ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ



ΑΘΗΝΑ 23-8-2013.

Ποιο είναι άραγε το επιτρεπτό ή λογικό όριο που δικαιολογείται ο θυμός και επιβάλλεται το δίκαιο; Τι πρέπει να συμβεί σ’ αυτήν την περίπτωση και τι πρέπει να συμβεί ακόμη για να οργιστούμε, να διαφυλάξουμε τις ιερές ελληνικές ψυχές και να σώσουμε την Πατρίδα μας από καθεστώς και βαρβάρους;

Τι ψήφους και τι κοινοβούλια! Εδώ έχουμε να κάνουμε με απόφοιτους τής σχολής ανωτάτου δωσιλογισμού και κανιβαλισμού. Προσβάλλουν εθνική μνήμη και θυσίες. Βεβηλώνουν ιερά και όσια γιατί νομίζουν πως όσοι φύγανε δεν μπορούν να τούς κάνουν τίποτα. Λάθος μέγα. Γιατί οι Νεκροί τής Φυλής ζουν αιώνια μέσα μας και γιατί υπάρχουμε εμείς που αν δεν κάνουμε τα πρέποντα, θα έχουμε φτάσει στον αιώνιο ψυχικό θάνατο. Δεν θα είμαστε ούτε άνθρωποι ούτε Έλληνες.

Φωτιά και Τσεκούρι! Αυτό είναι το μόνο που αξίζει στους έμπορους και τούς πωλητές τού Ελληνισμού μας. Ο Έλληνας δεν είναι σκουλήκι. Ο Έλληνας είναι Αετός. Και ο Αετός στέκει πάντα ψηλά. Χτίζει τη φωλιά του εκείθε που δεν μπορούν να την μολύνουν οι ακάθαρτοι και γραπώνει ευθύς αμέσως όποιον τον θίξει δίχως να προσκυνήσει με την μούρη στο χώμα.

Τι ντροπές είναι τούτες πάλι ορέ Έλληνες; Φτιάξανε μνημείο και μουσείο μέσα στην πρωτεύουσα τής Μακεδονίας Μας Θεσσαλονίκη στον σφαγέα Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ. Ζήτησαν άδειες οι Τούρκοι και τούς τις έδωσαν οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες. Καλλώπισαν το σπίτι που έμενε ο κατακτητής, το σπίτι από το οποίο ξεκίνησε για να σφάξει Ποντίους και Μικρασιάτες αδελφούς μας και από το οποίο ξεκίνησε η τουρκική προβοκάτσια για να ξεκληρίσουν τον Ελληνισμό τής κατεχόμενης και Αιώνιας Ελληνικής Πρωτεύουσας Κωνσταντινούπολης το 1955. Και αφήνουν το σπίτι τού Μακεδονομάχου Παύλου Μελά που ξεκίνησε το λυτρωμό τής Μακεδονίας Μας να καταρρεύσει!!!

Πατάνε πόδι οι βάρβαροι μέσα στην Θεσσαλονίκη Μας που την διεκδικούν για ιερή τους πόλη Τούρκοι, Σκοπιανοί και Σιωνιστές. Έκανε τα εγκαίνια τού μνημείου αίσχους και ραγιαδισμού ο Τούρκος υπουργός «πολιτισμού» και τουρισμού, όταν ο μόνος πολιτισμός των Τούρκων είναι το μακέλεμα και η κλοπή ψυχών και εδαφών. Ήταν εκεί λέει ο Τούρκος πρέσβης, ο πρόξενος τής Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός εξωτερικών τού ψευτορωμέϊκου που θα έκοβε το τουρκικό χέρι που γυρεύει να πάρει τη Θράκη Μας, οι ενταύθα σιτιζόμενοι τουρκοβουλευτάδες και ο Αμερικανός πρόξενος.

Βρε κάτι συμπτώσεις! Ήταν εκεί ο πολιτικός εκπρόσωπος τής ψευτοσυμμάχου Εσπερίας που ζητάει ελληνοτουρκική συγκυριαρχία στο Αιγαίο και συγκατοίκηση στη Θράκη για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον δικό μας και μόνον δικό μας γεωφυσικό πλούτο. Αυτοί που φέρνουνε εκ νέου το σχέδιο ομοσπονδιακής τουρκοποίησης τής Κύπρου Μας. Αυτοί που ζήτησαν την αποδοχή μας στην μακεδονοποίηση των Σκοπίων για μια φορά ακόμη. Αυτοί που είναι οι απόλυτες ιέρειες τού «περιούσιου» νεοταξισμού που μάς έστειλε δια των ελληνόφωνων προδοτών το μνημόνιο που στέλνει στο θάνατο Έλληνες όταν οι ίδιοι χρωστάνε χρήματα για 100 ζωές και βάλε στα αφεντικά τους.

Προσκύνησαν άλλωστε πρόσφατα και αποδέχτηκαν τα πάντα οι ψευτορωμιοί στην προσκυνηματική επίσκεψη τής Ουάσιγκτον. Αλλά οι βάρβαροι δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια τής Πίστης και τού Πολιτισμού. Είναι απλώς υποπόδια τής παγκοσμιοποίησης και μισέλληνες. Ήρθαν λοιπόν οι Αλβανοί, ο έτερος τροχός τής νεοταξικής άμαξας, και εισέβαλαν με τούς υπαλλήλους και τούς ασφαλίτες τους μέσα στην εκκλησιά των Εισοδίων τής Θεοτόκου στην Πρεμετή βγάζοντας έξω κλήρο και λαό με μίσος και αγριότητα. Κάνανε πως εκτελούσανε μια παραγραμμένη δικαστική εντολή όπως λέγεται και πετάξανε έξω από το Ναό Μας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ιερά σκεύη, εικόνες, προσκυνητάρια και την καμπάνα!

Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες που μάς έρχονται από όλους τούς κατσαπλιάδες και σκλαβωτές γης ελληνικής εισβάλλουν στα σύνορα, χιμάνε σε Έλληνες λιμενικούς, βιάζουν και σκοτώνουν Έλληνες, ακόμη και κείνους που τούς δίδουν ψωμί, ζητάνε Τζαμιά και σκολεία βαρβαρικά. Το νεοταξικό χρήμα έρχεται κάργα από τούς δανειστές και εμποράκους των εθνών για να τούς κρατήσουν και να τούς κάνουν ψευτορωμιούς οι ελληνόφωνοι ψευτορωμιοί που ακόμη κυβερνάνε και αυτοί που έρχονται ως αντιστασιακοί να γενούν κυβερνητικοί μαζί με τους τωρινούς σε βάρος Ελληνισμού και Εθνικισμού.

Στα 25 ευρώ λένε θα πετάξει η είσοδος τού Έλληνα στα νοσοκομεία. Και για ένα εισιτήριο αστικής συγκοινωνίας οδηγήθηκε στο θάνατο ο νεαρός Έλληνας Θανάσης από τα υποστατικά τού ραγιαδισμού. Γιατί πολύ απλά θέλουν να οδηγήσουν ντόπιοι χαμάληδες και ξένα αφεντικά το Γένος το Ελληνικό στο νεκροτομείο λαμβάνοντας τη θέση μας. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Τα προνόμια τζάμπα στους λαθρομετανάστες, η γη μας χάρισμα των τοκογλύφων και ο Θανάσης κάτω από τη γη.

Πρέπει λοιπόν να γενούμε αετοί. Να γραπώσουμε τούς ανθέλληνες στα νύχια μας και να αποδώσουμε στον καθένα κατά πως πρέπει. Γουδί και Δερβενάκια. Ξεχέρσωμα τού καθεστώτος ώστε σπόρος να μην μείνει. Εθνική και Λαϊκή Εξουσία το λοιπόν στην Πατρίδα μας που θα γίνει Μεγάλη Ελλάδα λευτερώνοντας πάσα σκλαβωμένη γη ελληνική. Δεν υπάρχει άλλο χρέος πλην αυτό τής δικαίωσης ψυχών ελληνικών και αποκαταστάσεως τής αληθινής εθνικής κυριαρχίας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: