ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ



ΑΘΗΝΑ 29-5-2015.

Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις. Πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι δικά σου θα’ ναι. Η Πόλη των Κωνσταντίνων, η Βασιλεύουσα Πόλη τής χιλιόχρονης Ελληνικής Αυτοκρατορίας Μας, τής Αγίας Ρωμανίας Μας έχει πέσει στα βρωμερά χέρια των Τούρκων Αγαρηνών. Άγγελος Κυρίου έχει πάρει τον Αυτοκράτορά Μας Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τον έχει οδηγήσει σε ύπνο μακρόχρονο μα προσωρινό, παρηγορώντας την Δέσποινα Παναγιά με υπόσχεση μέγιστη και βέβαιη πως οι Έλληνες Μαχητές τού Θεού θα επιστρέψουν στα Άγια Χώματα.

Ένας άνισος μα ιερός αγώνας δίδεται γύρω από τα τείχη τής Αυτοκρατορίας Μας. Τα λόγια των διαπραγματεύσεων έχουν τελειώσει προ πολλού και ο λόγος τώρα έχει δοθεί στα όπλα. Η χριστιανική τάχα Δύση έχει προδώσει το Βυζάντιο, την Πατρίδα τής Ορθόδοξης Πίστης και τής Ελληνικής Ηγεμονίας, για λόγους πολιτικούς και θρησκευτικούς.

Η Εσπερία άλλωστε, μισελληνική πλέον και σιωνιστοκρατούμενη, έχει ανοίξει πρώτη την γεωπολιτική μας Κερκόπορτα με τις κατ’ ευφημισμόν σταυροφορίες, όταν είχε καταλάβει πρώτη την Κωνσταντινούπολη. Και τώρα η Οθωμανική Αυτοκρατορία έρχεται να διαβεί από την Κερκόπορτα τής Καστροπολιτείας ώστε να υποδουλώσει για δεύτερη φορά την Ελληνική Αυτοκρατορία, για να κοντύνει τον Ελληνισμό και να γενεί χωροφύλακας των Σταυρωτήδων στην περιοχή μας.

Οι σύμμαχοι των προγόνων μας μέσα από τα τείχη είναι πολύ λίγοι. Πολύ περισσότεροι στέκουν έξω από τα τείχη, στο πλευρό των Τούρκων, μισθοφόροι και όργανα των επίδοξων και μετέπειτα δυνατών. Ακόμη και τα κανόνια των βαρβάρων Ασιατών έχουν κατασκευαστεί από τα χέρια ενός Ούγγρου, τού διαβόητου Ουρβανού. Ο Ιουστινιάνης και κάποιοι ακόμη Γενουάτες που είναι στο πλευρό των Ελλήνων αποτελούν λαμπρή εξαίρεση στον γενικό κανόνα.

Οι ευθύνες ωστόσο οι κύριες ανήκουν στην ελληνική πλευρά, διότι οι εσωτερικές έριδες σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο είχαν τραυματίσει θανάσιμα την συνοχή τής Αυτοκρατορίας. Η διάλυση τής κρατικής μηχανής από αχαμνούς με υπέρμετρες φιλοδοξίες υπήρξε από την αρχή το πρώτο εμπόδιο που είχε να νικήσει ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Αλλά και οι κουβέντες με την συμμαχική πλευρά ήταν εξ αρχής ναρκοθετημένες, με τον Πάπα να επιδιώκει την καθιέρωση τού ανιστόρητου και απαράδεκτου Πρωτείου επί τού συνόλου τής Χριστιανοσύνης στα πλαίσια τού προδρόμου τής Παγκοσμιοποίησης.

Δεν έλειψαν φυσικά οι φυγόπονοι και οι φυγόστρατοι. Αυτοί που έσπευσαν να στραφούν στην αγκαλιά τής Δύσης και εκείνοι που πήγαν να κρυφτούν σε κάποιο μοναστήρι όχι από πίστη, αλλά από ματαιοδοξία πως θα μπορούσαν να κρύψουν την γύμνια τής ψυχής τους.

Επιπλέον λειτούργησε ο ιστορικός και φυσικός κανόνας, πως τα δίκαια και τα συμφέροντα τής Πατρίδος είναι ζητήματα Τιμής που μπορούν να σηκώσουν μονάχα οι γεροί ελληνικοί ώμοι, ακόμα και με την θυσία, ακόμα και με το αίμα, ακόμα και με τον έντιμο θάνατο. Κι αυτόν ακριβώς τον έντιμο θάνατο επέλεξε ο Μαρτυρικός Μας Αυτοκράτορας εν γνώσει του όταν στεκόταν επάνω στην Πύλη τού Ρωμανού. Ο Άγιος τής Ελληνικής Φυλής που έχει προ πολλού αγιάσει μέσα στην ελληνική ψυχή.

Κι όμως, το πεπρωμένο έγραψε και πάλι την ιστορία με την βοήθεια τού μαύρου μελανιού τής προδοσίας. Στην Κερκόπορτα όπου κάποια γαμψά και ψευτοπεριούσια νύχια, περίοικοι τής γύρω περιοχής, άνοιξαν το πέρασμα για να μαγαρίσουν την Αυτοκρατορία των Αγίων και των Ηρώων οι απόβλητοι τής μογγολικής στέπας Τούρκοι Οθωμανοί. Για να ανάψει το φυτίλι στα θεμέλια τής ένδοξης και χιλιόχρονης Πολιτείας. Ο Ιουστινιάνης είχε αποτραβηχτεί πιο πριν με τούς δικούς του βαριά λαβωμένος και ο Κωνσταντίνος όδευσε με τούς τελευταίους Έλληνες υπερασπιστές τής Πόλης στο ταξίδι για την αθανασία.

Πιο πριν είχε γίνει η έσχατη λειτουργία στην Αυτοκρατορική Εκκλησιά, στην Αγία Σοφία Μας. Αυτοκράτορας, άρχοντες, κλήρος, λαός και στρατός με δάκρυα στα μάτια ζήτησαν ο ένας από τον άλλο και όλοι μαζί συγχώρεση από τον Θεό και παρακάλεσαν τον Βασιλέα των Όλων για το έλεος και την Θεία συνδρομή ώστε να νικήσουν τον φοβερό εχθρό. Με την λειτουργία ως γνωστόν να μένει μισοτελειωμένη και τα Άγια Σκεύη να φυγαδεύονται για να μην πέσουν στα μολυσμένα χέρια των μισελλήνων.

Πως μπορούν λοιπόν κάποιοι τα τελευταία «δημοκρατικά» χρόνια να μιλούν για ελληνοτουρκική συμμαχία και φιλία; Πως τολμούν με τα μολυσμένα από την αδικία σε βάρος των Ελλήνων χέρια τους να ψηφίζουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μέσα στο κοινοβούλιο τής ντροπής το χτίσιμο Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα; Όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο Τέμενος το προωθούν οι απόγονοι των ασπόνδυλων που ρίξανε την Αγία Ρωμανία και εκείνοι που στήριξαν τον νεοταξισμό τους επάνω στην Άλωση τής Πόλης. Όταν ο ισλαμικός εποικισμός τής Ελλάδος μας προωθείται από τούς Τούρκους που ζητούν να κλέψουν κι άλλα ελληνικά εδάφη για να αφανιστεί η μόνη δύναμη που μπορεί να σταματήσει τον Αντίχριστο Παγκοσμιοποιητή. Ο Ορθόδοξος και Εθνικιστικός Ελληνισμός Μας.

Η τεχνητή οικονομική κρίση και η αλαζονεία των άπιστων μισελλήνων τώρα θα δώσουν το έναυσμα για την επιστροφή τής Πίστης και τής Ιστορίας στον Θρόνο τής Οικουμένης. Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς θα εγερθεί από τον αιώνιο ύπνο και θα σαλπίσει την νικηφόρα επέλαση των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής.

Η πολεμική φλόγα απλώνεται πάνω από την Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου. Ένας καθάριος Ελληνισμός είναι έτοιμος να πάρει το Έθνος μας στα χέρια του. Να απομακρύνουμε τούς αχαμνούς ψευτορωμιούς. Να πετάξουμε έξω τούς βαρβάρους που μολύνουν τα εδάφη τής Αυτοκρατορίας Μας. Με όρθιο Κεφάλι Βυζάντιο και πάλι!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: