ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ 3-5-2013.

Το ποτήρι τής οργής ξεχείλισε. Το μαχαίρι των εχθρών μας απειλεί να στερήσει τη ζωή τού Ελληνικού Έθνους και των παιδιών μας. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε απόφαση γενικού ξεσηκωμού για την κατάκτηση τής λευτεριάς μας ακριβώς όπως συνέβη τις παραμονές τού Εικοσιένα. Να ολοκληρώσουμε την εθνική επανάσταση που πρόδωσαν οι πολιτικάντηδες τού καιρού εκείνου ώστε να φτάσουμε στη σημερινή επιχείρηση βιολογικής εξόντωσης τής Φυλής μας.

Το σχέδιο απορφανισμού τής Πατρίδος είναι τόσο παλιό όσο και η διαδρομή τού νεοταξικού εχθρού μαζί με το δήθεν αντιπροσωπευτικό κοινοβουλευτικό σύστημα. Το βασικότερο εργαλείο αυτής τής αθλιότητας είναι η αλλοίωση τού χαρακτήρα των Ελλήνων με την απόλυτη ραγιαδοποίηση στην εξουσία τού παγκόσμιου αφέντη και τού τουρκικού λύκου. Ήθελαν και σε μεγάλο βαθμό πέτυχαν να πιστέψουμε πως δεν είμαστε γένος ελεύθερων υπάρξεων και κατακτητών αλλά εσμός πειθήνιων και άχρηστων σκλάβων.

Καμία στρατιωτική κατάληψη δεν είναι πιο επικίνδυνη από την επακόλουθη διάβρωση τού ηθικού και την λοβοτομή τού κατακτημένου λαού. Αν τα βαρβαρικά ήθη πάρουν τη θέση τού πολιτισμού και τού ηρωικού ήθους των Ελλήνων και αν οι αγώνες των Ηρώων ξεχαστούν και τα αλύτρωτα ελληνικά εδάφη διαγραφούν από τη συλλογική μνήμη τού Ελληνισμού, τότε η ημερομηνία λήξης τής Φυλής μας είναι υπαρκτή. Γιατί σ’ αυτήν την περίπτωση, αδυνατώντας να σχηματίσουμε δική μας βούληση, θα αφεθούμε στην έσχατη άλωση των καιρών μας σε ό,τι απέμεινε ελληνικό.

Αυτή είναι η απάντηση στο μέγα ερώτημα που αφορά την μη αντίδραση των Ελλήνων στα όσα αρνητικά μας συμβαίνουν. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει μέγιστη ιστορική ευθύνη να αναδείξει την τρομερή αλήθεια που αλλοιώνουν οι εχθροί τού Γένους μας και να απλώσει σάλπισμα έγερσης και νίκης τού έθνους μας. Αυτό πράττει και αυτός είναι ο λόγος που συγκεντρώνει τη μήνη όλου τού σύμπαντος, ελληνόφωνου και «περιούσιου». Όμως τώρα πια το θέμα είναι πως ή θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας κλέψανε ή χανόμαστε. Όλα ή τίποτα. Ή εμείς ή αυτοί.

Κοιτάξτε τι μας κάνουν. Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχουν εγκλωβίσει εργαζομένους και υποβρύχια γιατί η Τουρκία θέλει να βγάλει πριν από εμάς τα ολόιδια δικά της υποβρύχια. Αν βγουν στο Αιγαίο τα ελληνικά, οι Τούρκοι δεν θα μπορούν να ξεμυτίσουν δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα υποβρύχια δεν εντοπίζονται από τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις.

Στην πυρά λοιπόν ελληνικές ψυχές για το χατίρι μιας Τουρκίας που θα την τελειώσουν τα ίδια τα αφεντικά της. Όμως στην Κύπρο η αλαζονική Εσπερία δίδει εντολή να μην βγει ο φυσικός πλούτος δίχως τα λυκόρνεα. Και τα τουρκικά ερευνητικά σκάφη εξέρχονται στα νερά μας ζητώντας χαλασμό.

Ωστόσο οι νησιώτες μας εγκαταλείπονται δίχως γιατρούς στις ιατρικές «φροντίδες τής προσωρινής γείτονος και τα κυριότερα Σώματα του Ελληνικού Στρατού κλείνουν. Όμως οι Χάρτες τής Άγκυρας εξακολουθούν να δείχνουν τουρκικά τα εδάφη μας έως τη Θεσσαλονίκη!

Λοιπόν, τι άλλο πρέπει να περιμένουμε από «ηγέτες» προδότες; Δεν θέλουν όλοι αυτοί οι ολετήρες μας να μάθει ο ελληνικός λαός την εχθρική βουλιμία σε βάρος μας. Προτιμούν να θέσουν τις ελληνικές ζωές σε κίνδυνο άμεσο έναντι μιας αιφνιδιαστικής επιθέσεως εξ ανατολών παρά να αντισταθούν στους τοκογλύφους που φέρανε οι ίδιοι με τα μνημόνια ώστε να λιμοκτονήσει ο λαός και να ασθενήσει η αντίστασή του.

Πλήγωσαν καίρια σε όλο το διάβα τής μεταπολίτευσης την Ορθοδοξία και την Ελληνική Οικογένεια για να εξαλείψουν την Πίστη και την Ενότητα των Ελλήνων στο δρόμο για το ποθούμενο τής εθνικής μας ολοκλήρωσης. Μας φέρανε τους νεομπραίμηδες λαθροεισβολείς και μεθοδεύουν το τέλος μας. 

Δεν θέλουν επιπλέον οι προσκυνημένοι και τα αφεντικά τους να μάθει ο λαός μας πως όλα τα εδάφη στα βορειοανατολικά των συνόρων μας είναι ελληνικά και πως πρέπει να πάει να τα πάρει πίσω. Γι’ αυτό το λόγο απαξίωσαν την παιδεία και τις εθνικές επετείους τιμής και μνήμης. Αυτός είναι ο λόγος που τσαντίζονται από τα μαθήματα αληθινής ελληνικής ιστορίας που κάνει η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό το λόγο γκριζάρισαν το Αιγαίο και διέλυσαν την εθνική οικονομία.

Οι Έλληνες Εθνικιστές διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση, σε εχθρούς και σε φίλους μα πάνω από όλα στον αγαπημένο λαό μας πως η Ελλάς είναι Γένος Αυτοκρατορικό κι όχι ραγιάδικο. Και Γένος Αυτοκρατορικό θα γίνει εκ νέου. Όσοι πλήγωσαν τη Φυλή μας θα παραδοθούν στα τάρταρα τής κόλασης όπου ανήκουν. Τα ξένα σώματα θα ξεριζωθούν και θα παταχθούν ολοσχερώς. Και στην Πατρίδα μας θα παραμείνουν μονάχα εκείνοι που η Ψυχή και το Αίμα τους έχουν άρρηκτο σύνδεσμο ελληνικό.

Τα στρατόπεδα θα αρθούν στο ύψιστο βαθμό ετοιμότητας. Οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες θα ενσωματωθούν στην Νέα Μεγάλη Ελλάδα ευθύς μόλις κάνουν το λάθος οι εχθροί μας, όχι μόνο από ανάγκη αλλά και από βαθιά πίστη στο Θεό και πόθο δικαιοσύνης ελληνικό. Μας θέλουν υποταγμένους. Θα τους αφανίσουμε με τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Στρατό μας. Η Αληθινή Ελλάς είναι Μεγάλη και Αυτοκρατορική.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: