ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΔΕΑ



ΑΘΗΝΑ 19-11-2015.

Η ανθρωπότητα βαδίζει σε νέο εκτεταμένο πόλεμο. Σκοπός των σκιωδών κυβερνητών που κινούνται μεταξύ πολιτικής και οικονομίας είναι να δημιουργηθεί μια βολική γεωπολιτική κατάσταση που θα οδηγήσει τούς εξουθενωμένους λαούς στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Και για να το πετύχουν αυτό χρειάζονται ηγεσίες που αρνούνται πίστη, λαούς, ιδέες.

Η οικονομική κρίση που μεθόδευσαν οι ισχυροί τού χρήματος συνδέθηκε με την εθνική κυριαρχία των κρατών και την ευρωπαϊκή σταθερότητα. Με την παραχώρηση κρατικών εξουσιών προκειμένου να παραμείνει εν ζωή το τεχνητό μόρφωμα τής Ευρωπαϊκής Ενώσεως που χτίστηκε στις στάχτες των εθνών που άφησε ξωπίσω του ο προηγούμενος μεγάλος πόλεμος.

Έχουμε μια στρεβλή απεικόνιση τής ευρωπαϊκής ιδέας που στηρίχθηκε ως απότοκος των ελληνικών παρακαταθηκών στην ελευθερία, στον πολιτισμό, την φυλή και τον χριστιανισμό. Η Ευρώπη χρωστάει την ύπαρξή της στην Ελλάδα κι όχι η Ελλάδα την δική της ύπαρξη στην Ευρώπη. Το όνομα τής ηπείρου, η πολιτειακή της δομή, η κοινωνική συγκρότηση είναι ζητήματα που ξεκίνησαν από τούς ιστορικούς χρόνους τής ελληνικής ακμής.

Ελλάς σημαίνει ελληνικό αίμα, λευκή φυλή, ελληνικός πολιτισμός και χριστιανισμός. Και το παιδί τού Έθνους μας, η ελληνική κτήση που ονομάζεται Ευρώπη, στηρίζεται σ’ αυτούς ακριβώς τούς προσδιοριστικούς παράγοντες, σ’ αυτήν ακριβώς την ταυτότητα και πιστοποίηση υπάρξεως ζωντανού οργανισμού. Μέσα στα πλαίσια ενός συγκροτημένου πολιτειακού οργανισμού, οι τομείς τής πολιτικής και τής οικονομίας υπάρχουν διακριτά, ως εξουσία και ως στήριγμα τού Έθνους αντίστοιχα.

Το παιδί σέβεται τον πατέρα και ακολουθεί τα νάματα που παρέλαβε. Δεν στρέφεται σε βάρος τού πατέρα ως αλαζών ον και δεν παραδίδεται στην εξουσία τής ύλης ως δούλος αυτής. Δεν επιτρέπεται να εξουσιάζεται το αίμα από το χρήμα στο όνομα των λαών από έναν στυγνό κεφαλαιοκράτη που βλέπει τον λαό ως υπηρέτη του. Κι όμως, στις μέρες μας το χρήμα διόρισε εξουσίες και συνέτριψε τα γεωφυσικά σύνορα με τούς πολέμους και τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών.

Οι προηγούμενοι πόλεμοι γίνηκαν για να φύγουν από την μέση τα εθνικά καθεστώτα και για να δημιουργηθούν μέσα από τις φλόγες ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί ασφάλειας και ανάπτυξης από εκείνους τούς εμπόρους των εθνών που βάλανε τις φλόγες. Ο δε τρίτος γενικός πόλεμος έρχεται για να συμπληρωθεί η συσσώρευση τού χρήματος με την συσσώρευση ενιαίας εξουσίας.

Ανέκαθεν οι δήθεν φιλάνθρωποι δημοκράτες φτιάχνανε έναν μπαμπούλα που τον στηρίζανε, τον εξοπλίζανε και τον διαχέανε στους λαούς ως «προστάτη» τού δικαίου. Ανέκαθεν βρίσκανε τούς πρόθυμους πράκτορες που δηλητηριάζανε τις τάξεις τής πίστης και τού εθνικού φρονήματος ώστε να εμφανιστούν οι αληθινοί θεματοφύλακες τού Έθνους ως σκληροί και αρτηριοσκληρωτικοί. Και στο τέλος ο μπαμπούλας φανερώνει πάντα τον αληθινό εαυτό του, τον συνεργάτη τού παγκόσμιου εντολοδότη των ψευτοκυβερνητών.

Στις μέρες μας ο μπαμπούλας που επιστράτευσε αναμφίβολα ο σιωνιστικός νεοταξισμός υπήρξε ο ισλαμικός τζιχαντισμός. Είναι ο φυλετικός και θρησκευτικός συγγενής τής Τουρκίας που την έστειλε στα πλευρά μας ο διεθνής σιωνισμός προκειμένου να υποτάξει τον αυτοκρατορικό ελληνισμό και να τον εγκλωβίσει στη συνέχεια στα κατοπινά πλαστά του σύνορα. Με την βοήθεια πάντοτε των κατηγόρων τού Εθνικισμού, των προδοτών πολιτικών τής δημοκρατίας.

Ο ισλαμικός τζιχαντισμός χρησιμοποιήθηκε για να εκτοπιστούν οι εξ ανατολών αρνητές τής παγκοσμιοποίησης, όπως ακριβώς χρησιμοποιήθηκε η δημοκρατία για να εκτοπιστούν οι εκ δυσμάς αρνητές τής ίδιας παγκοσμιοποίησης. Ψευτοεπαναστάσεις, εσωτερικές συγκρούσεις, εκτοπισμοί, γενικεύσεις συγκρούσεων. Κι έτσι φτάσαμε στο πεδίο τής Συρίας και τής Ελληνίδας Ανατολής να εγερθούν οι δολοφόνοι κατά πάσης ανθρώπινης ύπαρξης, να κάνουν τάχα πως αντιδρούν οι νεοταξίτες εντολείς τους, να συγκεντρωθούν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις των δυνατών στα θερμά νερά τής Μεσογείου.

Είδαμε τις αερομαχίες ανάμεσα στη Ρωσία και την θεραπαινίδα των αμερικανοσιωνιστών Τουρκία. Είδαμε τούς υποτακτικούς τού Εμποράκου των Εθνών Βρετανούς να δίδουν από το Ιράκ εντολές αεροπορικών χτυπημάτων ενάντια στη Ρωσία στο πεδίο τής Συρίας. Είδαμε σε μια υποτιθέμενη συγκέντρωση υπέρ τής ειρήνης στην Τουρκία να σκοτώνονται άνθρωποι προκειμένου να αλλάξει ο σουλτάνος που κρατάει ελληνικά εδάφη. Είδαμε το σιωνιστοκίνητο ΝΑΤΟ να σχεδιάζει το κλείσιμο μέσω τής Τουρκίας των Στενών των Δαρδανελίων για να μην κατέβει ο Ρώσος στην κεντρική σκηνή τής Γεωπολιτικής.

Τα ανοιχτά ζητήματα στην οριοθέτηση ζωνών και επιρροών δρομολογούνται ως το σημείο εκκινήσεως για την ανατροπή των γεωπολιτικών ισορροπιών και των κρατικών υποστάσεων. Αντί όμως να ανοιχτούν από την Ελλάδα που πιέζεται κοινωνικά και εθνικά εν μέσω οικονομικής κρίσεως, η ενέργεια αυτή έρχεται έξωθεν. Έρχεται από τον σιωνιστικό νεοταξισμό που ζητάει την πλήρη απορρόφηση των λαθροπροσφύγων ακόμη και με την συνάντηση αμερικανών βουλευτών με τούς ελληνόφωνους «κυβερνήτες». Έρχεται από την Τουρκία που ζητάει ελληνικά νησιά, Θράκη και μειωμένα ελληνικά σύνορα. Έρχεται από την Ρωσία που στηρίζει τα ελληνικά ναυτικά μίλια που δεν στηρίζει το ψευτορωμέϊκο.

Η Ελλάς πρέπει να αναλάβει την αποστολή της ενάντια τόσο στους προδότες όσο και στους ψευτοσυμμάχους και εισβολείς. Δεν είμαστε οι έσχατοι τής Δύσης. Είμαστε οι πρώτοι τής οικουμένης και οι σπορείς Θείας Αληθείας και Εθνικής Ελευθερίας. Δώσαμε το νόημα και την υπόσταση τής Ελληνίδας Ευρώπης και τώρα θα δώσουμε τον υπέρτατο αγώνα για την αυθυπαρξία τής Ελληνικής Φυλής στην Ελεύθερη Πατρίδα και για την υπεράσπιση κάθε ελληνικής ψυχής και εδάφους.

Η λευτεριά και η αυτοδιάθεση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας είναι υπόθεση τής Μεγάλης και Εθνικιστικής Ελλάδος. Είναι ζήτημα εθνικής συσπειρώσεως και ελληνοκινήτων συμμαχιών για την επικράτηση τής Ελληνικής Ιδέας στο Αιγαίο, στα Στενά των Δαρδανελίων, στην Αν. Μεσόγειο. Με το Ξίφος και τον Σταυρό συνάμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: