ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 3-9-2015.

Στα κυρίαρχα κράτη συμβαδίζουν η λαϊκή εξουσία και η εθνική κυριαρχία. Η έννοια τού πολίτη αντιστοιχεί στο ενεργό μέλος τής Εθνικής Κοινότητας που σχηματίζει τον κεντρικό συντονιστικό μηχανισμό τής Πολιτείας και συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις που αφορούν την ζωή τού Έθνους. Η δε εθνική κυριαρχία ακολουθεί πάντοτε τα κράτη που δομούνται από τον όμαιμο χαρακτήρα των πολιτών, τις κοινές αξίες και την αυτοφυή ανάπτυξη τής εθνικής συλλογικής προσωπικότητας.

Η έννοια τού πολίτη είναι ιερό και δομικό στοιχείο τής Πολιτείας. Δεν αποτελεί συνάρτηση μιας συγκυριακής ψηφοσυλλεκτικής διαδικασίας. Τα γερά έθνη δεν χωράνε μέσα σε μια κάλπη και οι σημαντικές αποφάσεις, οι κανόνες και οι στόχοι τού εθνικού κράτους, δεν λαμβάνονται άπαξ από μια δράκα διορισμένων πολιτικάντηδων. Αυτό το σύστημα ενδεχομένως να είναι δημοκρατικό, να μετακυλύει τις ευθύνες των προδοσιών και των λαθών στον λαό μέσα από ένα χαρτί με ονόματα. Δεν είναι όμως κοινωνία λαϊκής ευθύνης και κράτος ισχυρό. Είναι ένας εύπλαστος οργανισμός υποψήφιων ραγιάδων.

Οι ευθύνες για την πορεία τού κράτους αντιστοιχούν σε όλα τα μέλη του που μοχθούν, ιδρώνουν, μάχονται και ματώνουν για την προκοπή και την ελευθερία τής Εθνικής Κοινότητας. Λόγο και παρουσία στον σχεδιασμό και τις πράξεις τής Εθνικής Πολιτείας έχουν μονάχα οι Πιστοί τού Έθνους, εκείνοι που χαρακτηρίζονται από εντιμότητα, ήθος και φιλοπατρία. Αυτοί οι Έλληνες που σέβονται τον Θεό και την Φυλή τους, οι Έλληνες που ανταποκρίνονται στην φύση τους και στην ιστορία τους. Οι Έλληνες που έχουν ορμή και διάθεση να καταστήσουν το Έθνος Δύναμη Ισχύος και Δικαίου. Αυτοί οι Έλληνες και μόνον αποτελούν το Ελληνικό Έθνος.

Για να παίρνεις σωστές αποφάσεις, πρέπει απαραιτήτως να διαθέτεις το χάρισμα να φτιάχνεις καλύτερο το κράτος σου και όχι την κατάρα να το χαλάς. Να πράττεις παν δυνατό και θεωρητικά αδύνατο ώστε να συντηρήσεις τον Οίκο τού Γένους στα βλαστήματα τα δικά σου και να τον κάνεις πιο καθαρό και πιο ευρύχωρο. Να διακατέχεσαι από την ασυγκράτητη επιθυμία να φτιάχνεις τον κόσμο σου με το δικό σου μυαλό, με την δική σου καρδιά, με τα δικά σου χέρια. Να διαβουλεύονται εξουσία και λαός ως ένα Σώμα. Η λαϊκή εξουσία να δίδει στέγη, εργασία, κοινωνική δικαιοσύνη. Και ο λαός, η όμαιμη λαϊκή κοινότητα, να θωρακίζει το κράτος από απειλές και να το ορθώνει σε ηγετική προσωπικότητα.

Δεν γίνεται να λαμβάνουν τις αποφάσεις οι έντιμοι παρέα με τούς άτιμους. Δεν γίνεται το ρουσφέτι και το ξένο χρήμα να είναι ανώτερο τής εθνικής κυριαρχίας. Δεν γίνεται να κανονίζουν το οικογενειακό δίκαιο οι ηθικοί παρέα με τούς ανήθικους. Δεν γίνεται στα ζητήματα τής Πίστης να έχουν τον ίδιο λόγο οι άπιστοι σε βάρος των πιστών. Δεν είναι αποδεκτό στοιχείο ως συμπεριφορά πολιτικής βαρύτητας να αναγνωρίζουν οι ταγοί ως ειρηνευτική διαδικασία τις αξιώσεις και την υπόσταση των εχθρών τής Ελλάδος ως δήθεν άσκηση εθνικής πολιτικής. Ούτε να αντικαθιστούν τον υπεύθυνο πολίτη οι αντίχριστες και μισελληνικές ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις και οι ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί.

Είδαμε τις προάλλες τούς ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες να αναγνωρίζουν το Κοσσυφοπέδιο που αποτελεί εταίρο τής Άγκυρας, όταν η Τουρκία επιδιώκει με παρόμοιο τρόπο να επιφέρει τον εκτουρκισμό τής Ελεύθερης Θράκης Μας. Είδαμε τα φορολογικά, τα μεταναστευτικά, τα δημοσιονομικά και τα κλιματικά αγκάθια που στήσανε οι σιωνιστές να γίνονται πλατφόρμα μιας παγκοσμιοποιημένης υπερεθνικής και ψευτοευρωπαϊκής κυβερνήσεως για όλα τα ευρωπαϊκά έθνη. Ακούσαμε μαρξιστές και φιλελεύθερους να δικαιολογούν από κοινού τις κατασχέσεις των ελληνικών σπιτιών.

Όχι, δεν υπάρχει κοινοβούλιο παραπλανητικά προβεβλημένο από προπαγανδιστές και τοκογλύφους που να νομιμοποιείται να αποφασίζει για τα δικαιώματα τής Ελληνικής Φυλής και των παιδιών της. Κοινοβούλιο τού Ελληνισμού είναι το Ελληνικό Έθνος ολάκερο και συμπολίτευση ο ελληνικός λαός που πιστεύει σε Θεό και Ελληνικό Αίμα. Αντιπολίτευση, ένας εσμός Εφιαλτών που σηκώνει αντιρρήσεις και κομίζει ξένες αποφάσεις αντί χρυσωμένων θέσεων και μισθών, δεν υφίσταται.

Η αστική δημοκρατία είναι ένα εξόχως ξενοκίνητο και ακριβό στα έξοδα και τη συντήρησή του πολιτικό σύστημα που δουλεύει μέσα στο σκοτάδι σκορπώντας πλάνες υποσχέσεις στο φως. Το είχε δει εγκαίρως και το είχε περιγράψει επαρκώς ο Εθνικός Κυβερνήτης και Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς. Ο δε Ηγέτης τού Ελληνισμού είναι διδάχος τής νεολαίας στις παρακαταθήκες τής Φυλής, στήριγμα των Εργατών και των Πολεμιστών τού Έθνους, η Φωνή τής Ελληνικής Φυλής που υλοποιεί τα πρέποντα, ώστε να σταθεί αυτή όρθια και κραταιά σε όλους τούς καιρούς.

Στο Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος οι ηθικές αξίες ρυθμίζουν τα υλικά αγαθά. Η Λαϊκή Κοινότητα και το Ελληνικό Έθνος ταυτίζονται στους σκοπούς και τούς λόγους ύπαρξης. Το Έθνος υπάρχει όσο στηρίζεται στο αρραγές κοινωνικό σύνολο. Η δε ελληνική κοινωνία στηρίζεται στην συμπαγή φυλετική συνείδηση που αποτρέπει τις ξένες κηδεμονίες και τα ξένα ήθη. Ένα Έθνος, ένας Λαός, μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Τα δε Ιερά Προσκυνήματα και η Ιστορία τού Ελληνισμού είναι ανέγγιχτα από βαρβάρους και «συμμάχους».  

Θεμέλιος λίθος τού Εθνικοκοινωνικού Κράτους λοιπόν είναι η Πίστη τού Έθνους. Πίστη στο Θεό, Πίστη στον Έλληνα Άνθρωπο, Πίστη στον Έλληνα Πολίτη, Πίστη στο Ελληνικό Αίμα. Κανόνας είναι η επιλογή των Αρίστων από τούς Δίκαιους τού Ελληνισμού. Και στρατηγική επιδίωξη είναι η ανεξαρτησία και η κατίσχυση των Δικαίων τής Δυνατής Ελλάδος δια τής συλλογική δράσης των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: