ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ



ΑΘΗΝΑ 2-10-2013.

Ένας ολάκερος λαός έχει μπει στην προκρούστεια κλίνη των διεθνών τοκογλύφων χάνοντας κάθε μέρα δικαιώματα σε πατρίδα, εργασία και ζωή. Μια παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία έχει καταλάβει θέσεις εξουσίας και δικαίωμα λόγου μα και αποφάσεων για το εάν και κατά πόσο θα έχουμε ψωμί για τα παιδιά μας και κράτος ελληνικό.

Συνένοχοι και πειθήνιοι συνεργάτες, επομένως και μέλη τής διεθνούς νεοταξικής συμμορίας, είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού αστικού κατοχικού καθεστώτος. Επιδιώκουν τη συνέχιση τής οικονομικής και τής εθνικής εν γένει αιχμαλωσίας μας στα γεράκια τής παγκοσμιοποίησης. Έχουν συμφωνήσει μαζί τους να υφαρπάξουν πάσα εθνική υπεραξία και να ερημώσουν την εργασιακή διεργασία κλείνοντας χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις και οδηγώντας στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους.

Αυτή την απαράδεκτη εικόνα καταγγέλλει το Εθνικιστικό Κίνημα όταν επισημαίνει πως μαζί με την παραγωγική ερήμωση και την συναφή καταστροφή των εργασιακών σχέσεων και τού εργατικού δικαίου έρχεται η περαιτέρω συρρίκνωση τής εθνικής μας κυριαρχίας. Μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και άλλα οργανωμένα επιχειρηματικά και μισελληνικά συμφέροντα καλπάζουν για να πάρουν τον έλεγχο τής αγοράς εργασίας βαστώντας Έλληνες εργαζόμενους με πενιχρές αποδοχές και φέρνοντας μαζί τους ξένους εργαζόμενους και σχεδιασμούς.

Οι επαγγελματίες εργατοπατέρες των καθεστωτικών κομμάτων θα έπρεπε να αναδείξουν τα συγκεκριμένα θέματα που έχουν μεγάλο θύμα την Εθνική Εργατική Τάξη. Δεν το πράττουν όμως διότι είναι κομματικά φερέφωνα τής κατοχής και τής τυραννίας κι όχι εκπρόσωποι των Ελλήνων Εργαζόμενων. Δεν το κάνουν διότι ούτε οι ίδιοι ούτε τα πολιτικά αφεντικά τους, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, έχουν προσφέρει ποτέ τίποτα στις εργασιακές σχέσεις και τη δημιουργία εργασιακών μονάδων.

Ολάκερο το πολιτικό σύστημα ασχολείται μονάχα με τη στοχοποίηση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Την Ελλάδα όμως τη χτίσανε, την έκαμαν εργοτάξιο εθνικής δημιουργικότητας και θα τη χτίσουν εκ νέου ως Εθνικό Εργατικό Κράτος οι Έλληνες Εθνικιστές.

Η Παράταξη Όλων των Ελλήνων έδωσε οκτάωρη εργασία, εργατικό δίκαιο, εργασιακές συμβάσεις, υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας που σήμερα διαλύουν «δημοκράτες» και προστάτες των τυχοδιωκτών κι όχι τού λαού. Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα από τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και εντεύθεν στήριξε την ανάπτυξη τής Ελλάδος στους παράγοντες Εθνική Παραγωγή, Εθνικά Εργατικά Χέρια και Εθνική Γη.

Οι ικανότητες των Ελλήνων και τα φυσικά χαρίσματα τής Πατρίδος δίδουν την ιδεατή συνεργασία Πολιτείας και Πολιτών για την Αυτάρκεια και την Ισχύ τού Ελληνικού Έθνους. Αυτήν την απλή και νομοτελειακή αλήθεια έθεσε σε εφαρμογή ο δήθεν κακός Εθνικισμός. Όμως σήμερα κόμματα και συνδικαλιστές έχουν προσκυνήσει τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση. Έχουν αντικαταστήσει τον Έλληνα Εργάτη και Επιχειρηματία με τούς πολίτες και τούς «επενδυτές» γυρολόγους που βλέπουν μονάχα κέρδος και αρπαγή πόρων, αδιαφορώντας για τον λαό και την ανθρώπινη ζωή.

Δεν μιλάει λοιπόν πλέον κανένας από το διεφθαρμένο και προδοτικό καθεστώς για Έλληνες Εργαζόμενους και Ελληνικό Λαό αλλά για Έλληνες και Ξένους Εργάτες αδερφωμένους και για Πολίτες τής Ελλάδος. Δεν επιδοτείται η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αλλά η ανεργία με επιδόματα ψαλιδισμένα πλέον κατόπιν μνημονιακών εντολών. Την ίδια στιγμή επιδοτείται η πρόσληψη αλλοδαπών εργαζομένων και μάλιστα λαθρομεταναστών με ποσά που γνωρίζουν μεγάλη αύξηση εν μέσω μνημονίων.

Οι αποδοχές των εργαζομένων καταβαραθρώνονται και η υγεία τους αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία. Εκατομμύρια Έλληνες είναι ανασφάλιστοι και πρέπει να πληρώσουν για μια εξέταση ή μια νοσηλεία. Οι εργασιακές συμβάσεις έχουν αντικατασταθεί από τις προθέσεις συστημικών κεφαλαιοκρατών και μνημονιακών αρχών και τη θέση τού οκταώρου έχει πάρει η ελαστική απασχόληση, από την εκ περιτροπής εργασία έως την τετράωρη απασχόληση. Οι δε Έλληνες άνεργοι έχουν αντικατασταθεί από τα ξένα, φτηνά και παράνομα εργατικά χέρια.

Για το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα οι Εργάτες, ενάντια στη «δημοκρατική» κρατούσα αντίληψη, έχουν Πατρίδα. Η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας στηρίζεται στην Πρωτογενή Παραγωγή, στην Βιοτεχνία και στη Βιομηχανία τής Ελλάδος κι όχι στα δάνεια και τις εισαγωγές δήθεν επενδυτών. Το Ιερό Δικαίωμα τής Εργασίας είναι ύψιστο αγαθό που ανήκει πρωτίστως στους Έλληνες και εξασφαλίζεται στον ανώτατο βαθμό, με την πλήρη εξάλειψη τής εγχώριας ανεργίας.

Η οικονομική δραστηριότητα στην Εθνικιστική Ελλάδα ενισχύεται και παραμένει σε ελληνικό έδαφος μονάχα εφόσον απασχολεί Έλληνες Εργαζόμενους και εφόσον αποδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα και αύξηση εσόδων στην Ελληνική Οικονομία. Όποιος λειτουργεί για λογαριασμό άλλων χωρών και ιδιοτελών συμφερόντων αποχωρεί από την Ελλάδα άνευ επιστροφής.

Η απασχόληση τού Εργάτη στα πλαίσια ωραρίου ανθρωπίνων δυνατοτήτων με την επάρκεια ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος είναι στοιχείο τού Εργατικού Δικαίου που θα επιστρέψει και θα διασφαλιστεί. Η Εθνική Εργασία, η Ασφάλεια και η Ασφαλιστική Κάλυψη είναι ιερά δικαιώματα τού εργαζομένου και ισχυρές βάσεις για την άνοδο τής Εθνικής Οικονομίας και τής Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και Παραγωγικότητας.

Ο εργοδότης είναι υπεύθυνος για την ακεραιότητα των εργαζομένων του και το παραγόμενο έργο. Η Πολιτεία παρέχει ικανό περιβάλλον δημιουργίας νέων εργασιακών χώρων και ενθάρρυνσης τού Έλληνα Επιχειρηματία. Η Εθνική Εργατική Τάξη επανδρώνει την παραγωγική αλυσίδα σε όλους τούς τομείς στο πλαίσιο τού δόγματος Κανείς Έλληνας Άνεργος, Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη. Από το χωράφι έως την βιομηχανία, ελληνικά χέρια χειρίζονται τούς εθνικούς μας πόρους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: