ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ



ΑΘΗΝΑ 18-1-2016.

Το σκοτάδι τής βαρβαρότητας εξουσιάζει τα υπερχρεωμένα έθνη, εκείνα δηλαδή τα έθνη που νομίζουν πως είναι ελεύθερα. Τα χρέη τα ουσιαστικά που επιζητεί ο σιωνιστικός νεοταξισμός, τα βαθύτερα κι όχι απλώς τα επιφανειακά που έχουν φορτωθεί στους λαούς, συνοψίζονται στην εγκατάλειψη των Παραδόσεων. Ζητούν την άρνηση αυτών, τον διαχωρισμό τής εθνικής και τής πολιτισμικής μας ταυτότητος, προκειμένου να τεθούμε υπό την προστασία τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μιλάνε οι νεοταξίτες εργολάβοι τής ξένης τυραννίας μέσα στην Πατρίδα Θεού, Αγίων και Ηρώων για μεσαιωνικό σκοταδισμό. Κατηγορούν την Ορθοδοξία και τον Εθνικισμό μας. Θέλουν να αποδεχτούμε την άρνηση τής ανθρώπινης φύσης και τής ελληνικής οικογένειας με την νομιμοποίηση τής ανύπαρκτης κανονικότητας τής ομοφυλοφιλίας, των ανώμαλων ψευτογάμων και των υιοθεσιών παιδιών εκ μέρους των κίναιδων. Θέλουν ακόμη να αρνηθούμε την πολιτισμική μας κληρονομιά που βρίσκεται είτε σε ξένα μουσεία είτε υποθηκευμένη μαζί με την ψυχή και την ιστορία μας.

Επιδίωξη των μισελλήνων είναι η εξίσωση τού ελληνισμού με τούς λαούς που ακολουθούν πειθήνια και πεισιθάνατα την υποταγή στους εκάστοτε δυνατούς, ελλείψει αξιοπρέπειας και προσωπικής τους δημιουργικότητας. Θέλουν, και το έχουν καταφέρει απολύτως έως σήμερα, να αισθανθούμε ως κατώτερες υπάρξεις, ως μηδενικά, ως προσωρινοί μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Διότι η ανωτερότητα και η κατωτερότητα μέσα στους λαούς αναδεικνύονται όχι εξ ορισμού, μα όταν οπισθοχωρήσει το φως των αξιών από την οικουμένη, όταν παύσει ο άνθρωπος να παράγει ιδέες και έργα καλαισθησίας.

Ο ελληνικός ιδεαλισμός οφείλει να επανακάμψει ενάντια στον ψευτοπεριούσιο υλισμό. Ο ελληνισμός οφείλει να στραφεί στην αποστολή του, στον λόγο τής υπάρξεως του, στην μετουσίωση τής οντολογικής του ανωτερότητας. Και η αποστολή τού ελληνισμού είναι να παράγει πολιτισμό, να δίδει σχήματα ωραιότητας και λύσεις λειτουργικές στην καθημερινότητα τού λαού, να δίδει πνοή στην ύλη, να χτίζει ναούς θεοπρέπειας και κάστρα εθνικής ασφάλειας. Να δίδει ψυχαγωγία, παιδεία, κοινωνική δικαιοσύνη, εθνοφυλετική αλληλεγγύη και συνοχή.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα των Ελλήνων μυσταγωγείται, εργάζεται και πολεμά αμείλικτα για την επιστροφή τού πολιτισμού σε έναν πλανήτη που θα μπορούσε να αποκαλείται, πέραν τού ελληνικότατου ονόματος γη, και Ελλάς. Η σύζευξη των δημιουργικών δυνάμεων τής Φυλής μας, η καθαρότητα αίματος και συνειδήσεων, η πλήρης ταύτιση των σκοπών μιας πλέριας ελληνικής πολιτείας και των φιλόδοξων και πιστών πολιτών της, είναι η απαραίτητη και αδιαπραγμάτευτη οδός που έχουμε επιλέξει.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος ανάπτυξης είναι εκείνος που στηρίζεται στην ευφυΐα και στην πνευματική παραγωγικότητα που συντροφεύουν την υλική δημιουργικότητα και την δύναμη τού Ελληνικού Έθνους. Σκοπός λοιπόν τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι η αναγέννηση μιας Μεγάλης Ελλάδος που θα οικοδομήσει έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Να στηριχθούμε στα ελληνικά ήθη. Να φέρουμε την άμιλλα των Εργατών τής Φυλής που μετατρέπουν την Ελλάδα μας σε ένα ολάκερο εργαστήριο που παράγει τέχνες, επιστήμες, λαμπρά οικοδομήματα, στηρίζοντας την φυλετική συνέχεια και αυτάρκεια στο πλευρό τής άσπαστης αιμάτινης αλυσίδας τού ελληνισμού μας.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός, η Φυλετική μας Άμιλλα, η Πολεμική Αρετή, όλα τούτα από κοινού σχηματοποιούν την αληθινή φύση τού Έλληνα. Το κτίσιμο των Αξιών, η περιφρούρηση τού κτίσματος, η μεταλαμπάδευση τού ελληνικού πνεύματος, η σύνδεση των ελληνόριζων και των ελληνογενών κοινοτήτων σε βορρά, νότο, δύση και ανατολή, αποτελούν από κοινού τον Ανώτερο και Ανίκητο Ελληνισμό. Το άβατον τού Κράτους και η γεωπολιτική επιρροή μας ανά την οικουμένη, η καθαρότητα και κραταίωση συνάμα τής Ορθόδοξης Πίστης μας ενάντια στον βαρβαρισμό, η υπερίσχυση τής Ελληνοποίησης επί τής Παγκοσμιοποίησης, αποτελούν τις ακλόνητες ρίζες τής Ελληνικής Υπεροχής.

Η ελληνική γη είναι το μεγαλύτερο όπλο μας και ο ασφαλέστερος πλουτοπαραγωγικός μας πόρος. Είναι το εύφορο οικόπεδο που μάς χάρισε απλόχερα ο καλός Σπορέας Θεός. Μα ορίσθηκαν εξ αρχής οι Καλλιεργητές τού νου και τού σώματος να βαστούν εύφορο το έδαφος, να το καρπίζουν με νέα και καλύτερη σπορά, να απλώνουν τις ρίζες του, να μεγαλώνουν το οικόπεδο τής ελληνικής φυλής. Κάθε φορά που οι καιροί φέρνουν βλαπτικούς ξένους οργανισμούς και άσχημες συνθήκες, οι Καλλιεργητές τής Φυλής, Πιστοί στον Άγιο Σπορέα και τούς πρότερους καλλιεργητές και γεννήτορες, ξεριζώνουν το κακό, τειχίζουν το Οικόπεδο τής Φυλής και παίρνουν τον δρόμο τής νέας πολιτισμικής γέννας.

Ορθώνουμε λοιπόν το ανάστημα. Στρεφόμαστε στις ρίζες μας. Βαδίζουμε στην νέα πολιτισμική γέννα. Γινόμαστε πολίτες – οπλίτες και καλλιεργητές τού ελληνισμού στα πρότυπα Θεού και Ηρώων. Διψάμε να κάνουμε τον δικό μας ελληνικό πολιτισμό. Μύστες, Κατακτητές και Εκπολιτιστές. Να κάνουμε την ζωή μια εύκολη και δημιουργική περιπέτεια. Να γίνουμε πλάστες τής ιστορίας μας, συγγραφείς οι ίδιοι στο βιβλίο τής ζωής μας. Να χτίσουμε γέφυρες πολιτισμικές που θα φέρουν τον Οικουμενικό Ελληνισμό σε ένα κοινό μετερίζι, μια γροθιά ενωμένη.

Να φτιάξουμε λοιπόν μια Ηγεμονική Ελλάδα. Να φέρουμε στην κορυφή τού κόσμου την σύνθεση τής Φυλής και τού Πολιτισμού ενάντια στην πανσπερμία και τον πολυπολιτισμό. Να ορθώσουμε την πολεμική αρετή ενάντια στην εξαγορά των συνειδήσεων. Να παραμείνουμε Έλληνες τόσο στο αίμα όσο και στην ψυχή.

Να εισπράξουμε την εθνική μας υπερηφάνεια και να την αποδώσουμε στο δεκαπλάσιο στα δικά μας γεννήματα. Να αποδειχτούμε καλύτεροι μαθητές τής ελληνικής παιδείας από τα περασμένα και να δώσουμε την εντολή να μάς διαδεχτούν ακόμη καλύτεροι Έλληνες μαθητές, ακόμη καλύτεροι εργάτες τής Φυλής, ακόμη καλύτεροι πλάστες και πολεμιστές στην μεγαλύτερη Ελλάδα με τον ωραιότερο πολιτισμό όλων των εποχών.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: