ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ



ΑΘΗΝΑ 5-11-2015.

Επιμένουν οι μισέλληνες να ξεριζώσουν την ψυχή μας. Να αποβάλλουν τις αξίες μας και να εξοντώσουν τον Έλληνα μέσα στην ίδια του την Πατρίδα. Με τα τσιράκια τής πολιτικής και τούς ψευτοευρωπαίους εταίρους να προτάσσουν δημοκρατικές αρχές και ανθρωπισμούς πάνω από την Ελληνική Φυλή. Φτάνει να φέρουν αντίχριστο και παγκόσμια εξουσία.

Η ταυτότητα τής Φυλής για εμάς τούς Εθνικιστές είναι τα λάβαρα τής ελληνικής ψυχής. Τα λάβαρα τού ελληνικού εθνικιστικού αγώνα δεν παραδίδονται ποτέ, μάχονται έως εσχάτων και ή νικούν ή πίπτουν ηρωικά. Και η ταυτότητα τού Έλληνα γράφει Πατρίδα και Θρησκεία, Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Επάνω από την οποιαδήποτε δημοκρατία ξένων και ανήθικων βρίσκεται η Λαϊκή Κυριαρχία των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Επάνω από τούς επαγγελματικούς ανθρωπισμούς για φυγόμαχους, πράκτορες, αλλόφυλους και αλλόθρησκους βρίσκεται η ζωή και το μέλλον των ελληνόπουλων. Και ακόμη η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η ελευθερία τής Πατρίδος που συντείνουν στην Ισχύ τού Ελληνικού Έθνους.

Μέσα στα εθνοκτόνα μνημόνια που έχουν αποδεχτεί οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού συνταγματικού τόξου για δήθεν αμιγείς οικονομικούς λόγους, υπάρχουν σημεία καταδολίευσης των εθνικών και θρησκευτικών μας ζητημάτων. Οι νεοταξίτες ζήτησαν την οπισθοχώρηση τής Ελλάδος στα βορειοανατολικά μας σύνορα υπέρ των γειτονικών κρατικών μορφωμάτων. Ζήτησαν την κατάργηση των εθνικών και θρησκευτικών εορτών και αργιών. Ζήτησαν την απορρόφηση τού μεγίστου αριθμού των λαθρομεταναστών, τις κάρτες τού πολίτη, το αντίχριστο σφράγισμα. Και οι αστικοδημοκράτες τα αποδέχτηκαν όλα.

Η αφαίμαξη τού εθνικού εισοδήματος είναι το μέσον κοπώσεως τού λαού. Η οικονομική κρίση είναι η υπόγεια διαδρομή για την απώλεια ενέργειας και κυριαρχίας. Να μην υφίσταται οδός διαφυγής και ανάπτυξης, να βυθιστεί ο Έλληνας σε αδιέξοδα, φτώχια και διχασμούς. Και έτσι να επικρατήσει, όπως και συνέβη, η επίπλαστη πολιτική ορθότητα έναντι τής εθνικής ορθότητας. Να πουλήσουμε την ελευθερία μας, να αρνηθούμε τα άγια, την κοινωνική δικαιοσύνη, την εθνική ολοκλήρωση, ώστε να ζούμε κάτω από ξένα λάβαρα, ξένη εξουσία, λίγοι ανάμεσα σε ξένους υπηκόους τής «παγκόσμιας κοινωνίας πολιτών».

Είδαμε λοιπόν τις προάλλες την ανάληψη των καταυλισμών για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Ιταλία. Είδαμε τον σχηματισμό κυβερνήσεως από απάτριδες και άθεους, σιωνιστοπροσκυνημένους δηλαδή, για πολλοστή δημοκρατική ψηφοφορία. Είδαμε την εκπροσώπηση τής Ελεύθερης Θράκης Μας από Τούρκους βουλευτές. Είδαμε τούς αρνητές τής ελληνικής ΑΟΖ, τής ελληνικής Βορείου Ηπείρου, τής ελληνικής Ιωνίας, να βγάζουν τον σκασμό για τις διεκδικήσεις εκ νέου ελληνικού εδάφους.

Οι ίδιοι αυτοί οι προδότες πολιτικάντηδες αποδέχτηκαν την κατάργηση τής 25ης Μαρτίου ως ημέρας Τιμής και Μνήμης τού Ευαγγελισμού τής Θεοτόκου και τής Εθνεγερσίας τού 1821 για την αποτίναξη τού τουρκικού ζυγού. Ομοίως για όλες τις εορτές που φέρνουν τούς Έλληνες κάτω από τα λάβαρα τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας, μονοιασμένους και δυνατούς να ανανεώνουν τούς ιερούς όρκους τής Φυλής μας. Εντολείς τής δολοφονίας οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι. Δολοφόνοι οι ψευτοεξουσιαστές και οι σύμμαχοί τους.

Δεν λέγουν την αλήθεια στους ραγιάδες. Έχουν κρατήσει μυστικές τις συμφωνίες ενάντια στα ιερά και τα όσια, ενάντια στην Ιερή Ελλάδα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Τώρα πλέον το σχέδιο γενοκτονίας και αφελληνισμού προχωράει στην υλοποίησή του. Όμως θα αποτύχει. Διότι τώρα ακριβώς βρισκόμαστε στην ιερότερη στιγμή. Στο σημείο μηδέν. Στην εθνική αντεπίθεση που οφείλουμε να πράξουμε ως Πατριώτες, ως Εθνικιστές, ως Ορθόδοξοι.

Στην άκρη όσοι θέλουν να κλειδώσουν τον Ελληνισμό μέσα σε μια κατευθυνόμενη κάλπη. Στην άκρη οι ανθέλληνες. Στην άκρη οι αντίχριστοι. Φωτιά και τσεκούρι στους προβατόσχημους λύκους που μάς κάνουν τούς σύμμαχους και γείτονες. Ψηλά τις Σημαίες. Να πάρουμε το Κράτος στα χέρια μας. Να κάνουμε την Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή, Αληθινή και Ελληνική Ελλάδα.

Η Λαϊκή Κυριαρχία είναι ζήτημα που σχετίζεται με τούς Ζωντανούς Έλληνες, με τις αφυπνισμένες ελληνικές συνειδήσεις, με τούς Έλληνες που μάχονται το ίδιο καλά με το σταυρό και το ξίφος. Είναι οι Πιστοί, οι Εργάτες και οι Πολεμιστές μέσα στην κοινή και αδιαίρετη φύση τής Φυλής μας. Οι Έλληνες που επαναστατούν ενάντια στην φίμωση και τον βιασμό, αρνούνται τον συμψηφισμό ψίχουλων και σκυμμένου κεφαλιού. Οι Έλληνες που διοικούν και διοικούνται από την Φυλή, από το Ελληνικό Αίμα, από τον Θεό.

Από την άλλη πλευρά η Εθνική Κυριαρχία είναι ζήτημα που σχετίζεται πάλι με τούς Ζωντανούς Έλληνες που σμίγουν στην ίδια φύση μέσα με τούς Δίκαιους Έλληνες. Είναι οι Έλληνες που δράττουν ανά χείρας τα ιερά όπλα για να ολοκληρώσουν την επανάσταση που διεκόπη βιαίως, για να φέρουν πάλι μέσα από νέα εθνεγερσία την Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα στην κορυφή τού κόσμου. Για να γίνουν οι ζώνες γεωπολιτικής επιρροής και η γεωπολιτική μας γειτονιά, θάλασσα και πατρίδα απόλυτα ελληνική έως τον Πόντο Μας.

Το άθροισμα τής Λαϊκής και τής Εθνικής Κυριαρχίας είναι ζήτημα τής επικρατήσεως ενός Καθεστώτος Αριστοκρατίας τού Ελληνικού Αίματος. Η επικράτηση ενός Πολιτεύματος Χριστού και Ελλάδος. Η κοινή βουλή και βούληση Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού, Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Στρατού. Ενωμένος Ελληνισμός ενάντια στην κομματοκρατία. Ανακατάληψη Πατρίδος και κραταίωση τού Ελληνικού Έθνους στις αποφάσεις του και τις εστίες του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: