ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 15-2-2016.

Ζούμε σε μια εποχή ερημώσεως των αξιών. Βαλλόμεθα στο ήθος και την ταυτότητά μας προκειμένου να σωριαστεί η ελληνική κοινωνία από φρούριο τής ανθρωπότητας σε ερείπια ψυχών. Εντολοδόχος σκοτεινός ο σιωνιστικός νεοταξισμός και δολοφόνοι οι πολιτικοί τού καθεστωτικού μισελληνισμού. Εντολοδόχος δικός μας, εντολοδόχος τού Ελληνισμού είναι η Πίστη και Φρουροί τού Έθνους μας η Ελληνική Φυλή και το Ελληνικό Αίμα.

Κατηγορούν οι παγκοσμιοποιητές τον Εθνικοκοινωνισμό μας για τυραννικές διαθέσεις. Μάς μιλούν για ολοκληρωτισμό. Μάς κατηγορούν οι τύραννοι τής ανωμαλίας, τής αθεΐας και τής ξενοκρατίας που θέλουν με χαρτιά και εποικισμούς να μάς εκτοπίσουν από τις εστίες μας. Και εμείς απαντούμε πως έχουμε αρχές, θέσεις και σκοπό να επιτελέσουμε. Είναι ο εκτοπισμός των ανθελλήνων και το χτίσιμο μιας ολοκληρωτικής Ελλάδος, μιας Ελλάδος ολοκληρωτικά ελληνικής στην κοινωνία και στην εξουσία.

Φέρνουν οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας νέου τύπου ταυτότητες. Το κάνουν μάς λένε γιατί δεν θα μπορούν οι νέες ταυτότητες να πλαστογραφηθούν. Κι ακόμη γιατί θα είναι πολύ πιο ακριβής και γρήγορη η ταυτοποίηση των κατόχων τους και η αξιολόγηση τής προσωπικής και οικονομικής τους συμπεριφοράς. Μάς είπαν ακόμη οι συστημικοί ενημερωτές και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι πως τις νέες ταυτότητες που θα έχουν επιπλέον βιομετρικό ίχνος τής ίριδας τού ματιού και ηλεκτρονικό τσιπάκι, τις απαιτούν για λόγους ασφαλείας οι αμερικανοσιωνιστές!

Ιδού γιατί αφήνεται ασύδοτη η εγκληματικότητα. Ιδού γιατί η διαφθορά έλαβε πολιτικές διαστάσεις μέσα στο ψευτορωμέϊκο. Ιδού γιατί ανατράπηκαν και πολεμήθηκαν κυβερνήσεις ώστε να προκριθούν οι διαλυτές των συνόρων και να εισβάλλουν οι ισλαμοτρομοκράτες στα νερά και τα εδάφη μας. Με στόχο την υπαγωγή των ενεργειακών δρόμων στο στρατόπεδο τού σιωνισμού και σκοπό απώτερο την κατάκτηση τής παγκόσμιας εξουσίας.

Μάς φέρνουν λοιπόν το χάραγμα για να θέσουν τον ελληνικό λαό κάτω από τα δεσμά τής μαζικής αιχμαλωσίας. Μάς φέρανε τούς αλλοδαπούς ως δούρειο ίππο, ως εισβολείς επί τής ουσίας και χωροφύλακες τού νεοταξισμού. Μάς βγάζουν από τα σχολεία την Ορθοδοξία που εκτοπίσανε από τις ταυτότητες. Μιλάνε για μια δήθεν Ελλάδα που έχει ορθοδόξους μα και μουσουλμάνους. Και εννοούν τούς λαθροεισβολείς. Φέρανε τούς «κιναιδογάμους» για να επιβάλλουν την λειψανδρία και την απιστία. Έχουν διαλύσει πάσα δομή κοινωνικής πρόνοιας. Θέλουν να μάς οδηγήσουν πολιτικοί και σιωνιστές σε ένα εσωτερικό μακελειό. Κι όλα αυτά όταν η ανθρωπότητα οδεύει σε γενικό πόλεμο.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Το κεφάλι που σκύβει κόβεται άλλωστε. Υψώνουμε το κεφάλι, υψώνουμε το ανάστημα. Έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο βαδίζεις με μοναδικό σκοπό την νίκη. Έχουμε συνείδηση, έχουμε σχέδιο, έχουμε στρατηγική και δικό μας, καθάρια ελληνικό σκοπό. Θέλουμε δίκαιη κοινωνία και ισχυρό έθνος. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Το σχέδιο και η στρατηγική μας σχηματοποιούνται από την Ορθή Πίστη, την Εθνική Ελευθερία, την Ανάπτυξη τής Μεγάλης Ελλάδος. Σκοπός μας είναι να κόψουμε τα δεσμά, να ενώσουμε τούς Έλληνες και να εξαπλώσουμε στην κορυφή τού κόσμου τις αλήθειες τής Ελληνικής Φυλής.

Να ανακαταλάβουμε το κράτος μας. Να το κάνουμε πλήρως ελληνικό. Να δώσουμε στην Πατρίδα μας τις διαστάσεις τού Έθνους μας το λοιπόν. Αυτό σημαίνει πως κοινωνία, παιδεία, πολιτική και οικονομία θα έρθουν όλα στα χέρια τού Μαχόμενου Ελληνισμού. Μαχόμενος Ελληνισμός είναι αποκλειστικά αυτός ο Ελληνισμός που πιστεύει σε Θεό και Ελλάδα. Και Ελλάδα σημαίνει μια αιμάτινη αλυσίδα δυνάμεως και ισχύος, μια αληθινά Μεγάλη Δύναμη με Δίκαιο και Ατσάλι.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να φέρουμε πίσω στην οικουμένη το φως τής θεοσέβειας και τού πολιτισμού. Ήρθε η ώρα να δράσουμε συλλογικά, να φέρουμε στην επιφάνεια το εμείς ενάντια στις τεχνητές διαιρέσεις που μάς φέρανε οι εχθροί μας. Να αποδιώξουμε τούς διχαστές τού ψευτορωμέϊκου και κάθε λογής εισβολέα από την ιερή γη μας. Να βαδίσουμε με αγάπη και προσήλωση στα προγονικά μας νάματα. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την ελευθερία. Κι ακόμη για την κυριαρχία σε πολιτικές αποφάσεις, σε εργασία, σε εδαφική αρτιότητα.

Χτίσαμε με το χρίσμα τού Θεού και τις ενέργειες των Ηρώων πολιτείες και πολιτισμούς. Δομήσαμε κοινωνίες ολόγυρα από την Πατρίδα μας και στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα που έχουν ελληνικό αίμα μες στις φλέβες τους. Γεννοβόλησε τούτος ο όμορφος και ευλογημένος τόπος Θείου Φωτός Αγίους που φέρανε τον Λόγο τού Θεού για Αγάπη και Δικαιοσύνη σε λαούς που αναγνωρίζουν την μήτρα τής Αλήθειας στην Αγία Ελλάδα. Τρανώσαμε τον Ελληνισμό με γνώμονα την ελληνική καρδιά και το ελληνικό αίμα, με προσδιοριστικό παράγοντα τις εστίες που ζωντανέψαμε με πολιτισμό και αυτοκρατορίες στερεές.

Δεν δικαιούμαστε λοιπόν να απεμπολήσουμε τις ρίζες μας και τα κάστρα τής Φυλής μας. Η Ελλάδα δεν είναι μήτε κρατική λογιστική μονάδα μήτε θεραπαινίδα τού αντίχριστου και τής παγκοσμιοποίησης που φέρνει αυτός και οι δούλοι του. Η Ελλάς είναι ο Πολέμαρχος που θα συντρίψει το κράτος τού εχθρού. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Πιστούς Έλληνες. Η Ελλάς είναι μονάχα οι Πιστοί Έλληνες. Οι Έλληνες ορθοφρονούν και πολεμούν με γνώμονα το Εθνικό Φρόνημα.

Οι Έλληνες είναι Ηγεμονικό και Αποστολικό Έθνος. Ματώνουν για έναν και μόνο λίθο, για έναν και μόνο ναό, για μια και μόνο ψυχή. Οι Έλληνες βρίσκονται διαρκώς επί ποδός μέχρις ότου να μην υπάρξει ούτε ένας Έλληνας σκλάβος. Πόθος, απόφαση και ενέργεια να ορίσουμε την ζωή μας και τις τύχες των παιδιών μας. Ελλάς ολοκληρωτικά ελληνική τώρα. Μια Μεγάλη Ελλάδα με Βασιλέα τον Χριστό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: