ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΟΣ



ΑΘΗΝΑ 22-5-2015.

Κοντοζυγώνει η ώρα η καλή να δοθεί το σύνθημα για την έγερση τής Κραταιάς Ελλάδος από τα δεσμά τής αιχμαλωσίας στης νέας δόξης τον καιρό. Να βρει το νομοτελειακό αντίκρισμα η υπογραφή τού Θεού στο ομόλογο τής πλέριας λευτεριάς των Ελλήνων, εκείνο που είπε ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και πίστεψαν πως μπορούν να ματαιώσουν νεοταξίτες ψευτοσύμμαχοι και Τούρκοι βάρβαροι.

Τον σηκωμό τον ποθούν όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή και θα μάς τον προσφέρουν απλόχερα οι μισέλληνες για να απαλλαγούμε από την παρουσία τους. Οι έμποροι των κατοχικών δανείων και οι στρατιωτικές λόγχες τής Άγκυρας μαζί κάνανε παλιά και πάλι μαζί κάνουνε τις δουλειές τους σε βάρος μας. Συνευρίσκονται με τούς πρόθυμους ψευτορωμιούς σε ηγεσία και περιθώριο για να κενώσουν την Πατρίδα από ελληνικές ψυχές, αντιστάσεις και γεωφυσικά πλεονεκτήματα.

Από τον καιρό τής Κερκόπορτας στην Βασιλεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη περάσαμε στις φοροεισπρακτικές δουλειές των εμποράκων ενοίκων τής Κερκόπορτας και τα παιδομαζώματα τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και από τα τοκογλυφικά δάνεια τής Επαναστάσεως τού Εικοσιένα που μειώνονταν στο δρόμο και κάθονταν χρόνους ολάκερους με αντάλλαγμα μικρότερη Ελλάδα, φτάσαμε στα εξίσου τοκογλυφικά δάνεια των απογόνων των ίδιων Σταυρωτήδων που χρεώσανε τις αμαρτίες των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων στον ελληνικό λαό με αντάλλαγμα τον διωγμό των Ελλήνων από τις εστίες τους και τον οριστικό εξανδραποδισμό.

Εν μέσω τής ελεύσεως νέου μνημονίου φτώχιας ενάντια σε έναν λαό που στερείται το δικαίωμα στην εργασία και την πνοή τής ζωής μέσα από την υπογεννητικότητα, η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα βρίσκεται κυκλωμένη και πιεσμένη στα εθνικά και τα κοινωνικά της ζητήματα. Στην έως σήμερα Ελεύθερη Θράκη Μας και την Κομοτηνή διοργανωνόταν ένα συνέδριο αναφοράς στα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό, με σκοπό την ανάδειξη και παγίωση τής δήθεν τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων τής ακριτικής περιοχής μας. Παρόντα στο συνέδριο ενεργούμενα τής Τουρκίας από την ψευτοευρώπη, τούς ψευτομουφτήδες, το εν Ελλάδι τουρκοκόμμα, το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, την Άγκυρα και τουρκόφρονες πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας.

Η πρόκληση και η ύβρις σε βάρος τής ιστορικής αλήθειας και των εθνικών μας δικαίων είναι μέγιστη. Συμβαίνει μάλιστα στην γεωγραφική πύλη που συνδέει την λαβωμένη Ελλάδα με τα τουρκοπατημένα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας, όταν οι Τούρκοι ζητούν παράλληλα επιστροφή τής κατοχής τους τόσο στην Θράκη όσο και σε 150 νησιά τού Αιγαίου. Θεωρούν τα απελευθερωμένα εδάφη μας παρανόμως κτηθέντα από την Ελλάδα και μάς λέγουν πως θα τα διεκδικήσουν ακόμη και στρατιωτικά!

Την ίδια ακριβώς στιγμή εξακολουθούμε να δεχόμαστε την εισβολή τεράστιων κυμάτων ισλαμιστών λαθρομεταναστών που οι «απελευθερωμένοι δημοκράτες» τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι εν Ελλάδι συνάδελφοί τους θέλουν να τούς εμφανίσουν ως ευπαθείς που πρέπει να τούς υιοθετήσει το Ελληνικό Έθνος. Οι πρώτοι θέλουν αγκάθια στο πλευρό τής Πατρίδος μας και οι δεύτεροι ψήφους.

Όμως κατά διαβολική περίσταση και ουχί σύμπτωση, ευάριθμοι λαθρομετανάστες συνεργάζονται σε πορείες και σε διάφορες προπαρασκευαστικές συνευρέσεις εσωτερικού χαλασμού με αναρχοκομουνιστές. Έχουν εντοπιστεί σχετικά ίχνη από αρμόδιες υπηρεσίες σε αναρχικές γιάφκες και παράνομα Τζαμιά. Επιπλέον τις προάλλες εθεάθη αεροπανό των αναρχοκομουνιστών να ευαγγελίζεται πως η επερχόμενη δικαστική δικαίωση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής «δεν θα ξεπλύνει τούς φασίστες», προετοιμάζοντας αναρχοαυτοοργανώσεις των ταγμάτων εφόδου τού νεοταξισμού.

Η ανάσταση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος θα έρθει μέσα από φωτιά μεγάλη. Φωτιά που θα κινήσει από την ελληνική κοινωνία και θα επεκταθεί έως την γεωπολιτική αυλή τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Πορφυρογέννητο Γένος των Ελλήνων εμπρός. Πορεύσου στα ψηλά πεπρωμένα σου. Είναι απόλυτο δικαίωμα και ιερό χρέος τής Ελλάδος να εξασφαλίσει την ζωή των Ελλήνων και την εδαφική της ακεραιότητα. Και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε την υπόστασή μας είναι να αποδιώξουμε τούς πεμπτοφαλαγγίτες και να εφαρμόσουμε σχέδιο απελευθέρωσης των εδαφών που μάς έχουν στερήσει.

Κανένας εκβιασμός δεν πρόκειται να μάς αποστερήσει την απόφαση για την ισχυροποίηση τής εθνικής μας γεωπολιτικής παρουσίας. Οι άρπαγες που έχουν μαζευτεί στα ριζά τού Κάστρου τής Φυλής και τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές είναι εχθροί μας και έτσι θα αντιμετωπιστούν. Μήτε σύμμαχοι είναι μήτε γείτονες.

Η Ελλάς έχει το παγκόσμιο προνόμιο να συνορεύει με τα σκλαβωμένα αδέρφια της. Από την Μεγάλη Ελλάδα εκ δυσμών και την Βόρειο Ήπειρο και από την Βόρειο Μακεδονία, την Θράκη, την Ανατολική Ρωμυλία ίσαμε την Ιωνία και τον Πόντο, υφίσταται μια γεωφυσική και πληθυσμιακή γέφυρα Ελληνικότητας που καλύπτεται από την νόμιμη εγγύηση και παρουσία τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Το οικονομικό και το εθνικό ζήτημα τής Πατρίδος μας είναι μια ενότητα που από κοινού μάς ναρκοθέτησαν οι μισέλληνες και από κοινού θα το επιλύσουμε, βαδίζοντας στην ανάληψη των τυχών τής Φυλής μας. Εκείθε όπου έχουν γαντζωθεί τα γειτονικά ψευδοκράτη και εκείθε που δεχόμαστε λόγχες και γυρολόγους, εκείθε ακριβώς βρίθει η ιερή γη μας από τούς ενεργειακούς χυμούς της.

Μα και στα ίδια ποτισμένα από τίμιο ελληνικό αίμα εδάφη βρίσκονται οι μνήμες, οι προγονικοί τάφοι και οι Αλησμόνητες Ελληνικές Πατρίδες. Οι μνήμες τής Ελληνικής Φυλής είναι γερές και οι διεκδικήσεις μας ζωντανές. Μεγάλη Ιδέα, Πάντα Ζωντανή και Νέα. Με όρθιο κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι.

Τις αποφάσεις τις βγάζουν μονάχα οι Έλληνες. Την Ελλάδα την κατοικούν και την διοικούν μονάχα οι Έλληνες. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις τής Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος χαράζουν με χρυσά χρώματα την Αυγή τού Πορφυρογέννητου Γένους μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: