ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ



ΑΘΗΝΑ 11-1-2016.

Τα ιερά και τα όσια τής Φυλής μας, οι πνευματικές μας παρακαταθήκες και οι εστίες τού ελληνισμού βάλλονται και προσβάλλονται πανταχόθεν από τούς υποτακτικούς πολιτικούς τού νεοταξισμού με προσχήματα παρανοϊκά και επικίνδυνα. Να δεχθούμε τούς παλαιούς κατακτητές να φτάνουν στα νερά που βρέχουν Μοριά και Ρούμελη ως συμμάχους. Να βαστούμε τούς νεοκοτζαμπάσηδες και τούς διεθνιστές αρνητές τής εθνικής μας μνήμης ως εξουσιαστές μας. Να μάς χτυπούν πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια και να σωπαίνουμε.

Μην χαλαστεί η γεμάτη από την μπόχα τής σαπίλας ηρεμία. Όχι λοιπόν, να χαλαστεί η ηρεμία των βολεμένων ραγιάδων. Να ξεβρομίσει ο ιερός μας τόπος, η γη Θεού και Ηρώων, να μπουν μπροστά οι χειμαρρώδεις πιστοί τής Ελληνικής Φυλής και να σαρώσουν μια για πάντα την σαπίλα. Να σηκωθούν τα ιερά λάβαρα με τον καθαγιασμένο και αιματοβαμμένο Σταυρό στο μέσον τους. Εν Τούτω Νίκα για μια φορά ακόμη από τον καιρό τού Βυζαντίου Μας. Από τον καιρό τού Μεγάλου Κωνσταντίνου ίσαμε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Και από τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά έως τούς χρόνους μας, όπου ο Εθνικοκοινωνισμός μας οφείλει να κάμει πολεμίστρια δικαίου την Αγία Ελλάδα Μας.

Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία λοιπόν. Η επανάσταση που έκαμαν ο Γέρος τού Μοριά Κολοκοτρώνης και οι τρανοί αγωνιστές τής παλιγγενεσίας δεν έγινε για να φτάσουν τις προάλλες τα τουρκικά πολεμικά πλοία στην διώρυγα τής Κορίνθου. Και μάλιστα με την κάλυψη τού ΝΑΤΟ, με την στήριξη δηλαδή των αμερικανοσιωνιστών. Οι δε δυνάμεις ασφαλείας και ο εθνικός μας στρατός δώσανε επικές μάχες ώστε να κρατηθούν μακριά από τις πόλεις και τα χωριά μας οι μαρξιστές που σε κάθε στημένη πολιτική κρίση επιδιώκανε και συνεχίζουν να επιδιώκουν την εξουσία επάνω στο χυμένο αδελφικό αίμα.

Στον καιρό των μνημονίων το αστικό δημοκρατικό τόξο επιδιώκει να φοβίσει τον ελληνικό λαό. Να τον κάμει να ολιγοπιστήσει, να αφήσει χώρο μονίμου εγκαταστάσεως στην απιστία και την βαρβαρότητα. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες θέλουν να στριμώξουν την εικονική τους αντίδραση στις νεοταξικές προκλήσεις μέσα στα ντουβάρια τού διορισμένου και παχυλά αμειβόμενου κυνοβουλίου. Όμως το καθεστώς τής δουλείας που βασίζεται στην άλωση τού νου πέφτει μονάχα από ένα ισχυρότερο και ολοκληρωτικό καθεστώς που πιστεύει στις δυνάμεις τής Φυλής, από ένα καθεστώς που πολεμά συνέχεια έως ότου να απλωθεί η λευτεριά σε όλους τούς Έλληνες.

Με τον Σταυρό ομολογώ την Πίστη μου προς τον Θεό τής Ελλάδος. Στον ίδιο Σταυρό, ενώπιον τού Χριστού και μπροστά στην Χάρη τής Υπεραγίας Θεοτόκου ψάλλουμε τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια και τον εθνικό μας ύμνο. Ότι ή θα παραμείνουμε απροσκύνητοι Έλληνες στο πνεύμα και το σώμα, ότι θα γενούμε κυρίαρχο κράτος που θα απλωθεί στα βήματα τού Έθνους, όπου υπάρχει ελληνική ψυχή, ελληνικό μνημείο, ελληνικός ναός ή θα αφανιστούμε, κρίνοντας ανάξιο να δούμε δεσμά δουλείας να βαραίνουν σαν άλλοτε τα παιδιά μας.

Στο πλευρό τής Πίστης στέκει ακλόνητη, άτεγκτη η σπάθα επιβολής τού Αληθινού Ελληνισμού. Οι γόρδιοι δεσμοί και οι συναλλαγές τής προδοσίας έχουν ένα κοινό σημείο. Κόβονται δια παντός. Οι διχαστές, οι καταπατητές των ελληνικών παραδόσεων εξαφανίζονται από προσώπου ελληνίδας γης. Δεν θα αφήσουμε άλλο τούς αρνητές της πατρίδος να ξεσχίζουν την ιστορία μας, να καίνε την κοινωνία μας, να νοθεύουν τον εθνολογικό μας ιστό. Δεν θα αφήσουμε τούς πλαστογράφους μιας δήθεν περιούσιας θρησκείας να πλαστογραφήσουν την ταυτότητα μας χωρίζοντας την εθνική μας ταυτότητα από την πολιτισμική.

Κάποτε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που αφάνισαν οι πλαστογράφοι των ιερών μας κειμένων είχε προφητεύσει πως θα φύγουν οι Τούρκοι και πως θα ξαναγυρίσουν για τελευταία φορά, στις μέρες μάλιστα τού ψευτορωμέϊκου. Αυτού τού άθλιου καθεστώτος που διοικεί στις εσχατολογικές μας ημέρες. Μάς είπε πως θα δούμε τούς Τούρκους στα Εξαμίλια. Και κάποιοι είπαν πως πρόκειται για τα Εξαμίλια τής Κορίνθου. Ύστερα ο Άγιος Παίσιος μάς είπε πως η αντίστροφη μέτρηση για να ενεργοποιηθούν τα κόλλυβα που φέρνει στην μέση της η Τουρκία θα ξεκινήσει μόλις αρχίσουν οι κουβέντες για τα έξι ναυτικά μίλια. Και συνέβησαν άπαντα όσα μάς είπαν οι Άγιοι Πατέρες και οραματιστές τής αναγεννήσεως τού Αυτοκρατορικού μας Ελληνισμού.  

Ο σιωνιστής εμποράκος των εθνών βάσισε την δύναμή του στην εξάλειψη τού κυριότερου αντιπάλου του από την αρχή τής ιστορίας των εθνών. Και ο κυριότερος αντίπαλος τού νεοταξικού σκότους είναι ο ελληνικός πυρσός τής Θείας Αληθείας. Αυτό πρέπει να γίνει βαθιά συνείδηση στον λαό μας, πώς δεν είμαστε οι μηδενικότητες που πρέπει να καθίσουν φρόνιμα για να επιβιώσουν δέσμιοι, αλλά οι Στρατιώτες τής Πίστης που πολεμούν με ακμαίο Εθνικό Φρόνημα ώστε να ζήσουμε ελεύθεροι, φωτίζοντας τα σκοτάδια τής πατρίδος μας και σκεπάζοντας τις προαιώνιες εστίες μας με τα τιμημένα μας λάβαρα.

Τα σκιάχτρα που έχουν πιάσει τα στενά στις πολιτικές αποφάσεις και στα νερά μας θα υπάρχουν έως ότου σηκώσουμε την Επανάσταση των Ζωντανών Ελλήνων. Των Ελλήνων που πιστεύουν στην μετουσίωση τής Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας με την άνοδο τού Ανίκητου Ελληνισμού στην Εξουσία τής Πατρίδος μας και τής γεωπολιτικής μας αυλής. Με την Ελληνική Ιδέα στην κεφαλή μιας Ευρώπης Λευκής και Χριστιανικής.

Τα Θερμά Νερά μας γεφυρώνονται μονάχα από την επάνοδο τού Ελληνισμού στις αδούλωτες ελληνικές πατρίδες. Ο μόνος μας σύμμαχος είναι ο οικουμενικός ελληνισμός. Και το αξιακό μας σύστημα, ενάντια στους άθεους υπηρέτες τού νεοταξισμού, είναι το δόγμα Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: