ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ



ΑΘΗΝΑ 12-8-2013.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση των βασικών υποδομών ασφαλείας εν μέσω μιας αυξανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς από τούς προσωρινούς μας γείτονες. Το τεχνητό περιβάλλον τής κρίσης έχει ατονήσει την επιβεβλημένη προσοχή που θα έπρεπε να δοθεί στην χρησιμοποίηση ύπουλων χτυπημάτων σε βάρος μας με κυριότερο όπλο λόγω εποχής την καταστροφή τού φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η φύση έχει πολλαπλή σημασία για την οικονομική ανάπτυξη και την εθνική άμυνα τής πατρίδος μας. Οι πλούσιες πρώτες ύλες και τα αγαθά που βγάζει η γη μας επαρκούν για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες για την ανάπτυξη τόσο τής παραγωγικής μας αλυσίδας όσο και τής τροφοδοσίας του λαού. Επιπλέον ο πλούσιος γεωφυσικός μας ορίζοντας είναι σε θέση να προσφέρει φυσικούς χώρους προκάλυψης και οχυρώσεως από μια εχθρική επίθεση καθώς και υποστήριξη σε υλικοτεχνικές υποδομές τού στρατού μας.

Επιπλέον μέσα σε ένα περιβάλλον έντονων πιέσεων σε βάρος τής εθνικής μας οικονομίας είναι προφανώς προβλέψιμο πως κάποιοι μισέλληνες θα κοιτάξουν να βλάψουν τον τουρισμό μας. Και το κυριότερο όπλο εναντίον αυτού τού ζωτικού τομέα είναι η καλλιέργεια ενός κλίματος τρόμου και ανασφάλειας μαζί με την ισοπέδωση ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και βιότοπων.

Όμως οι προσκυνημένοι τού κατοχικού καθεστώτος ουδόλως νοιάζονται για την προστασία μιας πατρίδος που έχουν ήδη ξεπουλήσει στον «περιούσιο» νεοταξισμό. Και έτσι οι αρνητικές παρενέργειες σε βάρος τής ελληνικής φύσης μπήκαν και φέτος σε λειτουργία. Φωτιές ζώνουν την πατρίδα μας με επίκεντρο τα ελληνικά νησιά, από Μήλο και Σέριφο έως Ρόδο, Κρήτη και Σάμο.

Η γειτνίαση πολλών στόχων με την Τουρκία που έχει χαρτογραφήσει ορισμένα από τα αναφερόμενα νησιά ως τουρκικά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Στη Σάμο άλλωστε συνελήφθησαν κάποιοι δήθεν Σύριοι ως εμπρηστές και πλησίον τής Χίου πιάστηκαν δύο Έλληνες και δύο Τούρκοι κουρδικής καταγωγής που είχαν μέσα σε φουσκωτή βάρκα ολόκληρο οπλισμό. Στον δε Έβρο εμποδίστηκαν Έλληνες εργάτες από Τούρκους στρατιώτες ενώ πραγματοποιούσαν αντιπλημμυρικά έργα.

Πολλές φορές στο παρελθόν είχαν παρατηρηθεί ύποπτες κινήσεις αλλοδαπών που συνδέθηκαν άμεσα με μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην Αττική, στην Κρήτη και στην δραματική μεγάλη πυρκαγιά τής Πελοποννήσου που χάθηκαν δεκάδες ελληνικές ψυχές. Πολλές από αυτές τις πυρκαγιές σημειώθηκαν είτε σε καλλιεργημένες εκτάσεις είτε σε απόκρημνες και απρόσιτες από πεζοπόρα τμήματα περιοχές είτε σε δασικές εκτάσεις, πολλές εκ των οποίων βρίσκονταν κοντά σε στρατόπεδα.

Τα χτυπήματα σε βάρος τής ελληνικής φύσης σημειώνονται πάντα σε ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για την επίτευξη καταστροφών, με την συνδρομή ισχυρών ανέμων. Τα δε ύποπτα περιστατικά που αφορούν αλλοδαπούς έχουν πολλές φορές εξιχνιαστεί. Υπάρχουν κρούσματα συλλήψεων που αφορούν λαθρομετανάστες εισερχόμενους δήθεν τυχαία από την Τουρκία αλλά και πράκτορες γειτονικών και «συμμαχικών» μυστικών υπηρεσιών.

Υπάρχουν βέβαια και τα τυχαία περιστατικά που οφείλονται σε εγκληματική αμέλεια ημεδαπών καθώς και κάποια άλλα περιστατικά που αποδίδονται σε δήθεν τυχαία περιστατικά. Έχουμε επιπλέον την ξεκάθαρη ομολογία Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων και πρακτόρων για τη συμμετοχή τους στο βρώμικο μισελληνικό «έργο».

Σε πάσα περίπτωση η καταστροφή τού ελληνικού οικοσυστήματος για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές είναι ένα κακούργημα και μια πράξη εσχάτης προδοσίας σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους. Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν αλλάζει είτε πρόκειται για εχθρική επιθετική ενέργεια είτε για δραστηριότητα οργανωμένων κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Η περίπτωση μιας αμέλειας κατά τη διάρκεια  κάποιας εργασίας, κατά κύριο λόγο αγροτικού περιεχομένου, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η αλλοίωση όμως τού περιβάλλοντος με την στέρηση των ευεργετικών στοιχείων τής ατμόσφαιρας και την αποψίλωση τής χλωρίδας και τής πανίδας και η ανακοπή τής δυνατότητας ανατροφοδότησης τής παραγωγικής διεργασίας είναι εγκληματική συμπεριφορά που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Το ξαρμάτωμα τής πατρίδος μας από τις φυσικές αμυντικές της θέσεις και η πρόκληση καταστροφών και απωλειών ανθρωπίνων ζωών στα στρατόπεδα τής χώρας είναι μια ακόμη παρενέργεια που πρέπει να είμαστε σε θέση να αποτρέψουμε.

Η πρόκληση τής σκόπιμης και δόλιας καταστροφής τού φυσικού μας περιβάλλοντος είναι μια αισχρή πράξη που δικαιολογεί απολύτως την θανατική καταδίκη των υπαιτίων. Η έκθεση τού λαού μας στον κίνδυνο απώλειας τής ζωής του και η διασάλευση τής εθνικής ασφάλειας επιτρέπουν πάσα μορφή πρόληψης και καταστολής τού επικίνδυνου φαινομένου.

Η αντιμετώπιση τής καταστάσεως επιβάλλει επιπλέον τον επανασχεδιασμό και την ενίσχυση τού ρόλου τόσο τής Αγροφυλακής όσο και τής Υπηρεσίας Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης. Οι δε περιπολίες και οι δυνατότητες επεμβάσεως των υπηρεσιών αυτών πρέπει να συνεπικουρούνται από τις περιπολίες των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι εισβολείς των συνόρων και οι πεμπτοφαλαγγίτες θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση, είτε κρατούν όπλα είτε εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Η μέγγενη τού νόμου στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που έρχεται θα συμπεριλάβει εκείνους που θέλουν να οικειοποιηθούν δημόσια και λαϊκή περιουσία. Όποιος χάριν τής τσέπης και ιδιοτελών συμφερόντων στερεί ανθρώπινη ζωή και εθνική ασφάλεια θα βρίσκεται ενώπιον τής εσχάτης των ποινών. Σε περίπτωση που αποδειχτεί η ανάμειξη ξένου κρατικού παράγοντα, η ενέργεια θα αντιμετωπίζεται ως επιθετική πολεμική ενέργεια. Η ελληνική φύση είναι το μέλλον τής Πατρίδος μας και θα τη διαφυλάξουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: