ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


«Γιορτή» του Πολυτεχνείου




ΑΘΗΝΑ 15-11-2015.

«Γιορτή» του Πολυτεχνείου. Ο ύμνος στο ψέμα, ο βατήρας της πλάνας αστικής δημοκρατίας που υποθήκευσε την Πατρίδα για να πάρει αιματοβαμμένη εξουσία. Μια προκρούστεια κλίνη που εκμεταλλεύτηκε την νεολαία προκειμένου νεοταξίτες και διεθνιστές να ρίξουν τον Παπαδόπουλο επειδή είπε όχι στην διέλευση αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών από ελληνικό εναέριο χώρο με προορισμό τον αραβοϊσραηλινό πόλεμο υπέρ του Ισραήλ.

Στην Αθήνα πριν γίνει η φτιασιδωμένη εξέγερση, ήρθαν νεοταξίτες παράγοντες και πράκτορες ελεύθεροι σκοπευτές. Ήρθε έως και ο γνωστός σιωνιστής Νταγιάν. Ο Παπαδόπουλος περιορίστηκε στο σπίτι του και το σκηνικό εκτυλίχθηκε απρόσκοπτα. Πυροβολισμοί εκτός σχολών, κάποιοι νεκροί και πάλι εκτός σχολών, διέλευση του τανκ μόνον εφόσον συμφώνησαν οι πάντες συν τους ντουντουκοφόρους μετέπειτα πολιτικάντηδες «αγωνιστές» για να ανοίξει η εκ των έσω αποκλεισμένη με ογκώδη υλικά πύλη του Πολυτεχνείου. Ο Εισαγγελεύς Τσεβάς απεφάνθη περί της αληθείας με σαφήνεια. Παραμυθολογίες σαν την αναζήτηση της δήθεν χαμένης Ηλένιας που απεδείχθη πως επρόκειτο για ένα μοντέλο εστάλησαν στον κάδο της ιστορίας.

Ο Παπαδόπουλος κατόπιν ανετράπη από τον Ιωαννίδη κι όχι από την Δημοκρατία. Η Δημοκρατία διήλθε από την πύλη που της άνοιξαν ψευτοσύμμαχοι και προδότες, δικοί της άνθρωποι όλοι. Και η Μαρτυρική Κύπρος Μας δόθηκε στον Τούρκο και τους ίδιους πάντα ψευτοσυμμάχους της Εσπερίας ως δώρο για τον ερχομό της ανθελληνικής και άθλιας μεταπολίτευσης.  

Κι όμως, στα σχολεία ζήσαμε μια πρωτοφανή προπαγάνδα εμετικής ψευδολογίας. Έκθεση για το πώς νοιώθουν τα παιδιά μας εφόσον κληθούν σε μια παρουσίαση για την ανθελληνική φάρσα του Πολυτεχνείου. Έκθεση να γράψουν για το πώς αισθάνονται μπροστά στην θέα του τεθωρακισμένου που δήθεν σκότωσε φοιτητές. Άσκηση για να περιγράψουν με ποια ζώα παρομοιάζουν τους φοιτητές και τον Εθνικό Στρατό. Νεοταξίτες πραιτοριανοί της ξενοκίνητης κομματοκρατίας, είστε κηφήνες και έχιδνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: