ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ



ΑΘΗΝΑ 10-9-2015.

Η ελευθερία ενός λαού κατακτιέται με το αίμα. Δεν εξαγοράζεται με το χρήμα. Το δικαίωμα στην ζωή θεμελιώνεται επάνω στις γερές αξίες που στηρίζονται με ανυποχώρητο αγώνα και θυσίες. Να είσαι αυθύπαρκτος και αυτόβουλος, να αποφασίζεις και να πράττεις για σένα και τα γεννήματά σου. Και εκεί που έχει πέσει βόλι, να συνεχίζεις για νέες νίκες κι όχι να κουβεντιάζεις με τον εχθρό σου.  

Ήρθαν τοκογλύφοι για να μάς μετατρέψουν σε σκλάβους μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας αντί εθνικής περιουσίας και ψυχών στα χέρια άνομων. Να μάς πιουν το αίμα και να μάς αιχμαλωτίσουν στα κελιά τής αντίχριστης και μισελληνικής παγκοσμιοποίησης μέσα από το ηλεκτρονικό φακέλωμα τού σατανοκίνητου σιωνισμού. Και μαζί τους ήρθαν οι ανατολίτες υπηρέτες τού νεοταξισμού για να χτίσουν τα τεμένη τής ψευτοθρησκείας τους και να σκορπίσουν παντού εποικιστές τής ιερής γης μας.

Έξω από τα προσωρινά μας σύνορα, από τα σύνορα που θα μεγαλώσουν και δεν θα μικρύνουν όπως θέλουν οι εχθροί μας, ο χορός τού πολέμου ανοίγει και οι μελλοθάνατοι που σπεύδουν γίνονται περισσότεροι. Ακούμε για αμερικανούς, τούρκους, ιρανούς. Από κοντά Ρώσοι, Ψευτοευρωπαίοι και το προσκλητήριο συνεχίζεται. Οι «καλοί» να μάχονται τούς κακούς τούς οποίους βάλανε πιο πριν οι εξ Εσπερίας «καλοί» στην δούλεψή τους. Και εμείς να βαστάμε τούς προδότες πολιτικάντηδες που ανοίγουνε την Πύλη τής Ελληνικής Φυλής σε κείνους που θέλουνε φωτιά και παγκόσμια διακυβέρνηση!!!

Να βάζουν αμερικανοί, σουηδοί και ιταλοί το ενσώματο χάραγμα τού διαβόλου και εμείς να περιμένουμε την σειρά μας; Να μάς φέρνουν τις Κάρτες τού Σκλάβου Πολίτη και να μάς κλέβουν τούς τάφους των Προγόνων μας και τον πόθο για την πλέρια και δημιουργική Ελλάδα; Ποτέ!!! Δεν θα κάτσουμε να περιμένουμε τον εχθρό να περνάει από πάνω μας. Εμείς θα περάσουμε από πάνω του. Θα πετάξουμε στον καιάδα τούς προδότες κι όχι σε φυλακές. Και οι καρδιές των Ελλήνων θα ξεσχίσουν τις νόθες κάλπες.

Καμία νίκη και καμία ανάπτυξη δεν έρχεται μέσα από πολιτικά παζάρια, αλλά μέσα από μάχες. Η ενότητα έρχεται από τούς Έλληνες που καίγονται στα στήθια από τον πόθο να δουν ολάκερο τον Ελληνισμό ένα Σώμα που κατευθύνεται στον δρόμο τής ελευθερίας και τής ισχύος. Η ελευθερία και η ισχύς των Ελλήνων δεν αποκτώνται με διλήμματα επιλογής «καλύτερου» τυράννου, αλλά με την αποφασιστικότητα να ανοιχτεί πάση θυσία δρόμος για να επεκταθούν Έλληνες και Ελληνικός Πολιτισμός.

Από την μια πλευρά τού πύρινου ποταμού βρίσκονται οι Κυρίαρχοι Έλληνες, Έλληνες Εθνικοκοικωνιστές, Έλληνες Πιστοί στον Ζώντα Θεό, στον Καθάριο Ελληνισμό και την Μεγάλη Ελλάδα. Και από την άλλη πλευρά βρίσκονται οι Διεθνείς Εντολοδότες και οι Σκλάβοι στρατιώτες τής παγκόσμιας τυραννίας. Το έχουμε ξανακάνει αυτό που θα κάνουμε. Οι Άριστοι και οι Εκλεκτοί τής Οικουμένης ενάντια στους πολλούς μα ανύπαρκτους σε αξίες και βλέψεις παρείσακτους.

Όταν πολεμάς, νικάς μονάχα σε μια περίπτωση. Όταν έχεις έναν ιερό σκοπό, όταν έχεις μια ιερή αποστολή να επιτελέσεις. Και ακόμη όταν οι ιδέες σου αξίζουν το αίμα μα και την οργή που πρόκειται να ξεχειλίσουν στο Πεδίο τής Τιμής. Να μείνουν ασύλητα τα Ιερά. Να προστατευτούν οι μνήμες των Προγόνων. Να μείνουν ανέγγιχτα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, οι γυναίκες και τα παιδιά μας. Να σηκωθούν τα λάβαρα τού Ελληνικού Έθνους στα πιο μακρινά σύνορα που γίνηκαν ποτέ.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε να φτιάξουμε ελληνικό τον κόσμο μας με συντρόφους, συνεργάτες και συμμάχους τα αδέρφια μας. Ιδρώτας και αίμα, σε μια πάλη μέσα να χτίζουν Ελλάδα. Εμείς θέλουμε μέσα από την πύρινη θωριά μας να φτιάξουμε το χρυσό ξημέρωμα τής Ελληνικής Φυλής που θα διαλύσει για πάντα το πυκνό σκοτάδι των διεθνών πλιατσικολόγων. Και εκείνος που πάει να χτίσει άνομη αυτοκρατορία νικιέται μονάχα από έναν πιότερο δυνατό και δίκαιο, από έναν Έλληνα που έχει αποικίσει και προικίσει με ελληνικά χαρίσματα μια Γη που την λένε Ελλάδα.

Θεός και Ελλάς υπεράνω όλων λοιπόν. Και είη ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών. Μία και μόνη προϋπόθεση. Διεθνιστής, δωσίλογος και ανήθικος να μην μείνει αναμεταξύ μας. Και σύμμαχοι δεν θα μάς λείψουν. Όμως τούς συμμάχους τούς κοιτάς στα μάτια, όχι χαμηλά στο χώμα. Και τούς όρους στο στρατόπεδο τού Έλληνα τούς θέτει η Πίστη για τον θρίαμβο τής Αλήθειας και τής Εξουσίας που τον στεφανώνει.

Ανάμεσά μας λοιπόν κανείς ψευτορωμιός, κανείς οίκτος σε όσους πολεμούν Ελληνισμό, Εθνικισμό και Ορθοδοξία. Η προσωπικότητά μας δεν εγκλωβίζεται στα δίχτυα τού Σταυρωτή. Με τον Σταυρό στην καρδιά. Με την Πύρινη Ρομφαία στο χέρι. Για την ευημερία των οικογενειών μας. Για την Δόξα τής Ελλάδος μας. Χίλια βήματα εμπρός. Ούτε μισό βήμα πίσω. Μεγάλη Ελλάς από δυσμάς έως ανατολάς. Εξουσιαστές και κινητήριος μοχλός τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος μονάχα οι Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: