ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ



ΑΘΗΝΑ 3-12-2015.

Η δύναμη τής ρητορείας είναι ένα πολιτικό όπλο που μπορεί να επιβάλλει πολιτικές καταστάσεις, να υπηρετήσει την αλήθεια ή να προωθήσει το ψέμα, να εγείρει ή να υποδουλώσει λαούς. Εάν ο πολιτικός λόγος συνδυαστεί επιτυχώς και επαναλαμβανόμενα με την επικοινωνιακή εικόνα, αν προβληθεί το ψέμα και κρυφτεί η αλήθεια ξανά και ξανά, τότε ο λαός υποτάσσεται στην τυραννία υποκείμενος στον αυτοεξευτελισμό του. Αν ο ρήτορας καταστεί προπαγανδιστής τού Έθνους, αν γενόμενος η φωνή τού λαού του γκρεμίσει την νοητή φυλακή και λευτερώσει την αλήθεια, τότε ο λαός έχει λόγο ύπαρξης.

Η τέχνη τής προπαγάνδας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που συνευρίσκεται μέσα σε πολιτικές παρατάξεις και κινήματα τα οποία αποσκοπούν στην κατάληψη τής εξουσίας. Όταν ένα κόμμα δεν ενδιαφέρεται για την εκλαΐκευση τού πολιτικού του λόγου και την διάχυση αυτού μέσα από τούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς, αυτό σημαίνει πως ο πολιτικός του χρόνος είναι μετρημένος και η ύπαρξή του υπηρετεί ξένους σκοπούς, όλα τους πεπερασμένα, προκειμένου να μην έρθουν στα πράματα οι εχθροί τού Συστήματος. Αλλά αφού υπάρχουν οι εχθροί τού λαού που συναλλάσσονται με τον νεοταξισμό, τότε οι Εθνικές και Λαϊκές Δυνάμεις οφείλουν να προσεγγίσουν τον λαό κάμνοντας τον συμπολεμιστή και απελευθερωτή τού Κράτους.

Στην Πατρίδα μας, εν μέσω μνημονίων, βρίσκονται λεφτά και λαμβάνονται «ευρωπαϊκά» κονδύλια προκειμένου να ανακουφιστούν ξένες έγνοιες και ανέχειες, υπαρκτές ή φκιασιδωμένες. Έρχονται οι «δυνατοί» των καιρών τής παγκοσμιοποίησης και στήνουν πολέμους ή οικονομικές κρίσεις μέσα στους ελεύθερους λαούς για να αποτύχουν και να διαλυθούν τα κράτη, για να πέσουν τα σύνορα, για να ταξιδέψει ο τρόμος με την μέθοδο των συγκοινωνούντων δοχείων παντού. Όταν η φιάλη τού κακού ανοιχθεί, τότε οι αναθυμιάσεις με την μέθοδο τού λαθροπροσφυγικού διαχέονται μαζί με τα «ατυχήματα», τούς καταυλισμούς, τις βιαιότητες.

Και τότε αναλαμβάνουν την εμπέδωση τού πολυφυλετισμού και τού πολυπολιτισμού τα Μέσα Μαζικού Ευνουχισμού που κρύβουν την πραγματική αλήθεια και τα πραγματικά δράματα. Δεν δείχνουν τον πρότερο βίο κάποιων «δυστυχούντων» και την δράση κάποιων ψευτοεπαναστατών. Δεν δείχνουν την «επαναστατική», την τρομοκρατική βία που σκόρπισαν στην ελληνίδα ανατολή με τις εντολές των σιωνιστών. Δεν δείχνουν το δράμα των δήθεν μη ανθρωπιστών Ελλήνων που χάνουν δουλειά, χάνουν σπίτι, παίρνουν τον δρόμο είτε τής ξενιτιάς είτε τής αυτοκτονίας. Δεν δείχνουν τις δολοφονίες Ελλήνων από δήθεν ευπαθείς και ξένους γυρολόγους.

Ούτε ένα λεπτό για το αληθινό δράμα των Ελλήνων που μαστιζόμενοι συν τοις άλλοις και από υπογεννητικότητα, γίνονται μειονότητα στον τόπο που γεννήθηκαν, στην ίδια τους την πατρίδα. Χιλιάδες λεπτά, ατελείωτα λεπτά προπαγάνδας για τα δράματα και τα «ολοκαυτώματα» πάντων πλην Ελλήνων. Νόμοι ανήθικοι, χρήματα αιματοβαμμένα για να δημιουργηθεί μια μικρή Ελλάδα με λιγοστούς Έλληνες. Θέλουν πλειοψηφίες για να στηρίξουν μια ανθελληνική δημοκρατία. Απορρίπτουν τον Εθνικισμό των Ελλήνων, αλλά αποδέχονται τούς φτιαχτούς εθνικισμούς γειτόνων. Πουλάνε τον ελληνικό πλούτο για να μάς εμφανίσουν φτωχούς και ανήμπορους.

Διαμορφώνουν την κοινή γνώμη που θέλουν βασιζόμενοι στον φόβο των ιθαγενών. Κι αφού εκθρέψουν πλέον την αναρχία, τότε προσδίδουν την επαναστατικότητα στους δήθεν αντισυστημικούς χαλαστήδες. Αλλά ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν σωπαίνει, δεν βγαίνει στο φως κάθε τετραετία, δεν είναι κατοικίδιο μέσα σε τέσσερις ανήλιαγους τοίχους. Η προπαγάνδα τού Έθνους ζει και εργάζεται δίπλα στον ελληνικό λαό. Η προπαγάνδα τού Έθνους είναι ο ελληνικός λαός. Η φωνή τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού εγείρει συνειδήσεις, ξεσηκώνει τον λαό, τονώνει την Πίστη στην Φυλή και τον Θεό, κάνει τον Ελληνισμό έναν τεράστιο χείμαρρο που ισοπεδώνει την ραγιάδικη φρονιμάδα και εγκαθιστά στην εξουσία τον καθάριο και ηγεμονικό Ελληνισμό.

Όταν επιδιώκεις την λευτεριά, σηκώνεις την σπάθα τής ανυπακοής και τσακίζεις την νομοθετημένη τυραννία. Όταν επιθυμείς την νίκη τού λαού σου, τού τονώνεις την ψυχολογία και τον καλείς στο πεδίο τής τιμής. Τού θυμίζεις ότι ο Έλλην αγωνίζεται, δημιουργεί και θριαμβεύει με όπλο του το δίκαιο και το ατσάλι, την πνευματική και την σωματική του ανωτερότητα, την ταυτότητά του και την υπερβατική δύναμη που σηκώνεται σε ανυπέρβλητα όρια προκειμένου να στηρίξει τα παιδιά του και τα αδέρφια του. Όταν θες να γενείς ο καθοδηγητής τού Έθνους, πρέπει να έχεις σχέδιο που βασίζεται στις δυνάμεις τής Φυλής σου.

Να δείξεις το λοιπόν στους ανθρώπους σου πως κανείς Έλληνας δεν περισσεύει. Κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος του. Πρέπει να πάρουμε το Ελληνικό Έθνος στις πλάτες μας. Να συντρίψουμε τον ντόπιο και τον ξένο εχθρό. Να κάνουμε τα λόγια για λεύτερη και ισχυρή Ελλάδα αδιαμφισβήτητη πράξη δίχως περιστολές, δίχως ανοχές στον εχθρό. Αυτό πάει να πει Εθνικοκοινωνιστής και Λαϊκός Εθνικισμός. Στρατιώτης τής Ελλάδος, Εργάτης τής Φυλής, με βουλή την βούληση τού λαού, με μηχανισμό αποφάσεων άμεσο τον κυρίαρχο ελληνικό λαό.  

Ο πολιτικός λόγος τού Εθνικοκοινωνιστή δεν στρογγυλεύεται και δεν εξαγγέλλεται από τής κεντρικής σκηνής άπαξ. Οι τοπικές επιτροπές είναι η φωνή τού Κινήματος μέσα στις τοπικές κοινωνίες. Το Κίνημα εκπροσωπείται άμεσα από τις επιτροπές και οι επιτροπές σαλπίζουν το μήνυμα τού Έθνους πως τα πάντα στην ζωή είναι κατάκτηση κι όχι χάρισμα ή συναλλαγή. Κι όταν μάς πειράζουν Πίστη και Πατρίδα, τότε χαλούμε τούς χαλαστήδες. Ότι το έθνος το αιώνιο είναι ανώτερο τού συγκυριακού κράτους. Και ότι το κράτος πρέπει να εναρμονιστεί με το Έθνος απαλλαγμένο από τούς μισητές τής Φυλής.

Ο Εθνικιστής λοιπόν είναι ο Προπαγανδιστής και το Ξυπνητήρι τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ο ταξιδευτής τής απόφασης τού Αιώνιου και Ανίκητου Ελληνισμού. Είναι το Κάστρο και το Ξίφος τού Ελληνισμού που κραδαίνει και επιβάλλει την Αλήθεια τής Φυλής. Να η απόδειξη πως η Ελλάς ζει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: