ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 26-10-2013.

Το ξενοκίνητο πολιτικό σύστημα τής χώρας μας είναι γεμάτο από πρόθυμους υπαλλήλους τής παγκοσμιοποίησης που αντιμετωπίζουν την πατρίδα και το λαό μας ως ιδιοκτησία τους. Υποκρίνονται πως είναι ισότιμοι τάχα συνομιλητές με τούς ψευτοσυμμάχους και με τούς βαρβάρους που μάς πατούν στο σβέρκο, την ώρα που προσέρχονται στις διεθνείς συνομιλίες και συμφωνίες ως σκώληκες που σέρνονται μονίμως στο χώμα. Αλλά δεν δέχονται κουβέντα, παρατήρηση και παρέμβαση από τα αληθινά αφεντικά τής Πατρίδος μας, τούς Έλληνες.

Η Ελλάς στηρίζεται από αιώνων στους ιδιοκτήτες τούτης τής αιματοβαμμένης γης, στους Αληθινούς Έλληνες που είναι Εργάτες τού Έθνους στην Κοινωνία, στην Εργασία, στην Πολιτική. Στηρίζεται στους Πιστούς στο Θεό και στην Ελληνική Φυλή που δεν διαθέτουν έπαρση και δύο αφεντάδες, αλλά πειθαρχούν ως ένα Σώμα στις ανάγκες και τα δίκαια τής Φυλής, από τον πρώτο έως τον έσχατο πολίτη. Ο Άρχοντας γίνεται αρχόμενος εμπρός στο εθνικό συμφέρον και ο αρχόμενος άρχοντας στη λήψη των σωστών αποφάσεων που αφορούν ολάκερη την Εθνική και Λαϊκή Κοινότητα.

Οι Νόμοι και οι Βουλές υφίστανται για να υπηρετούν την Πατρίδα κι όχι το κάθε πολίτευμα. Διότι αν οι Κανόνες τής Πολιτείας υπηρετούν το πολίτευμα στηρίζοντάς το στις ανομίες του ή τα στενά του συμφέροντα, τότε στη θέση τού πολιτεύματος έχει αρθεί ένα μοχθηρό και εχθρικό για το λαό καθεστώς. Συμβαίνει δηλαδή αυτό που ζούμε στις έσχατες μέρες τής κατοχικής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας με τούς ξιπασμένους αρχοντοραγιάδες που βλέπουν τούς Έλληνες ως είλωτες που οφείλουν τάχα να προσφέρουν γη και ύδωρ στους τοκοφόρους και λογχοφόρους εισβολείς, πυροβολώντας τον εθνικισμό τους για να «σωθούν»!

Αυτός όμως ο τρόπος διοικήσεως τού Έθνους δεν είναι μήτε ελληνικός μήτε τρόπος συμπεριφοράς ελεύθερων ανθρώπων. Ο κοσμοπολιτισμός δίχως σύνορα και εθνική συνείδηση είναι η κεκαλυμμένη κατάληψη και αιχμαλωσία τής Ελλάδος μας στα νύχια τού αφεντικού των αστικών δημοκρατιών, τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο πολυπολιτισμικός και πολυεθνικός τρόπος συγκατοίκησης με τούς γυρολόγους τής Παγκοσμιοποίησης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την προέλευση και την αποστολή τής Εθνικής Κοινότητος που δημιουργήθηκε και ανήκει στα εθνοφυλετικά της γεννήματα δυνάμει τής Θείας Πρόνοιας και διά των χειρών τής Λαϊκής Κοινότητος.

Έλληνες ίδρυσαν και κατοίκησαν την Πατρίδα τούτη. Και Έλληνες έχουν την ιερή αποστολή να την αναπτύξουν και να την εξελίξουν στο διηνεκές τής ανθρώπινης ιστορίας βασισμένη στην Πίστη Θεού, το Ελληνικό Αίμα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Για να υπάρξει εξέλιξη τού Γένους μας για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και την Κοινή Λογική, πρέπει να διατηρήσουμε ακέραια την Ιδιοπροσωπία και τη Γη μας. Να φτιάξουμε Νόμους που θα κατοχυρώνουν το απαραβίαστο τής Ελληνικότητάς μας κι όχι αντιρατσιστικούς και πολυφυλετικούς και τελικά ανθελληνικούς νόμους διάλυσης τής Φυλής μας.

Αφού φτιάξουμε πολιτική ελληνική, αφού δηλαδή αποκτήσουμε ελληνική πολιτική διοίκηση στο Φρόνημα, το Ήθος και την Καταγωγή, τότε θα εφαρμόσουμε στην πράξη την αρχή πρώτος μεταξύ ίσων. Στο Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κράτος η πυραμίδα τού Έθνους άρχεται από τα χαμηλά στρώματα για να φτάσει στα ψηλά στρώματα που αντιπροσωπεύουν το Έθνος και την επιτυχία των στόχων του κι όχι κάποιες ελίτ. Στην κοινωνική διαστρωμάτωση κεντρικό προσδιοριστικό ρόλο έχουν το Αίμα, ο Πατριωτισμός και η Αξιοσύνη κι όχι ο παρασιτισμός και η φιλοχρηματία τού μαρξισμού και του σοσιαλφιλελευθερισμού.  

Αυτό σημαίνει πως μαζί με την ελληνική διοίκηση δομούμε ελληνική κοινωνία και ελληνική εργασία. Ο Εργάτης στο Φρόνημα εξασφαλίζει την πλήρη επάνδρωση τής παραγωγικής και τής επιχειρηματικής διεργασίας με Έλληνες Εργάτες στο χωράφι, στη θάλασσα, στη βιομηχανία, στη βιοτεχνία και το εμπόριο. Ανάπτυξη αληθινή έχει το Έθνος μονάχα όταν παράγει προϊόν και αποταμιεύει χρήμα με τα δικά του χέρια και στα δικά του ταμεία. Οι ξένες επενδύσεις μονάχα ως συμπλήρωμα νοούνται και το δάνειο ως σταδιακή ομηρία πρέπει να αποκρούεται.

Οι Θεσμοί τού Εθνικοκοινωνικού Ελληνισμού λειτουργούν ανεξάρτητα από τις πολιτικές ενέργειες τού Κράτους, αλλά απολύτως εξαρτημένα με τις ζωτικές λειτουργίες τού Έθνους σε κοινωνική συνοχή και εθνική ασφάλεια. Δικαιοσύνη, Τύπος, Αστυνομία και Στρατός κοινωνούν και επιβάλλουν την καθαρότητα προθέσεων και πράξεων έναντι των Ελλήνων, διασφαλίζοντας την ανεξαρτησία και την ισχύ τής Ελλάδος. Διοικούνται εξ ιδίων προσώπων και οδηγούν τον Ελληνισμό σε Νίκες, εκμηδενίζοντας τον βαρβαρικό κίνδυνο και τσακίζοντας την προδοσία. Από τα Γραφεία έως τα Πεδία τής Τιμής, η Ελλάς πρωταγωνιστεί και εξυψούται.

Οι Νόμοι τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κράτους δεν αμνηστεύουν την προδοσία, γιατί δεν αφήνουν χώρο στις κομματικές και νεοταξικές εγκληματικές συμμορίες στην πολιτική ζωή τού τόπου. Η εθνικιστική πολιτική έκφραση δεν φιμώνεται από το διεθνισμό, αλλά τον υποτάσσει. Η πολιτική διοίκηση δεν αγνοεί τον λαό, αλλά συμπορεύεται μαζί του καθημερινά στην νέα πορεία δόξης τής Ελλάδος. Η Ελλάς δεν φυλακίζεται και δεν εκχωρεί εθνική κυριαρχία και έδαφος αλλά ενώνει και απελευθερώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά.

Είμαστε Εργάτες και Πολεμιστές τής Ελλάδος. Γκρεμίζουμε τον μισελληνισμό και χτίζουμε Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα. Ένας ορμητικός και ασταμάτητος γαλανόλευκος ποταμός ανοίγει δρόμο καθάριο για να διαβεί η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ









 

Δεν υπάρχουν σχόλια: