ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ



ΑΘΗΝΑ 12-1-2014.

Η υγεία τού έθνους και η βιωσιμότητα τού ελληνικού λαού είναι το μείζον αγαθό και η ιερότερη υποχρέωση που έχει να φροντίσει και να φέρει σε πέρας ένα σωστό ελληνικό κράτος. Ένα κράτος που διαθέτει έντιμους θεσμούς και φορείς στις θέσεις κλειδιά των αποφάσεων και των στρατηγικών του στόχων. Διαφορετικά το κράτος εκείνο που φροντίζει τα συμφέροντα των εχθρών του, πρέπει να πέσει άμεσα και ακαριαία.

Η νεοταξική σαπίλα έχει κατακλείσει όλα τα σημεία τής ελληνικής κοινωνίας. Μίζες για τα εξοπλιστικά. Χέρι σε χρήματα κρατικά και κοινοτικά για να γίνουν βίλες. Δανεικά που εισρέουν για να συντηρήσουν την αστική κοινοβουλευτική τυραννία ώστε να παραδώσει τα κλειδιά τής εξουσίας και τής εθνικής περιουσίας στον σιωνιστικό νεοταξισμό. Για τη βιωσιμότητα τού χρέους και την παραμονή στο ευρώ, όταν Έλληνες πεθαίνουν είτε από πείνα είτε από το κρύο είτε γιατί δεν έχουν χρήματα να νοσηλευτούν και είναι ανασφάλιστοι!

Το ζήσαμε κι αυτό. Ένας 66χρονος συμπατριώτης μας είχε συμπτώματα έντονου πόνου στο θώρακα και αιμοπτύσεις. Κι όμως, επειδή κάποιοι φρόντισαν να διαλύσουν την ελληνική παραγωγική μηχανή και το εργατικό δίκαιο, να κόψουν συντάξεις, επιδόματα πρόνοιας και να στερήσουν ένσημα από το λαό μας, ο άνθρωπος αυτός δεν είχε ασφάλιση και δεν έγινε δεκτός για δωρεάν νοσηλεία από κανένα ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο. Και έτσι πέθανε, όταν οι λαθρομετανάστες που συνεχίζουν να έρχονται σε μια πτωχευμένη χώρα, νοσηλεύονται δωρεάν!

Όμως οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες τού ντόπιου νεοταξισμού που μάς έφεραν την σύγχρονη κατοχή, αυτήν που παλιά την γνωρίσαμε με πολεμικούς και τώρα την βιώνουμε προς το παρόν με οικονομικούς τρόπους, έχουν άλλα προβλήματα να επιλύσουν λένε. Είναι η μεγάλη αύξηση τής απηχήσεως στον ελληνικό λαό των θέσεων τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η επιθυμία και η αποφασιστικότητα δηλαδή τού σκλαβωμένου και νοσούντος ελληνικού λαού να βρει την υγεία του και την ελευθερία του.

Είναι πρόβλημα για τούς πολιτικούς εκπροσώπους και σκλάβους τής παγκοσμιοποίησης πολιτικάντηδες ότι ο Έλληνας δεν θέλει να δει έξω από τα λιμάνια του ξένα πολεμικά πλοία και σημαίες όπως τότε που τα έστελνε ο εμποράκος των εθνών για να επιβάλλει στην Αθήνα βολικές και δοτές κυβερνήσεις. Είναι πρόβλημα για όλους τους μεγαλοτυράννους ότι η Ελλάς δεν θέλει να πει προδοτικά ναι και να ανοίξει νέους διαδρόμους για να περάσει το νεοταξικό κτήνος και να δημιουργήσει μια χώρα ερείπιο και τις συνθήκες ενός νέου παγκόσμιου πολέμου.

Είναι πρόβλημα για όλους αυτούς τούς ξιπασμένους που θέλουν να φτιάξουν παγκόσμια κυριαρχία στα πτώματα των λαών, με πρώτο από όλους το Ελληνικό Έθνος και την Ορθοδοξία, ότι εμείς οι Έλληνες θέλουμε να ζήσουμε. Να εξασφαλίσουμε ασφάλεια και ψωμί στα παιδιά μας. Να ξαραχνιάσουμε τα σκοτεινιασμένα εργοστάσιά μας και να βάλουμε μπρος τις ελληνικές μηχανές τους με τα ελληνικά χέρια μας. Να σπουδάσουν τα παιδιά μας γνώση Ελλάδας και Αλήθειας. Να πάρει το φάρμακο ο Έλληνας με την δαπάνη τού Εθνικού Κράτους στο οποίο έχει δώσει ιδρώτα και νιάτα.

Αυτό το πρόβλημα λοιπόν τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι το δικό μας όραμα. Και ακόμη περισσότερο, είναι το δικό μας Εθνικοκοινωνικό Στρατηγικό Σχέδιο που θα γίνει πράξη. Το Έθνος μας θα υγιάνει με το πολιτικό χειρουργείο που θα κάνουμε σε πρώτη φάση στην νεοταξική σαπίλα που μάς περιτριγυρίζει, στέλνοντάς την στα σκουπίδια με τα ανήκεστης βλάβης υλικά τού καταρρέοντος ψευτοδημοκρατικού καθεστώτος.

Αυτοί που αντί για όπλα κρατούν στα χέρια τους τα ομόλογα των δωσίλογων για τα χρέη που φτιάξανε, θα πάρουνε ως εξοφλητικό τούς πραματευτάδες και τα υποπόδιά τους πεσκέσι. Ξένες κηδεμονίες σε γη γεννημένη να φτιάνει πολιτισμούς και αυτοκρατορίες δεν περνάνε για πάντα. Ήδη ο χρόνος τής παραμονής τους έχει γεννήσει τόκο βαρύ που πρέπει να εισπραχθεί υπέρ τού Ελληνικού Έθνους.

Η Ελλάς θα αποκτήσει ελληνική εξουσία. Εξουσία Λαϊκή και Εθνικιστική. Θα χαράξει τούς γεωφυσικούς της δρόμους και θα δρέψει τούς ενεργειακούς της πόρους. Όλους τούς ενεργειακούς πόρους. Πετρέλαιο, φυσικό αέριο, όσμιο και άλλα πολλά που προκάλεσαν ακόμη και την στημένη κρίση των Ιμίων. Παγκοσμιοποιητές και Τουρκία ξέρουν. Όπως ξέρουν και οι Φύλακες τής Μεγάλης Ελλάδος. Και στους τόκους που θα λάβουμε συμπεριλαμβάνεται η ανάκτηση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων.

Η Ελλάς θα αποκτήσει την κυριαρχία που τής αρμόζει εντός και εκτός συνόρων. Εντός των συνόρων θα ξαναγίνει κράτος Εθνικό, Φυλετικό και Λαϊκό. Η οικονομία θα φτιάξει εύκολα από τη στιγμή που θα λάβει κατεύθυνση από τον δικό της κύρη. Τον Έλληνα που θα ξαναγίνει νοικοκύρης κι όχι νοικάρης τού τόπου του. Όμως παράλληλα πρέπει να αναστηλώσουμε την Οικογένεια. Πράμα που σημαίνει πως θα στρέψουμε μέγα μέρος τής ελληνικής παραγωγικότητας στην νέα οικογένεια και την υπεργεννητικότητα Ελλήνων.

Αυτήν την Ελλάδα φοβούνται οι εχθροί μας. Κι αυτή την Ελλάδα θα φέρουμε εμείς. Μια γερή και δυνατή Ελλάδα πιστών σε Θεό, Πατρίδα και Οικογένεια Ελλήνων που θα χτίσει Νέο Πολιτισμό. Μια Μεγάλη Ελλάδα που θα γεμίσει με ζωή και ισχυρή παρουσία ελληνική το Οικόπεδο τής Φυλής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


    



Δεν υπάρχουν σχόλια: