ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΕΙ



ΑΘΗΝΑ 10-3-2016.

Όταν ένα έθνος βάλλεται για να εξαλειφθεί, ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να διαρραγεί η ενότητα τού κοινωνικού του ιστού. Και όταν τα προβλήματα τού λαού αντιμετωπίζονται κλαδικά κι όχι εθνικά, όταν ο ένας πολίτης στρέφεται ενάντια στον άλλο, τότε το κομμάτιασμα διαιωνίζει την τυραννία και ο λαός θα πεθάνει προς δόξαν πολιτικών και τυράννων. Αυτό το ιδιότυπο διαίρει και βασίλευε είναι η μέθοδος με την οποία το πολίτευμα τής αστικής κομματοκρατίας και ο σιωνιστικός νεοταξισμός καθυπόταξαν το Ελληνικό Έθνος.

Το μέγιστο παράδειγμα τού κοινωνικού κατακερματισμού στις μέρες μας είναι οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσαν τα μνημόνια. Μνημόνια που υποτίθεται πως θα θεραπεύανε το κράτος από τα χρέη και τις οικονομικές ασχήμιες. Στην πραγματικότητα όμως αποτέλεσαν το φυτίλι στα εύθραυστα θεμέλια μιας σαπισμένης πολιτείας και τα δεσμά ενός ολάκερου λαού, αφού τα χρέη τα προκάλεσε η ίδια η σπάταλη δημοκρατική πολιτεία. Οι δε ασχήμιες, οι ατασθαλίες και οι σκοτεινές συναλλαγές, τα άνομα δώρα και τα εξουσιαστικά αντίδωρα, το λάβε και δώσε είναι η έως σήμερα καθεστηκυία τάξη, το ίδιο το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας. Ρουσφέτια, διορισμοί, καταστροφή παραγωγής, δανεισμός και άλλα τινά.

Τα λογιστικά χρέη συγκεκριμένων ιδιωτών, πολιτικών και θεσμικών τους φορέων, μετατράπηκαν σε εθνικά δια τού αυθαίρετου καταμερισμού τους σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο και με την ταυτόχρονη ανυπαρξία παραγωγής και εσόδων που μάς επιβλήθηκαν με τις γνωστές ασχήμιες, εκχωρήθηκε η εθνική μας κυριαρχία. Η δε εκχώρηση τής εθνικής μας κυριαρχίας σημαίνει πως ο βρωμερός και προδοτικός πολιτικός κόσμος παραχώρησε την όποια πολιτική και εξουσιαστική αυτοτέλεια είχε απομείνει στο νεοταξικό κτήνος.

Ο διακαής και προαιώνιος πόθος τού Διεθνούς Σιωνισμού για την διάλυση τού Ελληνισμού μπήκε σε εφαρμογή με όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολέμου. Είδαμε τις προάλλες την ψευτοευρωπαϊκή ένωση, με πεδίο αναφοράς το λαθροπροσφυγικό, να ζητάει από την Πατρίδα μας να προβεί στην βίαιη απώθηση των λαθροπροσφύγων, ξέροντας πως εκ τού ασφαλούς και διατεταγμένα υπό αυτήν την ίδια, το ψευτορωμέϊκο θα απαντήσει αρνητικά. Για να επανέλθουν οι ψευτοσύμμαχοι, αυτοί που φτιάχνουν ευρωπαϊκό υπερκράτος άνευ ευρωπαϊκών εθνών, για να μάς πουν πως όσο περισσότερους λαθρομετανάστες ενσωματώσουμε ως γνήσιοι ραγιάδες, τόσο χρέος θα μάς σβήσουν.

Όσα περισσότερα ασφαλιστικά δικαιώματα μάς αφαιρεθούν και όσο περισσότερη εργασία προσφερθεί από μια ελληνική μειονότητα στην ίδια την πατρίδα της, όσο περισσότερο ελληνικό έδαφος δοθεί στους άρπαγες τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς, αναλόγως θα μάς αφήσουν ημιθανείς και νεκροζώντανους!!! Και εμείς, έχοντας βρεθεί στην άκρη τού γκρεμού τής παγκοσμιοποίησης, βάλλουμε η μία εργασιακή τάξη ενάντια στην άλλη.

Αγρότες ενάντια στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, ιδιωτικοί ενάντια στους δημόσιους υπάλληλους, δημόσιοι υπάλληλοι ενάντια στους εργάτες και όλοι εναντίον όλων, γκρινιάζοντας μέσα σε ανούσιες απεργίες. Μεμψιμοιρούμε γιατί κανείς δεν αντιστέκεται και περιχαρακώνουμε ακόμη και τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό μας ο καθείς μέσα σε απροσπέλαστα δικά του τείχη.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα βασίζεται επάνω στην ενότητα και την συνεννόηση των δημιουργικών δυνάμεων τής Ελληνικής Φυλής. Αναφερόμαστε στην συμπαγή εθνική οντότητα τού Ελληνισμού, συντρίβοντας τον ατομισμό και την παραμορφωτική εικόνα των τεχνητών ταξικών συγκρούσεων. Το δε κακό πολιτικό σύστημα διοικήσεως των δοσίλογων μήτε μεταρρυθμίζεται μήτε εξωραΐζεται μήτε βελτιώνεται. Το κακό πολιτικό σύστημα κατεδαφίζεται οριστικά.

Πρέπει να αντιληφθούμε πως είτε θα ανασυστήσουμε την Ελλάδα όλοι μαζί είτε θα σβήσουμε όλοι μαζί. Και πως αφού μάς κλέβουν την Πατρίδα, έχουμε πόλεμο. Και σαν στράτευμα, σαν φρουροί τού Έθνους μας, όλοι μαζί θα ανακαταλάβουμε την Πατρίδα μας και θα τιμωρήσουμε τούς τυράννους ως ενόχους εσχάτης προδοσίας.

Ο Έλλην δεν σώζεται. Ο Έλλην σώζει και κραταιώνει το Έθνος του. Δομεί το Κράτος με γνώμονα την δικαιοσύνη, την εθνική ανεξαρτησία και την ισχύ τής Ελληνικής Φυλής. Στηρίζεται αποκλειστικά στους Ζωντανούς Έλληνες, στο Ελληνικό Αίμα, στην Παραγωγή και τον Πολιτισμό που παράγει, στην Πίστη του, στην θέληση να διοικήσει τον εαυτό του και το περιβάλλον του.

Ισχύς εν τη Εθνική Ενώσει λοιπόν. Ιδού η ασφαλής οδός για την αναδιάταξη τής Ιερής Ελλάδος μας. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Ελλάς Ελλήνων Εργατών. Ελλάς Ελλήνων Πολεμιστών. Μια αδιάσπαστη αιμάτινη αλυσίδα απαιτητικών και φιλόδοξων Ελλήνων στο κράτος και μια εθνική λειτουργία επάνω στην οικουμενικότητα τής Φυλής μας, επάνω στον Πανελληνισμό μας. Να χτίσουμε και να μεγαλώσουμε την Πατρίδα μας με τα δικά μας χέρια, επάνω σε ισχυρά θεμέλια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: