ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ



ΑΘΗΝΑ 20-7-2015.

Το πολύ σκύψιμο τής κεφαλής και το γλείψιμο των πληγών είναι κύριο γνώρισμα των εκ γενετής σκλάβων. Η δε εθνική αμνησία συνιστά μέγιστο έγκλημα καθοσιώσεως που διαγράφει την απώλεια ανθρωπίνων ψυχών δίκην λογιστικών αριθμών. Και το να χάνεις Έλληνες σε καιρό πολέμου σημαίνει πως έχεις Ελλάδα αγωνιζόμενη που τιμά την ιστορία της στο Πεδίο τής Τιμής. Το να χάνεις όμως Έλληνες εν καιρώ ειρήνης σημαίνει πως το κράτος έχει πουλήσει την υπόσταση και την ψυχή του στον διάβολο.

Το Ελληνικό Έθνος έχει μια ιστορική συνέχεια που σηματοδοτεί τα βήματα και την αποστολή που οφείλει να διανύσει. Έχει ένα ένδοξο παρελθόν που δεν έχασε την αίγλη του ακόμη και όταν βρισκόμασταν μπροστά στην παρακμή και την προδοσία. Αυτό το παρελθόν είναι γεμάτο ουσιαστικές αναζητήσεις και θυσιαστικά αίματα για την ανάπτυξη τής Πατρίδος και την τιμωρία όσων επιβουλεύονταν και κείνων που εμπορεύονταν την λευτεριά μας. Τότε που το Έθνος τιμούσε τούς Ήρωες και επιβράβευε τούς άξιους Έλληνες.

Στις ημέρες τής άκρατης και ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας, ταγοί, ενημερωτάδες και πνευματικοί τάχα τύποι έχουν βαλθεί να διαγράψουν το παρελθόν μας. Να μην ξέρουμε ποιοι είμαστε, να μην έχουμε διδάχους ελληνικότητας, να μην έχουμε εν τέλει εθνική φιλοδοξία. Διότι όταν δεν γνωρίζεις τι σημαίνει Ανδρεία και Τιμή, τότε η μόνη σου φιλοδοξία είναι να απλώνεις χέρι επαιτείας στον εκάστοτε ισχυρό που έρχεται να καλύψει το κενό τής δικής σου παρουσίας.

Η μεγάλη διαφορά λοιπόν που έχει συντελεστεί στην ζωή μας είναι ότι στην Αληθινή Ελλάδα ηγέτες και κοινωνία τροφοδοτούνταν από τούς άξιους, τούς αλύγιστους και τούς Γεννημένους Νικητές που μονάχα η Φυλή μας διαθέτει στην φύση της στον απόλυτο βαθμό. Στο δε ψευτορωμέϊκο που ερχόταν κάθε φορά όταν ελευθερωνόμασταν από μια κατοχή, αναδυόντουσαν και αναδύονται έως τις μέρες μας οι ανάξιοι, οι προσκυνημένοι και οι προδότες που στηρίζονται από τούς ψευτοσυμμάχους σιωνιστές και νεοταξίτες για να ρίξουν τούς πρώτους τής Φυλής μας στην φυλακή ή στο χώμα, προκειμένου να ξεπουλήσουν το Κάστρο τής Παλικαροσύνης στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης.

Σήμερα η Ελλάς φορτώνεται και πάλι στις πλάτες της τα δάνεια που μάς κομίζει η Εσπερία με αντίτιμο λίβρα σάρκας, ακριβώς όπως συνέβη στον καιρό τής Επανάστασης τού Εικοσιένα. Η κυβερνητική σκυτάλη αλλάζει χέρια, κόμματα και ονόματα, ιδεολογίες και ιδεοληψίες. Μα το σχέδιο είναι πάντα το ίδιο. Να αδειάσει η Ελλάς από ορθόδοξες ελληνικές ψυχές.

Έχουμε χάσει μέσα στον καιρό των μνημονίων πάνω από 10000 Έλληνες από αυτοκτονίες. Έχουμε χάσει επιπλέον πολλές ψυχές από λαθρομετανάστες εγκληματίες, όταν ο τζιχαντισμός που στηρίζουν οι σταυρωτήδες καλπάζει στην Χερσόνησο τού Αίμου και η λαθρομετανάστευση λαμβάνει ιθαγένεια.

Σκοτώνουν τα όνειρα των Ελλήνων και σκορπούν ηττοπάθεια. Βρίζουν το Εθνικό μας Φρόνημα. Φέρνουν πίσω τα Τζαμιά τής τουρκοκρατίας. Σπρώχνουν τον Έλληνα στην ανεργία, την ανέχεια και την απουσία οράματος, με την ελληνική οικογένεια να συρρικνώνεται. Με την υπογεννητικότητα να συμπληρώνει τις σφαίρες που στέλνονται στην καρδιά τής Ελληνικής Φυλής. Διαγράφουν τα λόγια των σοφών και τα αίματα των ηρώων από τα σχολικά βιβλία, γιατί οι Τρανοί Έλληνες μάς άφησαν ως κληρονομιά πολυτιμότερη το όρθιο ανάστημα, την πίστη, τον μόχθο και την πολεμική αρετή.

Η φύση τού Έλληνα δεν είναι να δείχνει το παρελθόν του ως μοναδικό πέρασμα άξιο λόγου μέσα στην οικουμένη. Η παρουσία του δεν είναι μια στατική εικόνα στον χρόνο. Μέσα μας κουβαλάμε όλους τούς αιώνες τής Φυλής μας.

Δεν είμαστε απλώς άτομα. Κάθε μια ελληνική ψυχή είναι και ένα κάστρο ελληνικότητας. Κάθε Έλληνας και μια Ελλάδα. Κι από την άλλη κάθε πέτρα που στολίζει την ιερή ελληνική γη, κάθε μνημείο, κάθε πολιτισμικό αγαθό, κάθε καριοφίλι, κάθε πολεμικό μετερίζι, είναι η Τιμή τού Έθνους που ζητάει να ζωντανέψει και να ξαναβρεί πάλι την θέση της στη ζωή τού Ανίκητου Ελληνισμού.

Να θυμάσαι τις διηγήσεις των παλαιών και να διψάς για διακρίσεις νέες. Να στήνεις εκδηλώσεις εθνικής υπερηφάνειας που αναβαπτίζουν την φυλετική ψυχή και να γεμίζει όλο σου το είναι από την ασυγκράτητη ορμή να γίνει η δική σου Ελλάς το δυνατότερο φως τής οικουμένης. Να τρέφεσαι από τις προκλήσεις, κάνοντας τες το έναυσμα για να διαβεί το Έθνος πάνω από τις στάχτες των μισελλήνων.

Να τοποθετείς στην θέση τής στημένης ηττοπάθειας την Εθνική Φιλοδοξία. Να σκοτώσεις το πνεύμα τού εθνομηδενισμού και να φτιάξεις μια κραταιά πατρίδα που καταστατικός της χάρτης είναι ο εθνικός και λαϊκός χαρακτήρας μιας Δίκαιης και επομένως Μεγάλης Ελλάδος.

Εμπρός λοιπόν, να αναδείξουμε το μεγαλείο τού Ελληνισμού στην πράξη. Είμαστε το Έθνος που περπάτησαν αυτοκράτορες και στρατηλάτες. Είμαστε οι απόστολοι Θείου Λόγου Αληθείας. Είμαστε οι Σημαιοφόροι του Νέου Μαχόμενου Ελληνισμού που επιστρέφει στην φυσική του θέση. Ψηλά το κεφάλι. Ψηλά οι Σημαίες Ελληνισμού και Λαϊκού Εθνικισμού.

Θέλω να κάνω την γη μου να θρέψει τα παιδιά μου. Θέλω να δώσω στο Έθνος μου τις σωστές διαστάσεις του, κάμνοντας όλους τούς Έλληνες λεύτερους. Θέλω η γενιά μου να παραδώσει την αιμάτινη σκυτάλη σε μια Ελλάδα που να σφύζει από ελληνόπουλα. Μια Ελλάδα που κατανικά την βαρβαρότητα και ορθώνεται σε Μεγάλη Δύναμη. Ολάκερο τον Ελληνισμό όπου γης μια αδιάσπαστη ενότητα. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: