανήκεις στην Ελληνική Φυλή. Να είσαι οργανικό κύτταρο τού Έθνους που δάμασε την φύση, δίδοντας σχήμα ωραιότητας και λειτουργικότητας στις ενεργειακές της δυνάμεις. Να είσαι απόγονος εκείνων των σπουδαίων ανθρώπων που ένωσαν την πίστη και τον πολιτισμό με την πολεμική αρετή, περιβαλλόμενοι το σχήμα τού ημίθεου ήρωα. Να σέβεσαι τον Θεό και τούς προγόνους, συνεχίζοντας την αιμάτινη φυλετική αλυσίδα. Να βαστάς ανόθευτο το Ναό και την Πατρίδα σου από βαρβάρους και να κραταιώνεις το Ελληνικό Έθνος επάνω στις αξίες του.

Όποιος σηκώνει το χέρι του ενάντια στην Φυλή είναι βέβηλος. Και όποιος αρνείται την Φυλή είναι ανιστόρητος ή υποχείριο τού παγκοσμιοποιητή τυράννου. Στο χέρι τού μισέλληνα είναι να επιλέξει σε ποια κατηγορία σαπρόφυτου ανήκει. Και στο χέρι τού Έλληνα βρίσκεται η τύχη τού Έθνους του που έχει ιερό χρέος να υπερασπιστεί. Διότι οι φυλές, τα έθνη και τα χώματα όπου γεννηθήκαμε έχουν οριστεί από πολύ παλιά και από πολύ ψηλά. Γεννοβόλημα τού Θεού οι φυλές και τα έθνη. Τα δε γενέθλια χώματα είναι προίκα τού Θεού πάλι στα γεννήματά του.

Ο Θεός έσπειρε και οι Ήρωες καλλιέργησαν την θεϊκή σπορά. Τα λευκά έθνη σπάρθηκαν στην Ευρώπη, τα μαύρα έθνη στην Αφρική, τα κίτρινα στην Ασία και στις αποικίες ταξιδευτές ανέπτυξαν την περιπετειώδη τους φύση πριν ακόμη ανακαλυφτούν τα ιδιοτελή συμφέροντα των κτηνάνθρωπων τού νεοταξισμού. Στον καιρό που οι Έλληνες ταξίδευαν με τα καράβια τους την διανόηση, την αρετή και την δύναμη στα μήκη και τα πλάτη τής γης, τότε που η ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αίμα έφτιαξαν πολιτείες και λαούς που κουβαλούν ακόμη ελληνικό αίμα μέσα τους, ενώ έδωσαν το ερέθισμα τής ανάπτυξης των ανθρωπίνων δεξιοτήτων σε άλλους λαούς, η νομοτέλεια ανάμεσα στα έθνη τηρείτο απαρασάλευτη.

Κάθε έθνος και κάθε φυλή χαρακτηρίζεται από τα πεπραγμένα του, από τις αξίες του, από τα ένστικτά του και την πνευματική του επάρκεια. Φαινομενικά όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Τα φαινόμενα όμως απατούν και σίγουρα αυτή η ισότητα δεν ισχύει. Η ποιότητα τού λαού, τα ανώτερα και τα κατώτερα έθνη δεν αυτοχαρακτηρίζονται και δεν συνοδεύονται από τον χαρακτηρισμό τους στατικά, αλλά με διάρκεια σταθερότητας και προσφοράς ή βαρβαρισμού και λεηλασίας. Αυτός που φτιάχνει όμορφα έργα, αυτός που δοξάζει τον Θεό, αυτός που πολεμά ενάντια στην τυραννία είναι οπωσδήποτε ανώτερος λαός. Κι αυτός που καταστρέφει, που λατρεύει τον σατανά, που πατάει ξένη γη είναι οπωσδήποτε κατώτερος λαός.

Στις εσχατολογικές ημέρες μας αναμετριέται το καλό με το κακό. Αναμετριέται ο άνθρωπος με τον υπάνθρωπο. Αναμετριέται ο πιστός με τον άπιστο. Αναμετριέται ο πατριώτης με τον διεθνιστή. Ο ελεύθερος με τον σκλάβο. Αναμετριέται ο Έλληνας με τον Σιωνιστή και τούς σκλάβους που φέρνει αυτός μαζί του. Κι έτσι, προκειμένου να φτιάξει ο Σταυρωτής την παγκόσμια κοινωνία με την παγκόσμια τυραννία του, βάλθηκε να χαλάσει τις φυλές και τα έθνη, να τα κυνηγήσει και να τα ανακατέψει για να φτιάξει ένα ανθρωπόμορφο ον δίχως ταυτότητα. Ονόμασε λοιπόν τούς σκλάβους του αντιρατσιστές που όλοι τους παρεμπιπτόντως χαρακτηρίζονται από το μίσος προς τον Θεό, την Πατρίδα και την Φυλή.

Κάθε λαός όμως, όπου βρεθεί, έχει το ενστικτώδες ιδίωμα να συγχρωτίζεται με όμοιους ή παρόμοιους πληθυσμούς στα ήθη και τα έθιμα. Θέλει να φτιάξει την κοινωνία στα δικά του μέτρα με τα δικά του πιστεύω. Το βλέπουμε στο ζήτημα των ναών, στο ζήτημα των παραδόσεων, ακόμη και στον διατροφικό τομέα. Όταν κάτι στρέφεται ή νομίζει πως στρέφεται ενάντια στον δικό του κόσμο, όταν αφεθεί στον παρορμητισμό ή στην κακότητά του να κυριαρχήσει ενάντια στον ντόπιο πληθυσμό, τότε το αντιρατσιστικό παραμύθι τής πολυφυλετικής και πολυπολιτισμικής συνύπαρξης συντρίβεται. Και το ζητούμενο είναι να διαφυλαχθεί το Έθνος από αυτήν την πολυφυλετική συνύπαρξη ή να την αποτινάξει έγκαιρα, εφόσον έχει καταληφθεί από αυτήν.

Στην Ιερή Ελλάδα, στην Πατρίδα τού Χριστού και των Ηρώων, ο σιωνισμός και τα γειτονικά μορφώματα που έχει σπείρει ο ίδιος σε χώματα ελληνικά έχουν σκορπίσει λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες που έχουν σχεδόν άπαντες ισλαμικό θρήσκευμα. Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων διάκειται για διάφορους λόγους εχθρικά ενάντια στον χριστιανισμό αλλά και τον ελληνισμό. Αυτό συμβαίνει είτε διότι έχουν μάθει να εξαπλώνουν την ψευτοθρησκεία τους με τον θάνατο τού αντίθετου είτε γιατί προέρχονται από σμίξεις εχθρών τού Γένους μας είτε γιατί έχουν γίνει οι ίδιοι μέρος τού πολεμικού σκηνικού τής Εσπερίας στα μέρη τους.

Κάθε λαός έχει το δικαίωμα να ζήσει απερίσπαστος και ελεύθερος στην γη του. Τα κράτη ανήκουν στα Έθνη και τα Έθνη ανήκουν στις Φυλές τους που είναι οι μόνοι νόμιμοι ιδιοκτήτες τής γης τους. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Ηροδότου και ο Έλληνας είναι αυτός που χαρακτηρίζεται από το Ελληνικό Αίμα, την Λευκή Φυλή, την Ελληνική Γλώσσα, τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ένθεο Ορθόδοξο Χαρακτήρα. Φυλετιστής δεν είναι αυτός που μισεί τις άλλες Φυλές, αλλά αυτός που αγαπά την δική του. Φυλετιστής λοιπόν βεβαίως είμαι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: