ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΣΥΖΕΥΞΗ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 25-2-2016.

Πολύς λόγος έχει γίνει για τις μισθολογικές μειώσεις και για τις συνταξιοδοτικές περικοπές των κατοχικών ασφαλιστικών νόμων. Πως θα πληρωθούν οι ραγιάδες τις υπηρεσίες τους, πόσα χρόνια θα εργάζονται και πως θα συντηρηθούν τα έσχατα χρόνια τους. Διότι ως ραγιάδες μάς αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι ξενοκίνητοι πολιτικάντηδες. Ενώ η ορθή σκέψη είναι η εμπιστοσύνη τού ελεύθερου Έλληνα στις δυνάμεις του και επιβεβλημένη ενέργεια αποτελεί η μετουσίωση τής Πίστης του στην μετατροπή τού Ελληνικού Έθνους σε αδούλωτη και ισχυρή προσωπικότητα.

Ο Έλληνας είναι οντότητα προικισμένη με αξίες που έχει δομήσει με το ίδιο το αίμα του και τις έχει καταστήσει ταυτόσημες τού ελληνικού πνεύματος που τις προσδιόρισε. Ο ελεύθερος Έλλην λοιπόν είναι αδούλωτος τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Η δε εμπιστοσύνη του είναι δισυπόστατη, αφού αφορά τόσο την Θεία φύση που έχει λάβει από τον Πατέρα Θεό ως Μύστης τής Ορθόδοξης Πίστης μας όσο και την ικανότητα τής διάνοιας και τής αυτοθυσίας που διαθέτει, ώστε να πλάθει πολιτισμούς και να διατηρεί απρόσβλητο το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής.

Ο αυθεντικός και πλέον στερεός μισθός τού Έλληνα είναι η σύζευξη τής Πίστης και τού Ελληνικού Έθνους μέσα στο κράτος και την κοινωνία μας. Είναι μια διαδικασία που αναφέρεται ρητά στην αυτόβουλη εφαρμογή των κανόνων τής ζωής και στον απόλυτο έλεγχο τού Ελληνισμού επάνω στις στρατηγικές, τις αποφάσεις και τα μέσα επιτεύξεως των σκοπών του. Ο απρόσβλητος χαρακτήρας τού άβατου τής Φυλής, ο ανόθευτος χαρακτήρας τής Πίστης των Πατέρων μας, η καθαρότητα τής ελληνικότητας στην κοινωνία μας, η συνέχεια τού Έθνους όχι μόνο ως προ το αίμα αλλά και στα σύγχρονα πεπρωμένα. Να αξιοποιήσουμε την εθνική μας περιουσία χτίζοντας καλύτερη και περισσότερη Ελλάδα.

Όσο θα δίνουμε πάτημα σε πολιτικούς αλαζόνες τής προσωπικής τους βολής και ιδιοτέλειας, όσο θα υιοθετούμε τις βλέψεις ξένων δυνάμεων ως τάχα συμμαχικές ενέργειες, όσο θα κυνηγάμε ψεύτικο χρήμα φτύνοντας στα δώρα τής ιστορίας μας και το αίμα αγίων και ηρώων, τόσο θα προσεγγίζουμε το τέλος τής Φυλής μας. Δεν θα είμαστε άλλωστε για τίποτα άλλο άξιοι. Ισάξιοι των βαρβάρων και των εμποράκων των εθνών που η μόνη προσφορά τους, η μόνη δικαιοκρισία είναι η διαγραφή τους από προσώπου γης.

Δεν είμαστε όμως μόνοι μας. Είμαστε ο καθείς και ένα ρυάκι τού τεράστιου αιμάτινου ποταμού που λέγεται Ελλάς. Γη τού Φωτός η μεγάλη πατρίδα μας. Κι εμείς, η παραμικρή ελληνική ψυχή, είμαστε ένας ναός, ένα καστράκι και ένας πυρσός που έχουμε την ιερή υποχρέωση να φωτίζουμε τα σκοτάδια και να ανοίγουμε το διάβα στην Φυλή μας, στα παιδιά μας, στην διαχρονική πορεία τού Δικαίου και του Πολιτισμού. Να στηρίζουμε ο ένας Έλλην τα βήματα τού αδερφού του, να εφαρμόζουμε τα προγονικά νάματα ως κερί ιερής μνήμης, να φτιάχνουμε το ψωμί μας, τον κόσμο μας, τις διαστάσεις τού Έθνους μας με το δικό μας ιδρώτα, με το δικό μας αίμα.

Μειδιώ και ειρωνεύομαι αγρίως εκείνους που οικτίρουν την τύχη τους για τα φράγκα που άφησαν στην τσέπη τους κλέφτες, αγύρτες και προδότες. Μα αυτοί οι λιμασμένοι ψευτορωμιοί έκαναν έως τα σήμερα την δουλειά που τούς ανέθεσαν παγκοσμιοποιητές κατακτητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού και λοιπές «συμμαχίες». Με τούς συμμάχους τους, τούς εντολείς τους δηλαδή, μ’ αυτούς τούς χρηματάνθρωπους, με τούς δικούς τους «θεούς» και με τούς δικούς τους στρατούς έκαμαν τις «διαπραγματεύσεις» οι γραικύλοι πολιτικοί. Με τον ελληνικό λαό ξέσχισαν δημοψηφίσματα, έκαμαν ξεσπιτώματα, δολοφόνησαν ψυχές, διώξανε Ορθοδοξία και απειλούν την εθνική μας ακεραιότητα.

Καιρός λοιπόν τώρα να κάνουμε κι εμείς οι Έλληνες την δική μας δουλειά. Να στραφούμε στις θάλασσες και τα χωράφια μας για να βρούμε τούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους, τούς ντόπιους χυμούς τής ζωής που είναι πλέρια καμωμένοι για τον Ελληνισμό μας. Να ξεφορτωθούμε από τα πλευρά μας αγκάθια ωσάν τα τουρκικά που έχουν στήσει πράκτορες και στρατεύματα δίκην μαντρόσκυλων τού νεοταξικού κτήνους. Να καθορίζουμε εμείς τα ναυτικά μίλια τής εθνικής μας κυριαρχίας και να κραταιώνουν την ελληνική καστροπολιτεία τα φτερά, τα σκάφη και τα ξίφη των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Να στηριχθούμε στις Ιερές μας Παραδόσεις που είναι η ζωντανή μας ιστορία. Να πατάξουμε τούς ιερόσυλους που βιάζουν την ζωή μας με προσχήματα εκσυγχρονιστικά, προοδευτικά και αναθεωρητικά. Η φύση μας, η ψυχή μας, το αίμα που ρέει στις φλέβες μας, δεν αναθεωρούνται. Είναι οι στύλοι τού εθνικού μας οικοδομήματος στο οποίο κάθε λιθάρι φέρει ελληνική και μόνον σφραγίδα. Εδώ, στην Ιερή Ελλάδα μας, η κανδύλα τής Ορθοδοξίας καίει άσβεστα για να φωτίζει αιώνια την σχέση τού Πατέρα Θεού με τον Αποστολικό Έλληνα.

Είναι η δυαδική φύση που διέπει την διαχρονικότητα τής Φυλής μας. Δίπλα στην Θεοσέβεια βαδίζει πάντοτε η Εθνική Τιμή και η φροντίδα για την Υπεροχή τού Νέου Ελληνισμού. Η νέα γέννα ψυχών και έργων. Η πεθυμιά για την νέα αναζήτηση, για το άπλωμα των φτερών τού Έθνους μας, για την ελευθερία των Αδούλωτων Πατρίδων μας, για την αιμάτινη αλυσίδα των Ελληνικών Κοινοτήτων που θα τις δένει πλέον ο κοινός σκοπός. Η κοινή εργασία για την ευημερία που θα φέρει η μεγιστοποίηση τής διεθνούς γεωπολιτικής μας επιρροής.

Μισθός τού ελεύθερου ανθρώπου είναι να ορίζει την προσωπικότητά του. Να βαστάει τα κλειδιά τής αξιοπρέπειας και τής αυθυπαρξίας. Να βαστάει όρθιο το ανάστημα. Να προσφέρει δημιουργική ευημερία και ατσάλινη ισχύ στους ανθρώπους του και στις δικές του ορμές για την υπερίσχυση τής δικαίας προσωπικότητάς του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: