ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ



ΑΘΗΝΑ 7-9-2015.

Τα γερά έθνη στηρίζουν την δύναμή τους στην αυτάρκεια τής τροφοδοσίας και στην αποτρεπτική των κινδύνων ισχύ. Ο αυτοφυής διατροφικός παράγοντας και συνακόλουθα η επάρκεια στην υγεία, την άμυνα και την ενέργεια, αποτελούν ταυτόχρονα την οδό που οδηγεί στην ανάπτυξη και την εθνική ασφάλεια.

Να φτιάχνεις την τροφή σου. Να βαστάς την υγεία σου. Να ελέγχεις τις επικοινωνίες και τα καύσιμα. Να φτιάχνεις τα δικά σου όπλα. Τότε πολεμάς και νικάς πάσα κακοτοπιά. Ευθύς αμέσως ανοίγεις δρόμους για την προκοπή τού Έθνους. Προκοπή που περνά οπωσδήποτε μέσα από την εργατικότητα και τον δυναμισμό τής Ελληνικής Φυλής, την ορμή της, ώστε να κυριαρχήσει μέσα στο γεωπολιτικό περιβάλλον που την περιβάλλει και στην οικουμένη ευρύτερα.

Οι προτεραιότητες τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος για την αληθινή Ελλάδα τής καρδιάς μας στηρίζονται ακριβώς επάνω στον χαρακτήρα τού Έλληνα και τον γεωφυσικό παράγοντα. Παραγωγικότητα, στρατιωτική ισχύς και φυλετική υπεροχή. Να παράγεις στον μείζονα βαθμό τα αγαθά που καταναλώνεις, ώστε στις περιστάσεις των διεθνών πιέσεων να εξασφαλίσεις την σίτιση τού λαού αποκλειστικά από τα δικά σου αποθέματα. Να εξαρτάς τον στρατιωτικό σου εξοπλισμό από την δική σου οικονομία και τούς δικούς σου γεωφυσικούς πόρους.

Μάς λέγουν πολλοί και διάφοροι έως και τις μέρες μας, γραικύλοι πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι, ότι τα δάνεια, τα ξένα νομίσματα και οι εισαγωγές αποτελούν αποκλειστικές πηγές βιωσιμότητας τού Ελληνισμού. Δεν μάς λέγουν όμως ότι η ανέχεια που μάς έχει επιβληθεί είναι αντιφυσική. Προέρχεται από την διάλυση τού πρωτογενούς και τού δευτερογενούς τομέα, από την δραματική συρρίκνωση τού αγροτοκτηνοτροφικού και τού βιομηχανικού τομέα. Και ακόμη από το κλείδωμα και το ξεπούλημα τού εδαφικού, υπεδαφικού και υποθαλάσσιου πλούτου σε κείνους τούς προσωρινούς δυνατούς που γυρεύουν να μάς στείλουν στα κάτεργα τής Παγκοσμιοποίησης.

Τον Ιανουάριο τού 1996 συνέβη η γνωστή τραγωδία των Ιμίων που οφείλεται στην προδοσία τού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας. Ως γνωστόν, εκχωρήθηκε ουσιαστικά εδαφική κυριαρχία με σκοπό την γραικυλοτουρκική συγκυριαρχία επί τού Αιγαίου και των νησιών μας. Επιπλέον, το εν λόγω περιστατικό συνέβη διότι η θαλάσσια περιοχή των Ιμίων είναι πλήρης από ένα χρήσιμο στην κατασκευή ατομικής βόμβας στοιχείο, το λεγόμενο όσμιο. Μάλιστα οι παγκοσμίως μεγαλύτερες ποσότητες τού οσμίου βρίσκονται σ’ αυτό το σημείο τής γης. Κατά τ’ άλλα δεν μπορεί η Ελλάς να υποστηρίξει την λειτουργία πολεμικής βιομηχανίας!

Η συνομωσία που έχει πλεχθεί γύρω από την χώρα μας αποδεικνύεται ευκόλως από την εστίαση τού ελληνικού πλούτου στα γεωγραφικά εκείνα σημεία όπου βαλλόμεθα από τούς σιωνιστές τοκογλύφους και τούς βαστάζους τους βαρβάρους. Ο ορυκτός πλούτος, από χρυσό έως και ασήμι, εκτείνεται σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη. Το Πετρέλαιο εκτείνεται στο Ιόνιο Πέλαγος, νοτίως τής Κρήτης και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Δηλαδή μιλάμε αφενός μεν για τα στημένα ζητήματα των Τσάμηδων, των ψευτομακεδόνων και των τουρκόψυχων από την μια πλευρά και για την χάραξη των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των θαλασσών μας από την άλλη.

Όταν το Ελληνικό Έθνος λάβει στα χέρια του τον ενεργειακό τομέα, το προϊόν του και το παραχθέν εθνικό εισόδημα, τότε αυτομάτως θα μπορέσει ευκόλως να επενδύσει στον εδαφικό παράγοντα και στο άνοιγμα των ελληνικών εργοστασίων. Το εθνικό εισόδημα των πόρων θα δώσει αντικείμενο εργασίας στον ελληνικό λαό που θα σκάψει την γη του, θα φτιάξει το ψωμί του και θα κάνει την Πατρίδα του αυτάρκη αλλά και στρατιωτική δύναμη. Το δε εθνικό εισόδημα θα πολλαπλασιαστεί και η σκλαβιά των δανείων θα καταπέσει την ίδια στιγμή.

Η «σωτηρία» τού Ελληνισμού μας λοιπόν είναι η απάτη που μάς βάλανε έως τώρα για να κρύψουν το αληθινό ζητούμενο τής Φυλής μας. Και το αληθινό ζητούμενο τής Φυλής μας είναι η εσωτερική άντληση τής δύναμης που χρειάζεται να εξωτερικευτεί. Η ενότητα και η απαίτηση για την διεύρυνση των οριζόντων που μάς περιβάλλουν. Η εργασία τού λαού μας επ’ ωφελεία τής Πατρίδος μας και μόνον. Η εγκατάσταση ελληνικής διοίκησης, η εθνικοποίηση τής οικονομίας και των θεσμών της. Και εν συνεχεία το διεκδικητικό πνεύμα και η στροφή προς τις ελληνικές κοινότητες που προσωρινά βρίσκονται εκτός ελληνικών συνόρων.

Η Ελλάς διαθέτει ένα τεράστιο γεωστρατηγικό βάθος, μια γεωφυσική γέφυρα τόσο σε υδάτινο παράγοντα όσο και σε ελληνικές ψυχές, μια πλέρια γεωπολιτική αυλή που οφείλουμε να την θέσουμε κάτω από την προστασία μας. Από δυσμάς τού Ιονίου έως την Ιωνία και τον Πόντο. Το δικαίωμα στον εθνικό αυτοπροσδιορισμό, στην αυτοδιάθεση των πληθυσμών μας και στην κατοχύρωση τής εθνικής μας ασφάλειας μάς το παρέχουν διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις. Την ελληνοποίηση των ιστορικών μας εδαφών την επιβάλλουν η ζώσα ιστορία και το ελληνικό αίμα που έχει χυθεί και κάθε ελληνικό μνημείο.

Το περιβάλλον που μάς αγκαλιάζει είναι γεμάτο από φυσικά πλεονεκτήματα. Η ηλιακή και η αιολική ενέργεια που μάς δίδουν ο ήλιος και ο αγέρας τής Ελλάδος. Ο πλούσιος εδαφικός παράγοντας που φέρνει το ανθοβόλημα και το κάρπισμα κάθε αγαθού που θα δεχτεί στην αγκάλη του.  Μα και το ερευνητικό πνεύμα και η ευφυΐα τού επιστημονικού προσωπικού τής Πατρίδος μας. Η φιλοπονία τής εργατικής μας τάξης, όταν αντιληφθεί ότι αποτελεί την κινητήριο δύναμη τού κράτους.

Το έναυσμα τής Φυλετικής Υπεροχής ως σκοπός υπάρξεως τού Ελληνισμού αποτελεί το σχέδιο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Πίστη στις δυνατότητες τού Έλληνα. Το νοικοκύρεμα τού Οικοπέδου τής Φυλής. Το τράνεμα τής εθνικής μας στέγης. Η όρεξη για την δημιουργία τής καινούργιας Ισχυρής Ελλάδος. Ιδού τι ανατέλλει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: