ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 17-9-2015.

Η περιπέτεια τού Ελληνικού Έθνους μέσα από τα ναρκοπέδια τού πολιτικαντισμού εγγίζει το τέρμα της. Από το σκοτάδι τής αιχμαλωσίας καλούμαστε να βγούμε στο φως τής ελευθερίας και από τον εφιάλτη τού ψευτορωμέϊκου να φτάσουμε στο μέγα όνειρο τής πραγματικής Ελλάδος. Ο Θεός άλλωστε μάς δείχνει τον δρόμο, αφού περπατώντας ανάμεσα στις νάρκες των δολοφόνων τής Πατρίδος μας, εξακολουθούμε να στεκόμαστε όρθιοι.

Ο πόλεμος που δέχεται η Πατρίδα μας εκπορεύεται από τον αντίχριστο σιωνισμό. Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία. Και το μεγαλύτερο αγκάθι στα πλευρά τού Έθνους μας είναι το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας, αυτό το σαρκοβόρο κτήνος που καμώνεται πως πέφτοντας από τούς δήθεν κακούς Έλληνες Εθνικιστές, θα πέσει τάχα και η Ελλάδα στον τάφο! Πόσο θράσος πρέπει να έχει ο γραικύλος και πόσο μίσος για την Πατρίδα μας, που δεν είναι Πατρίδα του, για να ονομάζει την ανάσταση τής Φυλής μας θάνατο και τον θάνατο τής Φυλής ζωή.

Έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στα χρέη τού σαθρού συστήματος και την εξάρτηση από τούς εχθρούς της. Έχουν ληστέψει την εγχώρια παραγωγή και έχουν οδηγήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας στην πείνα. Έχουν ξεσπιτώσει Έλληνες. Έχουν δολοφονήσει αθώες ελληνικές ψυχές που έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας των ψευτορωμιών και των τοκογλύφων. Έχουν δολοφονήσει πολλούς ακόμη Έλληνες που έχουν πέσει από το μένος λαθρομεταναστών εισβολέων. Έχουν προσημειώσει την εθνική περιουσία υπέρ των Εμπόρων των Εθνών. Έχουν ξεπουλήσει τα εθνικά μας θέματα και ετοιμάζονται να ανοίξουν τον δρόμο στο χάραγμα τού Βδελύγματος τής Αποστασίας. Είναι οι πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας.

Δεν κάνουν τα πολιτεύματα τις πατρίδες, αλλά οι πατρίδες σχηματίζουν τα πολιτεύματα. Και τα καλά πολιτεύματα δεν φαίνονται από τα ονόματα που λαμβάνουν, αλλά από τις ψυχές που τα δημιουργούν και τις προθέσεις που συνοδεύουν αυτές τις ψυχές. Το καθαρό πρόσωπο, η ατόφια φυλετική συνείδηση, η φροντίδα για τον κοινό Οίκο τού Ελληνισμού, η κοινή απόφαση τού λαού για την προκοπή τής κοινωνίας και την ενδυνάμωση τού κράτους. Ο διάλογος με τον Θεό και με τούς Έλληνες, που πάει να πει η Πίστη και η Ενότητα για Λευτεριά και Ισχύ. Η δε Πίστη και η σύντροφός της, η Ενότητα των Ελλήνων δεν χωράνε σε σκοτεινά δωμάτια και δεν κομματιάζονται, που πάει να πει δεν κομματίζονται προς τέρψη των «δυνατών».

Καλό πολίτευμα λοιπόν, δηλαδή σωστός κανόνας ζωής και αληθινή λαϊκή διαβούλευση, είναι εκείνο το πολίτευμα που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και τα εθνικά δίκαια, δίχως να διάγει βίο προκλητικό και έκλυτο, αλλά βίο υποδειγματικό και σεμνό. Σκοπός τής πολιτικής τάξεως είναι να λειτουργεί στο φως τής ημέρας με πλήρη διαφάνεια των στοιχείων που την συνοδεύει και πρόθεση της οφείλει να είναι η παροχή πεδίου δημιουργίας στους πολίτες και η αγωνιστικότητα τού Ελληνικού Έθνους, ώστε να γίνει αυτό Κυρίαρχη Δύναμη στο διεθνές περιβάλλον. Να διοικούν οι Άριστοι τής Φυλής ως πρώτοι μεταξύ ίσων σε μια Λαϊκή και Φυλετική Ελλάδα.

Η αστική δημοκρατία τελείωσε οριστικά τον βαρύτατα ασθενή βίο της. Προσπάθησε να εξαλείψει τον Ελληνισμό, αλλά ευτυχώς απέτυχε. Γνωστά τα έργα των ανθελλήνων, αλλά άλλες οι βουλές τού Υψίστου. Τώρα τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου συγχρωτίζονται μέσα από τις συσπειρωτικές τής βρωμιάς τους μεγάλες συγκυβερνήσεις ως δήθεν σχήματα «εθνικής ενότητας και σωτηρίας».

Το Ελληνικό Έθνος όμως, η Χρυσή Αυγή και οι Ένοπλες Δυνάμεις τής Πατρίδος μας έχουν πάρει μια στερεή απόφαση. Οι Έλληνες θέλουν να πάρουν το Κράτος στα χέρια τους και η Ελλάς θέλει να ζήσει ακέραιη και ασφαλής. Το Έθνος είναι σύσσωμο και ένα. Η Πίστη μας μία και απαρασάλευτη. Και Αρχηγός μας ένας και μόνος, η Ελληνική Φυλή.

Ατενίζουμε τις μάχες που έρχονται πανέτοιμοι, βαδίζοντας στην Νίκη τού Αιώνιου Ελληνισμού. Ξεδιπλώνουμε τα Εθνικά Λάβαρα τής ψυχής μας και τραγουδούμε τούς παιάνες τού θριάμβου που έχουμε ταχθεί να φέρουμε στην Ιερή Ελλάδα μας.

Για μια Μεγάλη Ελλάδα που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Για μια δίκαιη κοινωνία που θα μετράει τις ικανότητες και την προσήλωση στα ιδανικά τής Ελλάδος. Για μια ελληνική κοινωνία που θα υπηρετεί σαν ένα σώμα τον κοινό σκοπό τής ευημερίας και τού νέου πολιτισμού της. Για μια Ορθόδοξη Ελλάδα που θα έχει ισοβίως στον Θρόνο τον Άγιο Θεό και θα σκορπάει παντού την ακτινοβόλα Αλήθεια. Για μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα που πολεμά, κατακτά και επεκτείνεται όπου υπάρχουν ελληνικά μνημεία, ελληνικές ψυχές, Αυτοκρατορική Ελλάδα.

Τρανών προγόνων ιχνηλάτες, λαμπρών αγωνιστών παιδιά. Ήρθε η ώρα να γράψουμε την δική μας χρυσή σελίδα στο βιβλίο τής ελληνικής ιστορίας. Να γίνουν και τα δικά μας παιδιά υπερήφανα για τούς δικούς τους προγόνους. Και μάλιστα έχουμε ένα παραπάνω χρέος και μια ξεχωριστή Τιμή που οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας. Είμαστε εκείνη η Γενιά Ελλήνων που οφείλουμε να φέρουμε την ελευθερία που έχει στερηθεί το Έθνος μας από τον καιρό των Εθνεγερσιών. Να ολοκληρώσουμε την Επανάσταση ενάντια στον εχθρό Θεού και Ελλήνων. Να λαμπρύνουμε τον Ναό και το Κάστρο τής Φυλής ενάντια στον Άνομο. Ζήτω ο Θεός! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Νίκη! ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: