ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΡΩΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 30-8-2013.

Ζούμε στην εποχή που κυριαρχεί το αντιηρωικό «ιδεώδες» τής δειλίας και τής συμφεροντολογίας. Αλήθεια, πόσο άνανδρος μπορεί να είναι κάποιος για να συμμαχεί με όσους γυρεύουν να κατακερματίσουν το Σώμα τού Ελληνικού Έθνους μέσα στην κοινωνία, στην παιδεία, στην Μακεδονία, στην Κύπρο, σε κάθε οργανικό κύτταρο τής Φυλής μας; Να κρύβεται στην κυριολεξία πίσω από τη φούστα τού εχθρού και να διδάσκει ως τρόπο ζωής την προδοσία και τον αφελληνισμό.

Ζούμε στην εποχή που οι σύγχρονοι Εφιάλτες μπορούν να δίδουν συνεντεύξεις σε μισελληνικά μέσα επικοινωνίας τής γεωπολιτικής γειτονιάς μας και να τάζουν την παραχώρηση τού Ιερού Ονόματος τής Μακεδονίας στους κατσαπλιάδες των Σκοπίων. Να γυρεύουν την ελληνοποίηση των λαθραίων φερέφωνων των γνωστών ισλαμικών ανοίξεων και να τούς χαρίζουν Τζαμιά, νεκροταφεία και την Ελλάδα ολάκερη.

Βρισκόμαστε στην εποχή που συνευρίσκονται πολιτικά φιλελεύθεροι και μαρξιστές ζητώντας την ποινικοποίηση τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος στο όνομα τής δημοκρατίας επειδή οι αντιλήψεις μας συναντώνται με τις αντιλήψεις τής πλειονότητας των Ελλήνων! Βλέπουμε τον μαρξιστικό υπόκοσμο να τριγυρνά στον τόπο τού μαρτυρίου στον Μελιγαλά και να διατάζει απειλητικά τούς Έλληνες Πατριώτες να γυρίσουν τις πλάτες στους Εθνικιστές όταν η αστική δημοκρατία έχει κάνει δόγμα της τον διεθνισμό  και μάς σύρει στην εθνική αυτοχειρία μέσω τής παγκοσμιοποίησης.

Την ώρα λοιπόν που οι Τούρκοι δηλώνουν τις διεκδικήσεις τους με τις εισβολές των πολεμικών αεροσκαφών τους στους Φούρνους και τον πυροβολισμό ψαράδων στην Κύπρο, Έλληνες αυτοκτονούν από απελπισία και φρικτή έλλειψη διεξόδου. Πέφτουν στο κενό που δημιούργησαν με την υποθήκευση τής Ελλάδος στους σιωνιστές τοκογλύφους και τούς βαρβαρικούς στρατούς τους οι ίδιοι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που λεηλατούν τις δουλειές μας, τις οικογένειές μας, τη γη μας, τα δημόσια ταμεία, τούς κόπους μιας ζωής, την εθνική μας κυριαρχία.

Ο Νεοταξισμός δεν έχει όρια και συνειδησιακούς φραγμούς. Στήνει προβοκάτσιες με ψεύτικες επαναστάσεις και βομβαρδισμούς που κάνουν δικοί του άνθρωποι, ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, διαλύει έθνη και κοινωνίες. Θα το κάνει και στην Πατρίδα μας που τη μισεί και φοβάται στο πρόσωπο των Αληθινών Ελλήνων.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα προτάσσει τον μόνο ορθό τρόπο εθνικής και κοινωνικής συμπεριφοράς, το αυθεντικό Ηρωικό Ήθος που δίδαξαν τρανοί Έλληνες στους ένδοξους χρόνους έως και σήμερα, όποτε το κάλεσε η ώρα. Με τη διαφορά ότι οι πεσόντες για την Πατρίδα και το Ήθος τους θάφτηκαν στη λήθη από προδότες κυβερνώντες.

Θες ζωή; Ακολούθα τον ηρωικό τρόπο συμπεριφοράς και κατάκτησε την. Πες ένα μεγάλο όχι στους λεηλάτες που σε περιβάλλουν με τις εξωφρενικές τους απαιτήσεις. Ύψωσε τις δικές σου απαιτήσεις για να συγκατοικήσει στον τόπο των Αγίων και των Μαρτύρων εκ νέου η ελληνική λαλιά με την ελληνική ψυχή.

Περιφρόνησε τις σειρήνες που σού λένε πως η πολιτική ορθότητα, δηλαδή ο δωσιλογισμός και η μοιρασιά των αγαθών σου και της γης σου με τα νεοταξικά γιουσουφάκια, είναι η οδός για την αναίμακτη αντιμετώπιση των προβλημάτων σου. Γιατί το αίμα σου θέλουν και το θάνατο τής Φυλής μας παίρνουν καθημερινά.

Όταν οι βάρβαροι έρχονται και μάς ζητούν να τούς δώσουμε τις υπάρξεις μας και την πίστη μας, οι Έλληνες απαντούν καλώντας τους να έρθουν αν βαστούν να τα πάρουν μονάχοι τους. Οι Αληθινοί Έλληνες είναι διανοούμενοι και πολεμιστές τής Φυλής μας. Όταν προκαλούνται ορμούν επάνω στον εισβολέα και τού παίρνουν τα πάντα, και ζωή και πατρίδα και οτιδήποτε έχει αρπάξει. Στον θάνατο απαντούν με θάνατο προκειμένου να ζήσει η Πατρίδα και τα παιδιά της.

Η σύληση των Ιερών τιμωρείται με την πλήρη καταστροφή των συλητών. Και η υπεροψία των μισελλήνων εμπόρων των εθνών και των σκηνιτών τους συντρίβεται από την Ανωτερότητα των Ελλήνων.

Η δική μας ανωτερότητα δεν μετριέται με το χρήμα και τις τραπεζικές θυρίδες. Μετριέται με το Αίμα και την Τιμή για Πατρίδα και Φυλή. Μετριέται με τον Πολιτισμό, τη Δικαιοσύνη και την Ατσάλινη Πυγμή. Να λες πως θα χτίσω Αθάνατα Έργα που θα λάμπουν και θα ζουν στους Αιώνες. Και την ίδια στιγμή να λες πως θα ματώσω αλλά δικό μου λιθάρι δεν θα παραδώσω σε όσους το ζητήσουν, ακόμη κι αν είναι περισσότεροι από εμένα.

Αυτός είναι ο Ελληνικός και Εθνικιστικός Ηρωισμός. Πολιτικό κόστος δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια. Υπάρχει μονάχα εθνικό κόστος που καταβάλλεται αγόγγυστα. Όλα για την Πατρίδα, Όλα για τα παιδιά μας. Ο δρόμος τού Ελληνισμού δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα αλλά με φωτιά και σίδερο. Αυτό ισχύει πάντοτε όταν υπερτερεί η φιλοπατρία τού φιλοτομαρισμού.

Ηρωισμός σημαίνει να βλέπεις τον ενάντιο στα μάτια και το Θεό με τα μάτια τής ψυχής. Με βλέμμα και καρδιά καθαρή και ελληνική. Να βαστάς τα λάβαρα τής Φυλής αμόλυντα και να τα ξεμακραίνεις κατακτώντας αιώνιες πατρίδες που γυρεύουν να δουν χέρι και να ακούσουν εμβατήριο ελληνικό. Να ανοίγεις τις εκκλησιές που σου κλείνουν απάτριδες και βάρβαροι.

Ηρωισμός σημαίνει να ξεβρομίζεις την Πατρίδα σου από προδοτικά και τυχοδιωκτικά σκουπίδια ακόμη κι όταν σε απειλούν θεοί και δαίμονες. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: