ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ



ΑΘΗΝΑ 8-5-2013.

Οι κατοχικές πολιτικές δυνάμεις συνασπίζονται ενάντια στον εθνικισμό μας ζητώντας νομιμοποίηση. Ακούμε λοιπόν πως οι πωλητές γης και ψυχών ανήκουν στο συνταγματικό τόξο απέναντι από τους «εχθρούς» τής πατρίδος και της «δημοκρατίας» που εκφράζουν οι «κακοί» εθνικιστές. Δηλαδή εκείνοι που έφεραν τον νεοταξικό τύραννο και τους τοκογλύφους μέσα στα σπίτια μας είναι οι «εκφραστές» τού ελληνικού λαού που ζήτησε να βγάλει τα μάτια του μονάχος και οι «φρουροί» τής Ελλάδος που την τεμαχίζουν και την πουλούν κομμάτι – κομμάτι!

Αν βέβαια πάρουμε το κουβάρι από την πρώτη εμφάνιση τού συντάγματος που επιβλήθηκε πιάνοντας τον βασανισμένο λαό στον ύπνο όταν εκείνος εξερχόταν από την σκλαβιά και αν συνεχίσουμε στις σύγχρονες τροποποιήσεις τού συντάγματος ανάλογα με τα κέφια και τις συγκαλύψεις των «δημοκρατικών» ανομιών, τότε θα δούμε δίχως πολύ δυσκολία πως εκείνοι που πρέπει να βγουν εκτός νόμου είναι οι «συνταγματικοί». Αυτοί που απειλούν την κοινωνική συνοχή και το έθνος είναι εκείνοι που τσαλαπατούν όρκους και νόμους, νομοθετώντας την κατοχή και την ανηθικότητα.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος ανώτερος από τον Νόμο τής Φυλής και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Και δεν υπάρχει χειρότερος εγκληματίας από εκείνον που στρέφεται ενάντια στο εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα τού λαού ώστε να επιφέρει εσωτερική γενοκτονία διατεταγμένη.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που ενώνουν τις εγκληματικές κομματικές συμμορίες τους και θέλουν να φιμώσουν το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα; Είναι αυτοί που νομοθετούν και λέγουν στους Έλληνες να πουλήσουν τα σπίτια τους για να ξοφλήσουν το χρέος των γραικύλων πολιτικάντηδων και των θεσμικών τους υποποδίων στα παγκόσμια αφεντικά τους. Υποπόδια που βρίσκονται σε κυνοβούλιο, τράπεζες, ΜΜΕ, εργατοπατερισμό, παντού. Είναι αυτοί που κόβουν το ρεύμα σε φτωχές οικογένειες και αστυνομικά τμήματα. Είναι αυτοί που κάνουν τους μεγάλους σταυρούς και βλέπουν εθνικιστική «απιστία». Αυτοί που φέρανε τους Τούρκους ως «επενδυτές» στα ελληνικά λιμάνια.

Θα δούμε να αναγορεύουν το παράλογο σε λογικό. Το είχαν πει οι Γέροντες τής Πίστης μας και είχαν απόλυτο δίκιο. Το βλέπουμε όταν μας εμφανίζουν το ανώμαλο για φυσιολογικό. Το ζούμε όταν μας παρουσιάζουν το ανήθικο ως ηθικό και τον δωσιλογισμό ως πατριωτισμό. Βαφτίζουν την αθρόα λαθρομετανάστευση και την ανήθικη ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων ως σύμπτωμα των καιρών στο οποίο πρέπει να δείξουμε «ανθρωπισμό» όταν οι Έλληνες λιγοστεύουν, η κοινωνία μας νοθεύεται και η εγκληματικότητα καλπάζει. Αλλά αυτό που έχει σημασία για τους ελληνόφωνους παρίες είναι η τήρηση τής καθαρότητας τού «συνταγματικού τόξου».

Μας βιάζουν καθημερινά την ιστορία και την παιδεία μέσα από την αφελληνισμένη εκπαίδευση και την ανθελληνική τηλεόραση. Όμως δεν πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να αποδεχτούμε και τον πολυφυλετισμό και την άρνηση των προγόνων μας και τις δήθεν ενοχές για τους απελευθερωτικούς πολέμους μας. Πως η Ελλάς γεννήθηκε με το κεφάλι σκυμμένο, πως είχε πάντα ανάγκη τους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού, πως δεν πρέπει να διεκδικούμε τη γη που μας έχουν αρπάξει οι «γείτονες», πως τάχα οι πρόγονοί μας ήταν «αντιρατσιστές» και άλλα εμέσματα.

Επομένως εμείς οι «κακοί» Εθνικιστές που πολεμάμε ενάντια στην κοινωνική μας αλλοίωση, την εθνική μας υποδούλωση και την πνευματική δηλητηρίαση των παιδιών μας δεν ανήκουμε στο συνταγματικό τόξο. Και πραγματικά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ανήκει στους επαγγελματίες τής πολιτικής που έχουν για πατρίδα την παγκοσμιοποίηση και πολίτευμα τον νεοταξισμό. Εμείς έχουμε για ευαγγέλιο τής πολιτικής μας σκέψης και δράσης την Πίστη, την Αλήθεια, την Φυλή, το Αίμα, τον Ελληνικό Λαό.

Για εμάς τους Εθνικιστές η Ελλάς μπορεί να υπάρξει μόνον ως Μεγάλη Ελλάς αφού σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πάψει να υφίσταται. Θα φτάσει στο μηδέν και θα σβήσει, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των μνημονίων που δεν ασκεί καμία απολύτως εξουσία καταστρέφοντας το λαό μας. Αλλά αυτό το κρατικό μόρφωμα δεν είναι η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάδα. Είναι το φκιασιδωμένο ψευτορωμέϊκο που τού κατεβάζουμε την μάσκα κάνοντάς το να ουρλιάζει από μίσος σε βάρος μας.

Υπάρχει λοιπόν τεράστια διαφορά ανάμεσα στον Εθνικοκοινωνισμό και το «συνταγματικό τόξο». Εμείς εκπροσωπούμε το εθνικό συναίσθημα και εκείνοι το μισελληνισμό. Πατριώτες ενάντια στους προδότες. Ζωή ενάντια στο θάνατο. Πίστη ενάντια στην Απιστία. Την δική μας Πατρίδα την λένε Ελλάδα και το δικό μας Πολίτευμα είναι ο Κυρίαρχος Ελληνισμός. Ο Έλληνας τού Εθνικισμού μας είναι εκείνος που σέβεται τις Αξίες τής Φυλής μας και περπατάει πάντα με όρθιο το ανάστημα. Ερευνά τους προγόνους του και επιζητεί να είναι πάντα Νικητής όπως το ζητούν οι ελληνικοί αιώνες και όπως το θέλει η αθάνατη ελληνική ψυχή μας.

Η Νίκη είναι συνώνυμη με τον Πολιτισμό και την Ισχύ για τον καθαρό και έντιμο ελληνισμό μας. Τη συναντούμε στην κοινωνία, στην εργασία, στην πολιτική, στις διεθνείς σχέσεις τής πατρίδος μας, στον πόλεμο που τον προτιμούμε από την ειρηνική υποδούλωση. Βρίσκεται στο θρίαμβο τής Ορθής Πίστης ενάντια στην πανθρησκειακή σύφιλη και στο Έθνος που έχει μάθει να υποτάσσει τους βαρβάρους κι όχι να εκπορνεύει τον ελληνικό λαό γιατί έτσι έχει αποφασίσει το «συνταγματικό τόξο». Αυτήν την Ελλάδα φέρνει ο Εθνικοκοινωνισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: